Jump to content
Dogomania

Pilnie potrzebny dt/miejsce w hoteliu dla psa

Recommended Posts

Guest kasia mierzejewska
Posted

Pilnie szukam miejsca w dt lub hoteliku dla psiaka z Pułtuka. Wspominałam o nim na wątku onki Mili. JEst wielkości on, lekko kudłaty, trochę w typie zmniejszonego wilczarza. JEst młodziutki, max 2 lata, bardzo przyjazny, wesoły. W Pułtusku koczuje już dłuższy czas, jednak teraz nadchodzi bardzo trudny okres dla niego. Jest coraz zimniej. Pies śpi na trawie, na liściach.

Posted

Witam,
jak pies reaguje na koty i inne psy ?
oferuję płatny domek tymczasowy.
Cena 10 zł doba + wyżywienie.
Do tej pory brałam psiaki na bezpłatne DT ale niestety ostatnio mój kot trochę chorował i zrobił mi sie dług u weta i muszę go jakoś spłacić a z pieniędzorami ostatnio strasznie u mnie krucho.
Psiak będzie miał u mnie naprawdę dobrze oprócz opieki nad nim również zajmę się poszukiwaniem dla niego domku (ogłoszenia wydarzenia na fb mam na to czas)
Serdecznie zapraszam.

Guest kasia mierzejewska
Posted

[quote name='Katarzyna_warszawa']Witam,
jak pies reaguje na koty i inne psy ?
oferuję płatny domek tymczasowy.
Cena 10 zł doba + wyżywienie.
Do tej pory brałam psiaki na bezpłatne DT ale niestety ostatnio mój kot trochę chorował i zrobił mi sie dług u weta i muszę go jakoś spłacić a z pieniędzorami ostatnio strasznie u mnie krucho.
Psiak będzie miał u mnie naprawdę dobrze oprócz opieki nad nim również zajmę się poszukiwaniem dla niego domku (ogłoszenia wydarzenia na fb mam na to czas)
Serdecznie zapraszam.[/QUOTE]

Jesli chodzi o zachowanie w st do innych psów, to pies jest naprawdę sympatyczny, przyjazny, chce się bawić, nigdy nie widziałam u niego agresji. Nie wiem jednak, jak reaguje w st do kotów, bo nie mam jak tego sprawdzić.
Bardzo mi sie Twoja oferta podoba i jeśli jest nadal aktualna, to jak najbardziej byłabym zainteresowana

• 4 weeks later...
Guest kasia mierzejewska
Posted

Mam bardzo dobrą wiadomość - pies znalazł bardzo dobry dom:) Wątek nieaktualny.