Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

1. IMIĘ: Klusek
2. PŁEĆ: samiec
3. RASA: mix owczarka
4. WIELKOŚĆ:może być średni lub duży
5. UMASZCZENIE:rudy,
6. WIEK: 4 miesiące
7. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
8. KASTRACJA/STERYLIZACJA: nie

UPODOBANIA I NAWYKI :
Klusek to szczeniak, którego ktoś pozbył się w pewien mroźny wieczór. Maluch biegał po parku szukając schronienia przed zimnem. Nikt nie chciał mu pomoc, ogrzać, przytulić. Trafił do budy w przytulisku gdzie się przeziębił. Na szczęście dobra dusza ulitowała się nad Kluseczkiem i chłopak trafił do cieplutkiego domu tymczasowego. Tam poznaje co to jest towarzystwo psa rezydenta i oddana troska opiekunów. Klusek doskonale odnalazł sie w nowych warunkach. Cudownie jest patrzeć jak dokazuje z nowym kolegom. Trwa intensywna nauka zachowania czystości w domu, która musi trochę potrwać. Szczeniak lubi spacery. Potrafi już chodzić na smyczy. Jest ciekawy świata i nowych doznań. Z uwagą ogląda wszystko dookoła , wszystko jest niesamowicie ciekawe i godne jego psiej uwagi. Emanuje z jego oczu moc radości i psiej pogody ducha. Klusek będzie doskonałym kompanem zabaw i spacerów :)

10. POWÓD ODDANIA ZWIERZĘCIA: porzucenie

DANE ZGŁASZAJĄCEGO:

IMIĘ I NAZWISKO:Joanna Kamińska
ADRES: Dom tymczasowy w Goleniowie
TELEFON KONTAKTOWY: Asia 792609094
ADRES E-MAIL:[email protected]

To jest Mój Tymczasowicz :D :loveu:

Więcej fotek na FB.Zapraszam :)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.327715677270892.69156.100000973877492&type=3

Edited by Joanna K.
Posted

BajUla napisał(a):
Witam się z kolonistą cioci Asi:evil_lol:

Miał chłopak szczęście, a teraz szybko do domu!!!!

Wykupić mu pakiecik ogłoszeniowy?

Dziękujemy ślicznie Cioteczko ale nie trzeba.:loveu: Klusek ma już wykupiony pakiecik ;)
Niech pakiecik idzie na inne psiak iw potrzebie. Prawdziwy Bass potrzebuje ogłoszeń :cool3:

Posted

Kluska do SM przyprowadziły dwie dziewczynki. Maluch biegał po parku przy ul. Szczecińskiej.Mieszkam przy tym parku.
Klusiu ma ok. 4 miesiące, jest rozbrykanym i pełnym radości sporym szczeniakiem. Pewnie wyrośnie na dużego lub średniego psiaka.
Trafił do przytuliska w Białuniu...i się przeziębił :(Malec przy takiej temperaturze na dworzu, mieszkając w budzie nie miał szans na wyzdrowienie !
Postanowiliśmy razem z Mężem, że mu pomożemy i zabraliśmy go do siebie :)

Więc...
Klusek trafił do Mnie w piątek późnym popołudniem.
To jest Mój 4 tymczasowicz, pierwszy szczeniak :loveu:

Pierwszą noc mały przespał spokojnie, o rany !!! Jak on głośno chrapie :evil_lol:
Jak na razie jest bezproblemowy.Miał małą biegunkę, ale qpka już się unormowała jest ładna ! Jeśli mozna tak o niej powiedzieć .:diabloti:
Zdecydowanie woli gotowany ryż z kurczakiem, niż suchą karmę.Wie co dobre :eviltong:

Uwielbia spać w kuchni pod stołem , chociaż jest miękkie legowisko to nie, lepsza dla niego podłoga.
Nie próbuje wskakiwać na łożko i kanapy, z czego się bardzo cieszę. Wystarczy Mi, że nasz Rafi spi w nogach.Nasz "malutki", który zajmuje większą część łóżka :p

Na spacerki chętnie chodzi, gdy tylko zawołam "Klusek idziemy" to w sekundę jest pod drzwiami, gotowy na zapięcie obroży,a i ładnie chodzi po schodach.
Na spacerach lubi się witać z każdym napotkanym psem.Jest bardzo ciekawy świata.Nikogo nie ominie obojętnie.Uwielbia dzieci.
Gdy widzi dzieciaki na sankach to na ich widok podskakuje do góry.Jakby był na trampolinie :multi:

Teraz sobie smacznie spi w kuchni pod stołem.

Posted

http://img341.imageshack.us/img341/3705/img02121h.jpg

Skąd ja to znam:evil_lol:, wszystko w gardle staje i wszystkim trzeba się dzielić:diabloti:, żadna wizyta do lodówki nie pozostaje niezauważona, żadne otwarcie szafki czy szuflady, najmniejszy szelest papierka budzi mojego sępa z najgłębszego nawet snu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Tylko moja niestety jest bardziej namolna, pakuje się z łbem do talerza:diabloti:, ale i tak to lubię;)

Posted

:crazyeye:Kobito, jak TEGO dokonałaś!!!:crazyeye:Taki ekspres, no no. Masz rękę, albo i nie:diabloti::evil_lol::evil_lol: jak tak krótko u Ciebie chcą się gościć...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A rafi nie musi być długo sam....coś tam się wykombinuje;):lol:

Posted

BajUla napisał(a):
:crazyeye:Kobito, jak TEGO dokonałaś!!!:crazyeye:Taki ekspres, no no. Masz rękę, albo i nie:diabloti::evil_lol::evil_lol: jak tak krótko u Ciebie chcą się gościć...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A rafi nie musi być długo sam....coś tam się wykombinuje;):lol:

No bo Ja taka niedobra Cioteczka jestem :diabloti: Jak trafia się fajny, bezproblemowy pies to go Mi szybko zabierają :placz:

Posted

Joanna K. napisał(a):
No bo Ja taka niedobra Cioteczka jestem :diabloti: Jak trafia się fajny, bezproblemowy pies to go Mi szybko zabierają :placz:

O nie płacz, zaraz Ci jakiegoś znajdziemy:evil_lol:

Posted

wieści z nowego domku...
Klusek jest bardzo grzeczny,przespał spokojnie całą noc. Państwo są bardzo z niego zadowoleni.:loveu:
Troszkę wybrzydza przy suchej karmie, więc będzie miał mieszane jedzonko.:eviltong:

Aaa, maluch boi się kotecków.:kociak:

• 1 month later...