Glutofia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ok godziny temu w Katowicach koło trzech stawów z trzypasmówki zgarnęłam suczkę husky. Sunia jest prześliczna zadbana na sobie ma szeleczki w indiańskie wzorki, kolczatkę i światełko adresówki jednak nie ma. Mój mąż orbituje w okolicy muchowca wraz z suką szuka właściciela jeśli go nie znajdzie suczka będzie czekać na swojego pana w schronisku. Niestety nie mogę się nią zaopiekować mam trzy psy w domu. Zresztą właścicielowi łatwiej będzie znaleźć psa w schronisku. Jeśli coś wam wiadomo że ktoś szuka takiego psa kontakt do mnie: 881690887 Quote
Glutofia Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Ktoś ją widział wcześniej na muchowcu jak latała z tą migającą lampką właśnie. Pewnie tam nawiała. Jedzie do schroniska bo nie udało się nikogo znaleźć mam nadzieję że jutro ją właściciel odbierze Quote
Glutofia Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Dzwoniłam do schroniska nikt się o suczkę nie pytał nikt jej jeszcze nie odebrał Quote
Glutofia Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Sunię odebrał właściciel. Hurra! Nawiała im wczoraj na muchowcu :) Quote
docha Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 no widzisz dobra kobieto :) czasami zdarzają się szczęśliwe zakończenia. Bez Twojej uwagi pewnie błąkałby się nadal psiak. Quote
Glutofia Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 nie błąkałby się. Zostałby rozjechany na miazgę Quote
Recommended Posts