Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no oczywiście są fretki które się boją i koty i psy które mają z tym jakiś problem, ale tak samo jest z kot a pies a nawet w tym samym gatunku, nie mniej, może oprócz typowo myśliwskich psów, zwykle  się dogadują.

Fisia jest z domu z psem, co prawda nie ma z nim dużego kontaktu, jednak podobno jak się już spotkają to jest ok, Lejdi wychowana z freciakiem, więc powinno być ok ;) 

Posted

A tu nasze miski, polecam takie, są bardzoo wygodne ;)

DSC00554.JPG

Pies nie chciał siedzieć na kafelkach , wiec trza było jej położyć w kuchni dywanik :p

Dziś mój dziwny pies, rozkopał wielką kulkę od bałwana, rozrywała pazurami i zębami :O , jak na początku musiała prawie stać na tylnich łapach, to bardzo zabawnie wyglądało :D

Posted

Łeee kładka służy wg Lejdi do czego innego :p

Faktycznie nieceirpliwa jesteś, hahah :D

Posted

Cześć :) Dzięki ;)

A u mnie sesja, egzaminy i egzaminy...dzisiaj uświadomiłam sobie że jestem beznadziejnym studentem i jestem na granicy jeżeli chodzi o iście dalej z tym :(

Ale pieseł i spacerki zawsze poprawiają humor ;)

DSC00589.JPG

DSC00576.JPG

DSC00585.JPG

Posted

Nie załamuj się, trochę tych dni, tygodni się nad nauką posiedzi, ale spójrz ile potem wolnego tak naprawdę się ma. Przyznaję, że ja czasem też mam chwile że już chce się odpuścić, ale jednak jak pomyślę, że to tylko trochę  nauki w porównaniu do całego roku to myśli złe odfruwają. ;)

Powodzonka Ci życzę kochana!

Posted

Fajnie :D Lejdi ostatnio ma tyle fotek, jak nigdy :D

Posted

Bo się rozkręciłam :D

Dzisiaj robiłyśmy zbiórkę pieniędzy na schronisko dla zwierząt w szkole, w formie pokazów, koleżanka pokaz ognia, ja z Lejdi pokaz psich sztuczek :)

A tu Lejdison reklamuje moją uczelnię "Szkolę Wyższą Psychologii Społecznej " XD

10941118_861347837260433_805694473492589

A ja się muszę uczyć na sesję dalej :(