Kasia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 I ja Cię podniosę Bońku kochany na pierwszą stronę.... Quote
Wiwi Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witaj Bono! pora na wieczorny spacerek:painting: Ludzie! pies szuka domku..... Quote
jamos Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Bono codziennie, z nadzieją wypatruje domu i wierzy, ze znajdzie... Kto zabierze Bonka do domu? Quote
Gamba Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Boniek co ja mogę dla ciebie zrobić ? :placz: :placz: Tylko podnieść cię na pierwszą, może się uda, może i nie... ale zawsze to jakaś szansa! Quote
Gamba Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Hop na pierwszą kochany staruszku :placz: Quote
jamos Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 to już pół roku jak Gamba z wielką nadzieją na dom założył wątek Bonusiowi , tyle czasu dzięki Fidelkowi 2 Boniek na allegro i innych stronach i co................nic, pustka, pies ciągle w przytulisku:-( . nie chcąc się poddawać , będziemy nadal szukać mu domu, bo na dogo są historie gdzie psiaki dłuzej szukały domu, ale za to jak znalazły to taki bajeczny dom najcudowniejszy na świecie, taki który znajdzie BONIEK:modla: Quote
Kasia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Kolejny dzień, który nie przyniósł temu kochanemu psu tego najwazniejszego na co tak wszyscy czekamy - DOMU :-( Quote
Gamba Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Chyba nie napiszę nic nowego po wczorajszej wizycie u Bono :roll: Był na spacerze, wygłaskany , podkarmiony :cool1: itd. Nic odkrywczego . Bono nie chodził dużo, połaził sobie po trawce, powąchał co miał powąchać i walnął się w trawie,leżał sobie spokojnie,ąz do momentu kiedy nadbiegłem z tymi swoim łapskami i zaczełem go męczyć :cool1: Gdybyście widzieli jak on nastawia brzusio do głaskania :crazyeye: a jak pieknie sie uśmiecha przy tym ! Quote
Gamba Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Mma parę zdjęć Bono z niedzieli ale coś mi imageshack umarł :angryy: Postaram sie w najblizszym czasie wkleić !;) Quote
jamos Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 czekamy na zdjęcia pieszczocha:lol: . może kogoś zauroczy piękny Bonek:lol: Quote
Gamba Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Wspinaj się staruszku na pierwszą stronę! Nikt się nie odzywa ani z ogłoszeń, nikt o niego nie pyta :-( Widzisz Boniek...te psie życie :roll: Quote
jamos Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 nie pojmuję dlaczego nikt z ogłoszeń nie zainteresował się Bonusiem:-( przecież to taki piękny, przyjazny, ciepły pies Bono hop do góry po domek Quote
Wiwi Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Tak dawno mnie nie bylo i myslałam że Bono już w domku....:-( Ja tego nie rozumiem.... Bono do góry musi Cię ktoś wreszcie zauwazyc! Quote
Gamba Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Wiwi']Tak dawno mnie nie bylo i myslałam że Bono już w domku....:-( Ja tego nie rozumiem.... Bono do góry musi Cię ktoś wreszcie zauwazyc![/quote] Niestety :shake: Jutro Boniek idzie sobie na spacerek! Zresztą nie tylko Bono, bo one także : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59397[/URL] Quote
Kasia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Bono ty kochany staruszku...co jeszcze zrobić aby znaleźć Ci ten domek :shake: Quote
Gamba Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Boniek co ja jeszcze mogę dla ciebie zrobić, nie mam zielonego pojęcia! No przecież nie możesz spędzić tam resztę życia, nie zasłuzyłeś sobie ...:placz: Quote
Recommended Posts