jolka11 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Może dyskusje na temat bolączek wystawców rozwiniemy tutaj ? Quote
LOCZEK Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :lol: :smile: jolka11 napisał(a):Może dyskusje na temat bolączek wystawców rozwiniemy tutaj ? No nie wiem czy nie rozpęta sie wojna!?:mad: Wszyscy wiedzą jak jest i nic w tym kierunku sie nie zmieni.:shake: Ja uważam ,że wystawy powinny sie kojarzyć przyjemnie,jesteśmy HASZCZAKOWCAMI,a więc mamy tego samego "bzika".Zdrowa rywalizacja ,uśmiech:lol: ,wymiana poglądów i biesiada:beerchug: -to jest to na co wszyscy powinniśmy czekać z niecierpliwością.Myślę ,że każdy gdzieś w sobie ma to pragnienie! Quote
Miśka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 LOCZEK napisał(a)::lol: :smile: No nie wiem czy nie rozpęta sie wojna!?:mad: to moze luzne spostrzezenia, co by zrzucic je z siebie, bez komentarzy i dyskusji ;-) albo neutralne utrapienia typu "nienawidze psow kapac, z suszeniem jest juz lepiej..." (lub odwrotnie) :cool1: - kazdy cos od siebie dorzuci i wyjdziemy na bande totalnych masochistow (nie po raz pierwszy zreszta ;-)) Quote
Bajon Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 LOCZEK napisał(a)::lol: :smile: Ja uważam ,że wystawy powinny sie kojarzyć przyjemnie,jesteśmy HASZCZAKOWCAMI,a więc mamy tego samego "bzika".Zdrowa rywalizacja ,uśmiech:lol: ,wymiana poglądów i biesiada:beerchug: -to jest to na co wszyscy powinniśmy czekać z niecierpliwością.Myślę ,że każdy gdzieś w sobie ma to pragnienie! LOCZUSZKU! Do Twoich słów wystarczy tylko AMEN:lol: Pozdrawiam Quote
Recommended Posts