seti78 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Już nie aktualne ! Suczka znalazła nowy dom! Jeżeli można proszę o usunięcie postu. Quote
martasekret Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Zróbcie jej ogłoszenia na portalu trójmiasto.pl Biedne maleństwo....do czego to doszło, że ludzie pozbywają się nawet rasowych psów.... Quote
Wendolina Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Dodana na forum adopcyjne seterów: http://forum.setery-adopcje.com/viewtopic.php?p=48755#48755 Czy coś się zmieniło w sprawie suni? Były jakieś telefony, zapytania? Może napiszesz coś więcej o piesku. Jaki ma charakter, kontakt z innymi zwierzętami, czy zachowuje czystość? Takie informacje zawsze pomagają w adopcji :) Quote
werbena520 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 seti78 napisał(a):PILNIE POSZUKUJĘ DOMKU DLA 4 MIESIĘCZNEJ SUCZKI SETERA IRLANDZKIEGO. KUZYN ZNALAZŁ JĄ W LESIE W OKOLICACH TRÓJMIASTA PRZYWIĄZANĄ DO DRZEWA, MA CHIPA I PO NAMIERZENIU WŁAŚCICIELA U WETA OKAZAŁO SIĘ, ŻE TO ON ZGOTOWAŁ JEJ TAKI LOS. JAK KTOŚ MOŻE PRZYGARNĄĆ SIEROTKĘ PROSZĘ O KONTAKT. foto tyko mms 508 095 401 ...Bóg zapomniał mu oleju nalać do łba... Quote
freda Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 I może dobrze, kto wie co by wymyślił gdyby pamiętał o czipie. Quote
martasekret Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Pies pewnie dawno w nowym domu.... A tak na marginesie - uwielbiam, kiedy ktoś zakłada wątek a potem nie daje znaku życia.......... Quote
seti78 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 martasekret napisał(a):Pies pewnie dawno w nowym domu.... A tak na marginesie - uwielbiam, kiedy ktoś zakłada wątek a potem nie daje znaku życia.......... Tak znalazła dom, a wątek założyłam jako informację i podałam kontakt telefoniczny. Nie dołączyłam do forum żeby odpisywać na wpisy typu ale biedna, szkoda jej- to jej domu nie znalazło, dałam informację i chętnie odpowiadałam na pytania dzwoniących. Bo jeżeli ktoś był zainteresowany potrafił zadzwonić. Nie jestem fanem żadnych forum jednak szukając dla niej domu najlepszym rozwiązaniem było założenie tu konta. Quote
Recommended Posts