Maupa4 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']A widzisz, to już drugi głos "za" szerszą obrożą:lol:. Chyba się skusimy:cool3:.[/QUOTE] Eeee ... :hmmmm: ... no trzeci - bo ja też wolę szersze obroże niż węższe ... No tylko że ja to parciane ... przeca Bebil ma i charcią obrożę ... 5 cm szerokości ... :mdleje: [quote name='Bila']Strapiony pies wczoraj wieczorem przestał się trapić i wziął swój smród w swoje łapy:diabloti:. Na wieczornym spacerze popędził do tego najbardziej smrodliwego stawu:angryy:, kąpiel ""zagryzł" ukradzioną kaczkom kromą:mad: i własciwie jesteśmy w punkcie wyjścia:razz:[/quote] A jego też szorowałaś ? Że mu świeży zapach przeszkadzał ? :cool3: A w ogóle to ja lubię psy z pomysłem na życie ... :multi: Quote
Bila Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='ockhama']:roflt: :roflt: :roflt: no ktoś w tym domu jednak kocha bliski kontakt z naturą :diabloti: 24/24[/QUOTE] Tiaaaaaaaaaaa:mad::razz::evil_lol: W ramach zemsty dziś wszystkie spacery odbywały się w stronę przeciwną do stawów:cool3::multi: Quote
ockhama Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']Ale jemy pierogi:diabloti:[/QUOTE] musowoooo :lol: [quote name='Maupa4']A w ogóle to ja lubię psy z pomysłem na życie ... :multi:[/QUOTE] [I]jaki pan taki kram[/I]... ;) Quote
ockhama Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']Tiaaaaaaaaaaa:mad::razz::evil_lol: W ramach zemsty dziś wszystkie spacery odbywały się w stronę przeciwną do stawów:cool3::multi:[/QUOTE] no wiesz... przecież on nie wymaga od Ciebie dzielenia wraz z nim tej... pasji :diabloti: Quote
Bila Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Maupa4']Eeee ... :hmmmm: ... no trzeci - bo ja też wolę szersze obroże niż węższe ... No tylko że ja to parciane ... przeca Bebil ma i charcią obrożę ... 5 cm szerokości ... :mdleje:[/QUOTE] Dobra, przekonałyście mnie:diabloti: [quote name='Maupa4'] A jego też szorowałaś ? Że mu świeży zapach przeszkadzał ? :cool3: A w ogóle to ja lubię psy z pomysłem na życie ... :multi:[/QUOTE] Gruby pozostał śmierdzący, bo stwierdziłam,że szkoda mojego wysiłku, skoro i tak za chwilę będzie z powrotem w stawie:roll::evil_lol: Tak:roll:, pomysł sprzed 15 minut był taki, żeby pod pozorem kupy udać się na spacer poszukiwawczo-eksploracyjny. Od dwóch dni ciąga mnie po krzakach, gdzie jakiś zjełczały bigos leży. dzień w dzień, jak gdyby nigdy nic, ciągnie w tę stronę, bo rzekomo tędy się najlepiej chodzi:cool3: Quote
Bila Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='ockhama']no wiesz... przecież on nie wymaga od Ciebie podzielania wraz z nim tej... pasji :diabloti:[/QUOTE] No zawody pływackie tamże:diabloti:... to byłoby przeżycie ekstremalne Quote
ockhama Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']Od dwóch dni ciąga mnie po krzakach, gdzie jakiś zjełczały bigos leży. dzień w dzień, jak gdyby nigdy nic, ciągnie w tę stronę, bo rzekomo tędy się najlepiej chodzi:cool3:[/QUOTE] :hmmmm: trzeba chyba bigos zrobić... i nosić ze sobą... wtedy będzie chodził tam gdzie Ty :multi: Quote
Maupa4 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Bila'] Nasz crazy driver nie chce nowej bryki:crazyeye:. To niesamowite jak na faceta:lol:[/QUOTE] [quote name='ockhama'] Tak to niesamowite [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/wink333.gif[/IMG] jak na faceta ten brak chęci wymiany na [I]nowszy model[/I] [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/quote] Nowy model nie znaczy że ... lepszy model ... :siara: [quote name='ockhama'] Klaudyna prosiła też o pomoc w szukaniu "biorcy" wózeczka dla niepełnosprawnego psa do 12 kg - ma taki do oddania - prawie nowy bo Gizmowi zmiana na inny model nie przypadła do gustu. Widać wierny z niego tradycjonalista - lubi swoje stare dwa koła ;) może i dlatego że woli jazdy terenowe - [B]nowe "autko" ma zbyt małe kółeczka i gorzej się na nich śmiga po wertepach[/B] [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] i gorzej się na nich śmiga po wertepach :evil_lol: [/QUOTE] I wszystko na ten temat ;) To tak jakby na rajdzie Paryż - Dakar ... [IMG]http://www.teleman.pl/blog/media/.paryaz_dakar_m.jpg[/IMG] ... "pokazac się" w ... Jaguarze ... [IMG]http://mobilemarketing.pl/wp-content/uploads/jaguar-xf.jpg[/IMG] Nie te klimaty ... :diabloti: Quote
ockhama Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']No zawody pływackie tamże:diabloti:... to byłoby przeżycie ekstremalne[/QUOTE] :hmmmm: a czy my laski to przypadkiem nie lubimy przeżyć ekstremalnych? Quote
Bila Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='ockhama']:hmmmm: a czy my laski to przypadkiem nie lubimy przeżyć ekstremalnych?[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bila Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Maupa4']Nowy model nie znaczy że ... lepszy model ... :siara: I wszystko na ten temat ;) To tak jakby na rajdzie Paryż - Dakar ... [IMG]http://www.teleman.pl/blog/media/.paryaz_dakar_m.jpg[/IMG] ... "pokazac się" w ... Jaguarze ... [IMG]http://mobilemarketing.pl/wp-content/uploads/jaguar-xf.jpg[/IMG] Nie te klimaty ... :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Bila Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='ockhama']:hmmmm: trzeba chyba bigos zrobić... i nosić ze sobą... wtedy będzie chodził tam gdzie Ty :multi:[/QUOTE] Robienie bigosu zostawiam tym, którzy się na tym znają, czyli MAupie:loveu::loveu::loveu: Quote
ockhama Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Maupa4']Nowy model nie znaczy że ... lepszy model ... :siara: I wszystko na ten temat ;)[/QUOTE] tak [I]nie wszystko złoto co się świeci[/I] :razz: Quote
ockhama Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']Robienie bigosu zostawiam tym, którzy się na tym znają, czyli MAupie:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] masz 100% racji w racji - wiem z autopsji :razz: - to trzeba M prosić o zrobienie bigosu specjalnie dla Was :lol: Quote
Maupa4 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']Robienie bigosu zostawiam tym, którzy się na tym znają, czyli MAupie:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Czyli co ? :hmmmm: Sugerujesz że mam robic nowy ? :crazyeye: Przecież dopiero co czyli w grudniu robiłam :roll: Quote
Bila Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Maupa4']Czyli co ? :hmmmm: Sugerujesz że mam robic nowy ? :crazyeye: Przecież dopiero co czyli w grudniu robiłam :roll:[/QUOTE] JAk się Luizie zwalimy do magicznego:diabloti:, to w sumie mogłabyś przywieźć jakąś próbkę:cool3: Quote
Maupa4 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 To kiedy jedziemy ? Żebym wiedziała na kiedy "próbkę" mam robic - muszę wiedziec na dzień przed ;) Quote
Bila Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Maupa4']To kiedy jedziemy ? Żebym wiedziała na kiedy "próbkę" mam robic - muszę wiedziec na dzień przed ;)[/QUOTE] Teraz nie mogę, jutro do roboty, a weekend z gazetą spędzam:placz::placz::placz: Ale pojedziemy:diabloti: Quote
ockhama Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Maupa4']Czyli co ? :hmmmm: Sugerujesz że mam robic nowy ? :crazyeye: Przecież [B]dopiero co czyli w grudniu[/B] robiłam :roll:[/QUOTE] wiem że czas to pojęcie względne... no ale :mdleje: czasem przeginasz [quote name='Bila']JAk się Luizie zwalimy do magicznego:diabloti:, to w sumie mogłabyś przywieźć jakąś [B]próbkę[/B]:cool3:[/QUOTE] chyba raczej mega próbkę :razz: Quote
Bila Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='ockhama'] chyba raczej mega próbkę :razz:[/QUOTE] No już nie chciałam tego pisać, żeby nie wychodzić na takiego drugiego Bilba:evil_lol: Quote
Maupa4 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']Teraz nie mogę, jutro do roboty, a weekend z gazetą spędzam:placz::placz::placz: Ale pojedziemy:diabloti:[/QUOTE] Ja jutro mam ... weta - z zajec dodatkowych oczywiście ... W czwartek podobno Filio jest koniecznie do odwiedzenia ... A weekend jest jeszcze taaak daaaleko że kto to wie z kim/czym i gdzie się go będzie spędzac ... :roll: Ale pojedziemy :diabloti: Quote
ockhama Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']No już nie chciałam tego pisać, żeby nie wychodzić na takiego drugiego Bilba:evil_lol:[/QUOTE] no to teraz jesteśmy we troje :diabloti: Quote
Bila Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 A po co lecicie do weta? Znaczy z kim i dlaczego? Quote
ockhama Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']Teraz nie mogę, jutro do roboty, a weekend z gazetą spędzam:placz::placz::placz: [B]Ale pojedziemy[/B]:diabloti:[/QUOTE] [quote name='Maupa4']Ja jutro mam ... weta - z zajec dodatkowych oczywiście ... W czwartek podobno Filio jest koniecznie do odwiedzenia ... A weekend jest jeszcze taaak daaaleko że kto to wie z kim/czym i gdzie się go będzie spędzac ... :roll: [B]Ale pojedziemy[/B] :diabloti:[/QUOTE] a ja zawsze mogę :eviltong: oby się Wam udało jeszcze w tym stuleciu... bo jeszcze parę lat nie będę w stanie Was rozpoznać :diabloti: Quote
Maupa4 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Bila']A po co lecicie do weta? Znaczy z kim i dlaczego?[/QUOTE] A czy ja coś komuś gdzieś kiedyś całkiem niedawno nie obiecywałam ? ;) Zapisac mi sie udało na jutro na ... 18.50 - jest to tzw opcja na blondynkę z koniecznością czekania do ... skutku ... Quote
Recommended Posts