Joanna K. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) 1. IMIĘ: Klusek 2. PŁEĆ: samiec 3. RASA: mix owczarka 4. WIELKOŚĆ:może być średni lub duży 5. UMASZCZENIE:rudy, 6. WIEK: 4 miesiące 7. STAN ZDROWIA: bardzo dobry 8. KASTRACJA/STERYLIZACJA: nie UPODOBANIA I NAWYKI : Klusek to szczeniak, którego ktoś pozbył się w pewien mroźny wieczór. Maluch biegał po parku szukając schronienia przed zimnem. Nikt nie chciał mu pomoc, ogrzać, przytulić. Trafił do budy w przytulisku gdzie się przeziębił. Na szczęście dobra dusza ulitowała się nad Kluseczkiem i chłopak trafił do cieplutkiego domu tymczasowego. Tam poznaje co to jest towarzystwo psa rezydenta i oddana troska opiekunów. Klusek doskonale odnalazł sie w nowych warunkach. Cudownie jest patrzeć jak dokazuje z nowym kolegom. Trwa intensywna nauka zachowania czystości w domu, która musi trochę potrwać. Szczeniak lubi spacery. Potrafi już chodzić na smyczy. Jest ciekawy świata i nowych doznań. Z uwagą ogląda wszystko dookoła , wszystko jest niesamowicie ciekawe i godne jego psiej uwagi. Emanuje z jego oczu moc radości i psiej pogody ducha. Klusek będzie doskonałym kompanem zabaw i spacerów :) 10. POWÓD ODDANIA ZWIERZĘCIA: porzucenie DANE ZGŁASZAJĄCEGO: IMIĘ I NAZWISKO:Joanna Kamińska ADRES: Dom tymczasowy w Goleniowie TELEFON KONTAKTOWY: Asia 792609094 ADRES E-MAIL:[email protected] To jest Mój Tymczasowicz :D :loveu: Więcej fotek na FB.Zapraszam :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.327715677270892.69156.100000973877492&type=3 Edited February 13, 2012 by Joanna K. Quote
BajUla Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Witam się z kolonistą cioci Asi:evil_lol: Miał chłopak szczęście, a teraz szybko do domu!!!! Wykupić mu pakiecik ogłoszeniowy? Quote
Joanna K. Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 BajUla napisał(a):Witam się z kolonistą cioci Asi:evil_lol: Miał chłopak szczęście, a teraz szybko do domu!!!! Wykupić mu pakiecik ogłoszeniowy? Dziękujemy ślicznie Cioteczko ale nie trzeba.:loveu: Klusek ma już wykupiony pakiecik ;) Niech pakiecik idzie na inne psiak iw potrzebie. Prawdziwy Bass potrzebuje ogłoszeń :cool3: Quote
BajUla Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ok, od jutra zaczynam działać ostro:evil_lol: Dzisiaj się uczyłam wklejania:oops: Jutro piszę;) Quote
Joanna K. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Kluska do SM przyprowadziły dwie dziewczynki. Maluch biegał po parku przy ul. Szczecińskiej.Mieszkam przy tym parku. Klusiu ma ok. 4 miesiące, jest rozbrykanym i pełnym radości sporym szczeniakiem. Pewnie wyrośnie na dużego lub średniego psiaka. Trafił do przytuliska w Białuniu...i się przeziębił :(Malec przy takiej temperaturze na dworzu, mieszkając w budzie nie miał szans na wyzdrowienie ! Postanowiliśmy razem z Mężem, że mu pomożemy i zabraliśmy go do siebie :) Więc... Klusek trafił do Mnie w piątek późnym popołudniem. To jest Mój 4 tymczasowicz, pierwszy szczeniak :loveu: Pierwszą noc mały przespał spokojnie, o rany !!! Jak on głośno chrapie :evil_lol: Jak na razie jest bezproblemowy.Miał małą biegunkę, ale qpka już się unormowała jest ładna ! Jeśli mozna tak o niej powiedzieć .:diabloti: Zdecydowanie woli gotowany ryż z kurczakiem, niż suchą karmę.Wie co dobre :eviltong: Uwielbia spać w kuchni pod stołem , chociaż jest miękkie legowisko to nie, lepsza dla niego podłoga. Nie próbuje wskakiwać na łożko i kanapy, z czego się bardzo cieszę. Wystarczy Mi, że nasz Rafi spi w nogach.Nasz "malutki", który zajmuje większą część łóżka :p Na spacerki chętnie chodzi, gdy tylko zawołam "Klusek idziemy" to w sekundę jest pod drzwiami, gotowy na zapięcie obroży,a i ładnie chodzi po schodach. Na spacerach lubi się witać z każdym napotkanym psem.Jest bardzo ciekawy świata.Nikogo nie ominie obojętnie.Uwielbia dzieci. Gdy widzi dzieciaki na sankach to na ich widok podskakuje do góry.Jakby był na trampolinie :multi: Teraz sobie smacznie spi w kuchni pod stołem. Quote
Joanna K. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Taką mam widownię gdy jem obiad :razz: Quote
some Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 dobra godzina 13:13 :)))))) ja mam identycznie!!! a wdeptujesz potem w kaluze ze sliny ;)? Quote
BajUla Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://img341.imageshack.us/img341/3705/img02121h.jpg Skąd ja to znam:evil_lol:, wszystko w gardle staje i wszystkim trzeba się dzielić:diabloti:, żadna wizyta do lodówki nie pozostaje niezauważona, żadne otwarcie szafki czy szuflady, najmniejszy szelest papierka budzi mojego sępa z najgłębszego nawet snu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Tylko moja niestety jest bardziej namolna, pakuje się z łbem do talerza:diabloti:, ale i tak to lubię;) Quote
Joanna K. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Klusek dzisiaj wieczorem jedzie do nowego domku !!! :radocha: Rafi zostanie sam ;P Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 :crazyeye:Kobito, jak TEGO dokonałaś!!!:crazyeye:Taki ekspres, no no. Masz rękę, albo i nie:diabloti::evil_lol::evil_lol: jak tak krótko u Ciebie chcą się gościć...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A rafi nie musi być długo sam....coś tam się wykombinuje;):lol: Quote
Joanna K. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 BajUla napisał(a)::crazyeye:Kobito, jak TEGO dokonałaś!!!:crazyeye:Taki ekspres, no no. Masz rękę, albo i nie:diabloti::evil_lol::evil_lol: jak tak krótko u Ciebie chcą się gościć...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A rafi nie musi być długo sam....coś tam się wykombinuje;):lol: No bo Ja taka niedobra Cioteczka jestem :diabloti: Jak trafia się fajny, bezproblemowy pies to go Mi szybko zabierają :placz: Quote
BajUla Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Joanna K. napisał(a):No bo Ja taka niedobra Cioteczka jestem :diabloti: Jak trafia się fajny, bezproblemowy pies to go Mi szybko zabierają :placz: O nie płacz, zaraz Ci jakiegoś znajdziemy:evil_lol: Quote
Joanna K. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 BajUla napisał(a):O nie płacz, zaraz Ci jakiegoś znajdziemy:evil_lol: Mam samca i Ja tylko sunie mogę :diabloti: Quote
some Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 powodzenia psiaczku! wiemy wiemy.. juz chyba nawet jaka sunie ;) Quote
Joanna K. Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 wieści z nowego domku... Klusek jest bardzo grzeczny,przespał spokojnie całą noc. Państwo są bardzo z niego zadowoleni.:loveu: Troszkę wybrzydza przy suchej karmie, więc będzie miał mieszane jedzonko.:eviltong: Aaa, maluch boi się kotecków.:kociak: Quote
Joanna K. Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Wczoraj dostałam zdjęcie Kluska vel Pedro z jego domku:) Widać, że chłopak ma się dobrze ;) Quote
Recommended Posts