lasoa Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Witam, moja grzywaczka ma zaczerwienienie koło oczka i troszkę spuchnięte, prawdopodobnie grzywka jej podrażniła. Ile takie coś może trwać ? Na razie puki co chodzi w kucyku :evil_lol: Quote
Issa Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Może to nie od grzywki. Niektóre grzywacze łzawią a przy takim mrozie to może być właśnie podrażnienie tego typu. Mój kudłacz miał to rok temu. Spróbuj wazelinką pokryć miejsca po których spływają łzy. powinno ochronić przed dalszym postępem odmarzlin- jesli to jest to. Ale nie widząc mogę się mylić :) Quote
lasoa Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 (edited) tylko, że to jest tylko na jednym oku. Wygląda teraz jakby ktoś jej podbił oko :) Edited March 13, 2012 by lasoa Quote
lasoa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Wszystko dobrze się zakończyło, oczko wróciło do normalnego wyglądu :) Quote
Recommended Posts