Dzikie nieporadne Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 no oczywiście są fretki które się boją i koty i psy które mają z tym jakiś problem, ale tak samo jest z kot a pies a nawet w tym samym gatunku, nie mniej, może oprócz typowo myśliwskich psów, zwykle się dogadują. Fisia jest z domu z psem, co prawda nie ma z nim dużego kontaktu, jednak podobno jak się już spotkają to jest ok, Lejdi wychowana z freciakiem, więc powinno być ok ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 A tu nasze miski, polecam takie, są bardzoo wygodne ;) Pies nie chciał siedzieć na kafelkach , wiec trza było jej położyć w kuchni dywanik :p Dziś mój dziwny pies, rozkopał wielką kulkę od bałwana, rozrywała pazurami i zębami :O , jak na początku musiała prawie stać na tylnich łapach, to bardzo zabawnie wyglądało :D Quote
Oscar Patric Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Oscar to dziwoląg i jak ma miski na stojaku jeść nie będzie :P Quote
Dzikie nieporadne Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Lejdi ma większe dziwactwa :p Dzisiejsze śnieżne warjacje ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Macie śnieg?! Tak :D Słodzinka na posłanku ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Łał, a my nie :( Ale wcześniej miesliście kiedy my nie :p Taki mój durny pies, i niecierpliwa ja :D https://www.youtube.com/watch?v=7eJvF6QIVqg&feature=youtu.be Quote
Guest TyŚka Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Łeee kładka służy wg Lejdi do czego innego :p Faktycznie nieceirpliwa jesteś, hahah :D Quote
Oscar Patric Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Tak :D Słodzinka na posłanku ;) super :) Quote
Dzikie nieporadne Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Cześć :) Dzięki ;) A u mnie sesja, egzaminy i egzaminy...dzisiaj uświadomiłam sobie że jestem beznadziejnym studentem i jestem na granicy jeżeli chodzi o iście dalej z tym :( Ale pieseł i spacerki zawsze poprawiają humor ;) Quote
phase Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Nie załamuj się, trochę tych dni, tygodni się nad nauką posiedzi, ale spójrz ile potem wolnego tak naprawdę się ma. Przyznaję, że ja czasem też mam chwile że już chce się odpuścić, ale jednak jak pomyślę, że to tylko trochę nauki w porównaniu do całego roku to myśli złe odfruwają. ;) Powodzonka Ci życzę kochana! Quote
Dzikie nieporadne Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Dziękuję, mam nadzieję że sie uda ten "projekt sesja" :D Nowy filmik, ze skaknia przez nogę :) https://www.youtube.com/watch?v=jlPtGPZw3aU&feature=youtu.be Quote
Oscar Patric Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 trzymamy kciuki za egzaminy,będzie ok Quote
Dzikie nieporadne Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Mam nadzieje...Dziękuję ;) Dzisiejsza sesja Quote
Dzikie nieporadne Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 świecące oczeły. Z ukochaną zabawką Paczaj jork! Quote
Guest TyŚka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Fajnie :D Lejdi ostatnio ma tyle fotek, jak nigdy :D Quote
Dzikie nieporadne Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Bo się rozkręciłam :D Dzisiaj robiłyśmy zbiórkę pieniędzy na schronisko dla zwierząt w szkole, w formie pokazów, koleżanka pokaz ognia, ja z Lejdi pokaz psich sztuczek :) A tu Lejdison reklamuje moją uczelnię "Szkolę Wyższą Psychologii Społecznej " XD A ja się muszę uczyć na sesję dalej :( Quote
pcheelkaa Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Jak pięknie pozuje :) Ładnie jej z bandaną Quote
Oscar Patric Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 śliczna z niej modelka:) Ja także zakuwam ale na ostatni egzamin w tym semestrze Quote
Dzikie nieporadne Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Dzisiejszy spacer z Batonem i Joy, oraz moją przyjaciółką i jej jamniorem :D Psi skład Joy <3 Lejdi i jej "agility" Z innymi piesełkami na wybiegu Ja i mój kundelos Quote
Dzikie nieporadne Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 I filmikieł https://www.youtube.com/watch?v=hRlfQlXcfAY Quote
Recommended Posts