ala56 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Na Dolinie Trzech Stawów w Katowicach dziś 29 lutego około 18 spotkałam psa w typie owczarka niemieckiego, ładnie zbudowany, z lekką nadwagą, w kolczatce, oprowadzał każdego na spacerze Prawie całkiem w typie za wyjątkiem uszu, które nie do końca stały Próbowałam go złapać, ale nie da do siebie podejść bliżej niż na 3 metry Może ktoś go szuka? Był zadbany Quote
annika Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 zerknij proszę na ten wątek, co prawda nie bardzo jest w typie owczarka ale zaginał w K-ce, wiec trzeba każdą wiadomość sprawdzić:shake: http://www.dogomania.pl/threads/209595-SOS-Stefus-zaginal-na-spacerku-ds-nie-szuka-...-szukamy-jego-i-dt! z góry dziękuję Quote
ala56 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 To nie ja tego pieska widzialam, ja tylko skopiowalam wiadomość , którą napisała wolontariuszka. Quote
annika Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 a możesz jej podesłać? wiesz: "tonący brzytwy się chwyta..." Quote
ala56 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Jeszcze wiem, że w poniedzialek na Sciegiennego biegał inny Onek, wychudzony i z brudnym futerkiem. Ale pieski maja cztery łapki i dzis są tu a jutro gdzie indziej. Wklejajac to ogloszenie chcialam naprowadzic własciciela na jego trop. ok przekażę. Quote
annika Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dzięki. W tym przypadku akurat właściciel tzn. DS się wypiął... A pies bardzo przyjacielski , gdy pierwszy raz uciekł to własnie garnął się do ludzi (i w krótkim czasie przeszedł kawał drogi). Quote
ala56 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Ale ten z DTS jest podobno zadbany, ten ze Sciegiennego jest zaniedbany. Ale czy one jutro bedą tam gdzie dzis? Quote
Recommended Posts