lolli Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Chodzi o to że jak przeglądałam internet to na wielu stronach pojawia się takie pojecie jak : " jak wyeksponować zalety i ukryć wady psa na ringu wystawowym" nie wiem czy te sposoby są kazdy dla innej rasy grupy ja nigdy psa nie wystawiałam bo mam mieszańca sznaucera chodzi mi tylko o to ze interesuje się sama technika wystawiania psów na ringu, kynologia. Jeśli to tajne wiadomości to proszę na pw ja i tak jesli Wam na tym zależy to nikomu nie powiem co i jak bo i tak nie znam nikogo kto by wystawiał psy (a nie wiem czy to jest tajne bo w internecie nigdzie nie znalazłam). Dzięki :lol: Quote
ewelina7797 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Jak dla mnie jeśli jakiś handler wystawia komuś psa i tego psa znał wcześniej i szkolił go wcześniej to jest w stanie ukryć jego wady. :) Ja np. mam sunie Westie i ma ona wadę jak większość "Francuza" z przodu, i znam więc umiem zakryć jej wadę by jej nie było widać np. zaczesywanie włosków na łapkach wzdłuż plus maksymalne puszenie ich. :) A zalety to np. jak pies ma dobry chód to trzeba pamiętać by z nim nie iść tylko pokazać ten jego fantastyczny ruch np. w lekkim podbiegiwaniu. :) Tyle mogę zdradzić os siebie. ;) Quote
Recommended Posts