Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czaruś trafił do schroniska 26.11.2011, został dowieziony przez samochód interwencyjny z przystanku autobusowego przy Bramie Portowej.

Ja widać na zdjęciach juz w dniu przyjecia, jego oko bylo w zlym stanie, a warunki schroniskowe nie pomagaja mu wyzdrowiec :( Dzisiaj odwiedzila do nasza Asia i tak opisala tego bardzo fajnego psiaka

Bardzo pozytywny, troszke wycofany ale lgnie do ludzi. Wymaga leczenia. Ma oczko w kiespkim stanie - zapalenie powieki - gruczolu mejboma. Pazury w koszmarnym stanie. Cos z brzuszkiem- moze byc to coz z jedzeniem a moze cos innego -ciezko stwierdzic. Ma wzdety i bolesny, bo sie napina i odwraca przy nacisnieciu.
Ogolnie bardzo pozytywne wrazenie robi, to taki typ delikatny, wrazliwy ale nie mozna go tez zbytnio rozpieszczac. Przerazony schronem - mam wrazenie ze psychicznie juz odpuscil :( Chyba nie ma jajec, ale na szybko to wszystko bylo i zapomnialam sprawdzic :oops:

Posted

Czarus dalej w schronisku, ma juz strupki wokol oczu, a to niedobrze, bo moze mu sie wdac jakies paskudztwo trudne do wyleczenia. Zaczynam sie zastanawiac, czy ten brzucho plus czerwone oczy nie sa wynikiem alergii...

Posted

Wkleje Wam co napisala mama blanki na FB

W schronie zmarnieje, ma pusta budę (bez wyściółki), bardzo lgnie do człowieka, gdy głaskałam go wczoraj przez kratę zamknął oczy, na pysku pojawił się jakby uśmiech... szkoda, że tylko na chwilkę;( Gdy odchodziłyśmy z Ego odprowadził nas tylko smutnym wzrokiem... ON POTRZEBUJE POMOCY!!!!!!

Posted

kamilqax95x napisał(a):
piękny on jest :loveu: taka ciężarówka :)

ciężarówka to on jest, ale na wikcie schroniskowym to już pewnie niedługo;(
jeśli uda się go wyciągnąć, to pewnie będzie taki chudy jak Ego.

Trzeba mu znaleźć tymczas i to na JUZ!!!
on długo tam nie pociągnie;-(