Guest kasia mierzejewska Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Pilnie szukam miejsca w dt lub hoteliku dla psiaka z Pułtuka. Wspominałam o nim na wątku onki Mili. JEst wielkości on, lekko kudłaty, trochę w typie zmniejszonego wilczarza. JEst młodziutki, max 2 lata, bardzo przyjazny, wesoły. W Pułtusku koczuje już dłuższy czas, jednak teraz nadchodzi bardzo trudny okres dla niego. Jest coraz zimniej. Pies śpi na trawie, na liściach. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 I jeszcze raz przed snem Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Witam, jak pies reaguje na koty i inne psy ? oferuję płatny domek tymczasowy. Cena 10 zł doba + wyżywienie. Do tej pory brałam psiaki na bezpłatne DT ale niestety ostatnio mój kot trochę chorował i zrobił mi sie dług u weta i muszę go jakoś spłacić a z pieniędzorami ostatnio strasznie u mnie krucho. Psiak będzie miał u mnie naprawdę dobrze oprócz opieki nad nim również zajmę się poszukiwaniem dla niego domku (ogłoszenia wydarzenia na fb mam na to czas) Serdecznie zapraszam. Quote
Morska Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Podnoszę. Szukasz bezpłatnego czy jakiegokolwiek? Jest podobny do Cudaka. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Katarzyna_warszawa']Witam, jak pies reaguje na koty i inne psy ? oferuję płatny domek tymczasowy. Cena 10 zł doba + wyżywienie. Do tej pory brałam psiaki na bezpłatne DT ale niestety ostatnio mój kot trochę chorował i zrobił mi sie dług u weta i muszę go jakoś spłacić a z pieniędzorami ostatnio strasznie u mnie krucho. Psiak będzie miał u mnie naprawdę dobrze oprócz opieki nad nim również zajmę się poszukiwaniem dla niego domku (ogłoszenia wydarzenia na fb mam na to czas) Serdecznie zapraszam.[/QUOTE] Jesli chodzi o zachowanie w st do innych psów, to pies jest naprawdę sympatyczny, przyjazny, chce się bawić, nigdy nie widziałam u niego agresji. Nie wiem jednak, jak reaguje w st do kotów, bo nie mam jak tego sprawdzić. Bardzo mi sie Twoja oferta podoba i jeśli jest nadal aktualna, to jak najbardziej byłabym zainteresowana Quote
Guest kasia mierzejewska Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Mam bardzo dobrą wiadomość - pies znalazł bardzo dobry dom:) Wątek nieaktualny. Quote
Recommended Posts