dari8 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) W Zielonej Górze będę miała swój debiut MP i będzie mnie sędziowała Aneta Sobkowska-Dopierała. Czy ktoś miał do czynienia z tą panią? Co możecie o niej powiedzieć? Edited February 18, 2012 by dari8 Quote
owczarek'ab Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Czepiała się mojej koleżanki że "nie pokazała temperamentu psa", za co dostała 2/5... Ale ja bym się nie kierowała sędziną, jeśli masz możliwość wystartowania to to zrób, dostaniesz te kilka punktów, ale nabierzesz doświadczenia i dowiesz się, co robisz źle. Quote
dari8 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 ale ja już jestem zapisana tylko chciałam się czegoś dowiedzieć o tej sędzinie. Quote
ewelina7797 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 owczarek'ab Karolina dostała 2/5 bo nie pokazała gracji Airedala ( sorka nie wiem jak to się pisze :P ) Ja do tej sędziny nie mam zarzutów baaardzo miła poza ringiem jedynie na ringu wydaje się taka ostra ale to tylko pozory :) ja miałam 4/5 bo mi pies uciekał do właścicielki i był zmęczony no i też go do końca za dobrze nie pokazałam :P bo pierwszy raz w ręku miałam setera :) a jeśli chodzi co masz robić to nie możessz długo ustawiać psa bo ona tego nie lubi ona lubi jak jest szybko zwinnie i z gracją tyle ci mogę powiedzieć :) o Powodzenia ;) Jak dla mnie dobra sędzina na debiut tylko pamiętaj pies zawsze od strony sędziego!! bo ona lubi na około wędrować :P Quote
dari8 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dzięki ewelina, napewno bede pamietac ;) Quote
anpsiaczek5 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 A czy ktoś z was miał do czynienia z Magdaleną Kozłowską .? A jeżeli tak to jakie wam kazała figury wykonywać . Będę wdzięczna za każda odpowiedz . Dari8 powodzenia . ! Quote
ewelina7797 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='anpsiaczek5']A czy ktoś z was miał do czynienia z Magdaleną Kozłowską .? A jeżeli tak to jakie wam kazała figury wykonywać . Będę wdzięczna za każda odpowiedz . Dari8 powodzenia . ![/QUOTE] Jasne a żeby to raz :P Sędzina miła ale wymagająca na Debiut nie polecam. W Toruniu dała jaką dziwną figurę grupie młodszej wszyscy polegli na 10 osób wybrała 2 do finału ;) to był chyba trójkąt ze zmianą miejsca do innym kontem :P hehe no nie ważne a w grupie starszej też było coś takiego nie wiem jej się wtedy podobało jak wystawiałam i dała mi zw.dnia ja swoją missi pokazywałam dokładnie i w miare szybko, musisz mieć kontakt z psem gadać, gadać i jeszcze raz gadać do psa :P nie myśleć że się głupkowato wygląda bo się mówi do psa hehe :P dużo osób tak myśli anpsiaczek5 jeśli chodzi o Grudziądź to mogę ci coś jeszcze pokazać na wystawie bo będę ze szczeniakiem :)więc nie ma problemu ;) Quote
anpsiaczek5 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='ewelina7797']Jasne a żeby to raz :P Sędzina miła ale wymagająca na Debiut nie polecam. W Toruniu dała jaką dziwną figurę grupie młodszej wszyscy polegli na 10 osób wybrała 2 do finału ;) to był chyba trójkąt ze zmianą miejsca do innym kontem :P hehe no nie ważne a w grupie starszej też było coś takiego nie wiem jej się wtedy podobało jak wystawiałam i dała mi zw.dnia ja swoją missi pokazywałam dokładnie i w miare szybko, musisz mieć kontakt z psem gadać, gadać i jeszcze raz gadać do psa :P nie myśleć że się głupkowato wygląda bo się mówi do psa hehe :P dużo osób tak myśli anpsiaczek5 jeśli chodzi o Grudziądź to mogę ci coś jeszcze pokazać na wystawie bo będę ze szczeniakiem :)więc nie ma problemu ;)[/QUOTE] No niestety ja będę miała debiut i to z grzywaczem który jest spłoszony na wystawie. A zgadaniem nie będę miała problemu bo podczas wystawiania cały czas mówię do psa . Ewelina7797 a tobie jakie figury kazała robić .? Zwracała ci na coś uwagę .? Chcę jak najwięcej o tej sędzinie wiedzieć . Quote
Recommended Posts