Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ooo, super ! Jak było ? :)[/QUOTE]
fajnie :eviltong:

[quote name='Angi']niestety, nie mam miejsca na trawie :grins:[/QUOTE]
bo od tego jest toaleta :diabloti:

Posted

[quote name='Victoria']Nana byla dzisiaj na flyballu :mdrmed:[/QUOTE]

a ja nie znam szczegółów więc pisz :eviltong:

Tylko konkret, samo "fajnie" mnie nie zaspokaja :diabloti:

Posted

no fajnie bylo no ;d

podobno sie nadajemy wiec jak se jakis transport spowrotem wykombinuje to bdziemy chodzic ;d

i nana jest lewoskrętna :diabloti:

no dobra napisze cos jeszcze ;d
Darek powiedzial ze jej ciagle usmiechy na inne pieski i dzikie humorki moga byc we flyballu zaletą, bo takie zadziory jak ona mają większą potrzebę rywalizacji :evil_lol:
a ja sie trzesłam zeby nas za agresje nie wywalili :lol:

Posted

ej nie serio, musze przeczytac calego krola edypa, nauczyc sie do sprawdzianu z gegry, kartkowki z wosu i kartkowki z polskiego... i pd z matmy zrobic ;/ a z fejsbukiem i toba conajwyzej ksiazke chwilke na kolanach potrzymam :eviltong:

Posted (edited)

moje są po emeryturze, to jest juz chyba ich drugie życie, zwazajac na ich wiek xd
ale nie mam wyboru bo nie mam normalnego obiektywu.. a chcialabym cos z af wreszcie :evil_lol:

co wy sie tak cykacie, nawet jak sie na jakis kiepski trafi to to tylko 5 dych, już adapter drożej wychodzi niż sam obiektyw :eviltong:

Edited by Victoria
Posted

A Ty masz tą przejściówkę z soczewką, nie idzie ci jakoś bardzo po jakości?

Ja się właśnie zastanawiam czy dozbierać sobie do 50 nikkora czy wziąć sobie któryś z tych M42 bo nie powiem bo niektóre jeżeli chodzi o rysunek obrazu to berdzie mi się podobają ;) a to że są manualne to nie jest tak uciążliwe i da się do tego przyzwyczaić no chyba że nastawionym się jest na zdjęcia w ruchu to już trochę trudniej