Jump to content
Dogomania

Misiek- wielki guz, amputacja, nawrót nowotworu - walczył .. odszedł kochany za TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='egradska']Misiek sie obawia, że mu się monopol na Waszą troskliwą obecność skończył i protestuje po swojemu, a młody też szacunku dla dziadzia nie czuje...
Nudno nie macie, trzeba przyznać... Pozdrawiamy całą ekipę[/QUOTE]

Jemu się nigdy nie skończy bycie naszym oczkiem w głowie, bo jest: największy rozmiarami, najbardziej biedulek-z racji tego braku łapki, najgorszy osiołek, jeśli chodzi o jego obycie. To będzie non-stop, nasza sierotka w rozmiarze XXL. Nie lubi młodziana i tyle. A całą resztę psów polubił:shake: Będzie dobrze, jak sądzę :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']Miśku, uwielbiamy cię!! :)[/QUOTE]

[quote name='piescofajnyjest']zdecydowanie Miska uwielbiamy:)[/QUOTE]

[quote name='Iljova']Nie może być inaczej kiedy spojrzy się tylko na zdjęcie tej słodkiej sznupki :-)
KOCHAMY I UWIELBIAMY MISIACZKA SŁODKIEGO :-)[/QUOTE]

Tak jest, uwielbiamy Miśka zbiorowo, permanentnie i bezwarunkowo :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Siberian Miniu pozdrawia;)

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/5472/28012319.jpg[/IMG]

Średnio zachwycony śniegiem.

[IMG]http://img46.imageshack.us/img46/4636/72962838.jpg[/IMG]

Strajk-czyli będę jadł śnieg, jak mnie nie zabierzesz.

[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/5460/63424619.jpg[/IMG]

Chyba troszeczkę mi się przytyło.

[IMG]http://img577.imageshack.us/img577/6831/61832538.jpg[/IMG]

Jeszcze tylko załatwię pilną potrzebę i możemy iść.

[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/7807/10312537.jpg[/IMG]

Posted

Nie ma za co dziękować:) Tego się podjęliśmy i to realizujemy.
Misio, ten cudowny słodziak (hm...) wczoraj pokazał, że nie jest takim biednym, starowinką. Jak wcześniej pisałam nie przepadają za sobą z psiakiem, który przyjechał do nas niedawno. Panowie nie mają za bardzo ze sobą kontaktu, ale kiedy wyprowadzamy psiaki, to się czasami zdarza. Miśkowi bardzo wczoraj działało na nerwy, że Harry przebiega koło niego. Spoglądał na niego spode łba i próbował pogonić, ale rzecz jasna nie dawał rady. W końcu, kiedy psy już się wybiegały Misio podszedł do młodego i próbował go złapać za kark. Nic oczywiście się nie stało, bo młodszy psiak uskoczył, a ja odprowadziłam w ratach-Miśka do domu, a potem drugiego. Teraz będą wychodzili na dwór oddzielnie. Nie chcę doprowadzać do żadnych mało sympatycznych sytuacji.

Z psiakami, które zastał, kiedy do nas przyjechał nie ma żadnych problemów. Bardzo ładnie się zgrały.

Czekam na ciepło i na możliwość solidnego wyczesania i wykąpania Misia. Dużo z niego sierści wyłazi, ma spory łupież. Sierść właściwa jest ładna, skóra też. Ten łupież jest wynikiem wcześniejszego stanu psa, jego żywienia etc. Przynajmniej tak mi się wydaje. Do tego Misio jest trochę pobrudzony przy ogonie, a tam czesać się nie pozwala.

Postaram się wrzucić zdjęcia domowe, żeby nie było, że tylko Misia po dworze wczasuje.

Posted

Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita,
Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Miśka zaświta ?
Ja Wam życzę aby był wspaniały
Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-)

Posted

Cześć :) Dzisiaj zmiana frontu. Harry chciał ujeść Mińka*. Z psami wchodził Robert. Do niczego nie doszło. I nie dojdzie!

* Stoję na porannym spacerze i chce, żeby Misio przyszedł- bo to nasza paranoja, żeby Misiek chodził o własnych siłach. Wołam : Misieeek, Misiuuuuuu. A Robert na to: On nie reaguje na Misiek, a tylko na MINIU. I faktycznie tak jest.

Posted

[quote name='rudynpm']Cześć :) Dzisiaj zmiana frontu. Harry chciał ujeść Mińka*. Z psami wchodził Robert. Do niczego nie doszło. I nie dojdzie!

* Stoję na porannym spacerze i chce, żeby Misio przyszedł- bo to nasza paranoja, żeby Misiek chodził o własnych siłach. Wołam : Misieeek, Misiuuuuuu. A Robert na to: On nie reaguje na Misiek, a tylko na MINIU. I faktycznie tak jest.[/QUOTE]

czyli sam wybrał dla siebie imię:)
Pozdrawiamy Was

Posted

Nie, no plis ;) wielki wilczur i będzie Minio? Mój mąż ma rzeczywiście jakieś braki, jeśli chodzi o owczarki niemieckie, zawsze chciał miec-uwielbia tę rasę. Ale co by nie było. Misiek jest Miniu. Z resztą, jak widzę, jak Misio porozumiewa się z Robertem, jak bardzo go lubi.

Posted

owczary w ogóle lubią facetów, zwłaszcza takich, którzy się ich nie boją:) Moje psisko chodziło jak zaczarowane z trenerami w szkółce i paru znajomych też lubi bardziej niż powinno:)

Posted

[quote name='rudynpm']Nie, no plis ;) wielki wilczur i będzie Minio? Mój mąż ma rzeczywiście jakieś braki, jeśli chodzi o owczarki niemieckie, zawsze chciał miec-uwielbia tę rasę. Ale co by nie było. Misiek jest Miniu. Z resztą, jak widzę, jak Misio porozumiewa się z Robertem, jak bardzo go lubi.[/QUOTE]

Pół wypowiedzi mi zjadło :) ale nic to. Jeszcze raz napiszę. Jak widzę, jak oni się lubią,to niech zwraca się do Miśka, Myszko :) Mi to jest ganz egal, żeby tylko Miniu zdrowiał i czuł się dobrze :)