mi-la Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Na jutro mam odbior wyników badań na grzybice, ale już dziś znam diagnozę. Moja sunia jest chora na grzybicę skóry. Nie jestem z tego zadowolona, ale przynajmniej już wiem co to jest, no i z dwojga złego to chyba jednak "lepsze" niż nużyca. Dziś idę do weterynarza, więc się o tym przekonam. Mam nadzieję, że leczenie będzie w miarę szybkie i skuteczne. Jeśli ktoś już leczył swojego pieska na grzybicę skóry to proszę o jakieś informacje. Pozdrawiam Quote
Silky Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 mi-la napisał(a):Na jutro mam odbior wyników badań na grzybice, ale już dziś znam diagnozę. Moja sunia jest chora na grzybicę skóry. Nie jestem z tego zadowolona, ale przynajmniej już wiem co to jest, no i z dwojga złego to chyba jednak "lepsze" niż nużyca. Dziś idę do weterynarza, więc się o tym przekonam. Mam nadzieję, że leczenie będzie w miarę szybkie i skuteczne. Jeśli ktoś już leczył swojego pieska na grzybicę skóry to proszę o jakieś informacje. Pozdrawiam Bardzo się cieszę , że to nie nużyca i serdecznie gratuluję. Bardzo mądrze postąpiłaś , że dopilnowałś tych zeskrobin. Pozdrawiam serdecznie. Quote
marmara_19 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no to super,ze to nie nuzyca:D:Da jaka to grzybica?moj jak jzu psialam mial siwerzbowca drazacego.. i dostawal zastrzyki w tyg odstepach zcasowych;p i bylo ok:)szybkie wyleczenie:D trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowka:D:Di mysle,ze juz za meiisac bedziesz sie cieszyc, ze prawie nic nie widac na siersci:D:D a raczej jej braku;) Quote
mi-la Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Też się cieszę, że to nie nużyca chociaż ten grzyb to też jakieś paskudztwo.Moja sunia przytargała najprawdopodobniej z hodowli w której ją kupiłam grzyba ponoć typowego dla koni i bydła a mianowicie...TRICHOPHYTON. Mam nadzieje, że jednak zniszczymy to coś i już wszystko będzie dobrze. Quote
Recommended Posts