hop! Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='Lemoniada']Ja tam wstałam o wpół do dwunastej i żadne żałosne miauki Dzidzi mnie nie poruszyły ;)[/QUOTE] Kicia załatwi się do kuwety. Psiak będzie się męczył, a jak nie wytrzyma, to zrobi w domu. ;) Quote
Lemoniada Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='hop!']Kicia załatwi się do kuwety. Psiak będzie się męczył, a jak nie wytrzyma, to zrobi w domu. ;)[/QUOTE] No, to już jest jakiś argument... ;) Quote
cisowianka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Moja (osobista) zrobi w domu jak ma problemy żołądkowe, na szczęście robi to w pkoju graciarni na podłodze betonowej ;) Quote
hop! Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Smutny Pakuś - czeka na powrót mojej mamy... Usadowił się na jej fotelu. Na dodatek kapie mu z nosa. ;) [IMG]http://img841.imageshack.us/img841/2905/pa1gdu.jpg[/IMG] [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/3623/pa2nz.jpg[/IMG] Quote
cisowianka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Śliczny, ale fotel ma stanowczo za mały:lol: PS. Dzięki za banerek bazarkowy :Rose: Quote
hop! Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='cisowianka']Śliczny, ale fotel ma stanowczo za mały:lol: PS. Dzięki za banerek bazarkowy :Rose:[/QUOTE] Sam wybrał leżenie na tym fotelu. ;) Nie ma za co. ;) Ty zawsze nam pomagasz i nie tylko nam. :) Quote
mysza 1 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='hop!']Pako nie dał dzisiaj pospać - zarządził pobudkę po 6 rano. Obudził ludzi i inne psy. Bezlitosny uszak i tyle. ;)[/QUOTE] To jest najgorsze, w piątek i sobotę staram się wyprowadzać psy bardzo późno, żeby dały pospać ale niestety Bruno jest taki sam. Strasznie to wnerwia. Na szczęscie, rano to ja mogę wrócić do łóżka i usnę bez problemu, bo nie cierpię wstawać. Pako jest cudny. Jest psem Twojej Mamy i naprawdę nie powinnaś zabierać Jej przyjaciela. Mogę go sponsorować dożywotnio :) bo gdzie ja taki dom mu znajdę. :) Wiem, co zaraz napiszesz.. ;) ale trudno. ;) ps. on ma już swoje lata, jest duży i nie wiadomo ile jeszcze pożyje, może niedługo :( Quote
hop! Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='mysza 1']Pako jest cudny. Jest psem Twojej Mamy i naprawdę nie powinnaś zabierać Jej przyjaciela. Mogę go sponsorować dożywotnio :) bo gdzie ja taki dom mu znajdę. :) Wiem, co zaraz napiszesz.. ;) ale trudno. ;) ps. on ma już swoje lata, jest duży i nie wiadomo ile jeszcze pożyje, może niedługo :([/QUOTE] Moja mama parę dni temu skończyła 72 lata. Jakoś się trzyma mimo wielu chorób, ale różnie może być. Fortuna również się przywiązała, więc też powinna zostać? Czy ronja ma zaadoptować wszystkie psy, które nie mogą znaleźć domu? Tak się nie da. Obiecałam sobie, że nie zaadoptuję kolejnego psa. Po prostu nie mogę i tyle. Poza tym boję się, że nie dam rady z dużym psem, który dajmy na to zacznie chorować lub zwyczajnie się starzeć. Gabiszon waży około 16kg, a i tak noszenie go kilka razy dziennie po schodach daje w kość. Kasa to nie wszystko. ;) Pako jest zdrowym, najwyżej 6-letnim psem, więc jeszcze pożyje. Ma szansę na dom. Trzeba próbować. Quote
mysza 1 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Próbujemy, próbujemy ale na wszystkich frontach ;). To dotyczy tylko Pako :) :eviltong: reszta niech idzie do innych domów ;) Quote
hop! Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='mysza 1']Próbujemy, próbujemy ale na wszystkich frontach ;). To dotyczy tylko Pako :) :eviltong: reszta niech idzie do innych domów ;)[/QUOTE] Co Ty tak w liczbie mnogiej piszesz? Kto oprócz Ciebie próbuje? ;) Quote
mysza 1 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='hop!']Co Ty tak w liczbie mnogiej piszesz? Kto oprócz Ciebie próbuje? ;)[/QUOTE] Moje alter ego ;) Quote
hop! Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='mysza 1']Moje alter ego ;)[/QUOTE] To niesamowite. ;) Quote
mysza 1 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='hop!']To niesamowite. ;)[/QUOTE] Prawda? :) Dobrze mieć, człowiekowi od razu raźniej ;) Quote
hop! Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [IMG]http://img29.imageshack.us/img29/1615/116nx.jpg[/IMG] [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/2452/117chz.jpg[/IMG] [IMG]http://img819.imageshack.us/img819/3618/1110ud.jpg[/IMG] [IMG]http://img819.imageshack.us/img819/1354/118nx.jpg[/IMG] [IMG]http://img703.imageshack.us/img703/2977/119ntx.jpg[/IMG] Quote
Lemoniada Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Na pierwszych trzech taka sierotka, a na ostatnich dwóch samo szczęście ;) Pako jest niesamowitym psem :) Quote
hop! Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Lemoniada']Na pierwszych trzech taka sierotka, a na ostatnich dwóch samo szczęście ;) Pako jest niesamowitym psem :)[/QUOTE] Nie bardzo chciał pozować. Próbował zwiać z kanapy, a ja stanowczym głosem kazałam mu leżeć. Stąd mina sierotki. Jak dostał przysmak, to humor mu się poprawił. ;) Dzisiaj byli u nas goście m.in. 2-letni chłopiec. Pako bardzo pozytywnie reagował na dziecko - pozwalał się głaskać, tulił się, nie reagował na piski i biegi. ;) To jest po prostu super pies. Quote
mysza 1 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Ale piękne pierwsze dwa zdjęcia :loveu:- reszta też ale te dwa są cudne. Uwielbiam Pako :loveu::loveu: Quote
hop! Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Pako jest dzisiaj w gazecie Metro - z drugim zdjęciem. Quote
mysza 1 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 [quote name='hop!']Pako jest dzisiaj w gazecie Metro - z drugim zdjęciem.[/QUOTE] Dzięki :) i to z takim pięknym zdjęciem :) Nie wiem dlaczego telefon milczy jak zaklęty :( Quote
hop! Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='mysza 1']Dzięki :) i to z takim pięknym zdjęciem :) Nie wiem dlaczego telefon milczy jak zaklęty :([/QUOTE] Czasami dzwonią po miesiącu od ukazania się ogłoszenia. ;) Quote
cisowianka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='hop!']Czasami dzwonią po miesiącu od ukazania się ogłoszenia. ;)[/QUOTE] No to trzeba żyć nadzieją..... Quote
mysza 1 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 [quote name='hop!']Czasami dzwonią po miesiącu od ukazania się ogłoszenia. ;)[/QUOTE] To prawda, kiedyś suczkę tak wyadoptowałam, rodzina była w McDonaldzie i znaleźli starą gazetę ;) Quote
mysza 1 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Niestety, jak na razie nie było ani jednego, nawet durnego telefonu :( Quote
hop! Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='mysza 1']Niestety, jak na razie nie było ani jednego, nawet durnego telefonu :([/QUOTE] O Pako w wersji kieszonkowej zapewne byłoby mnóstwo telefonów. Quote
mysza 1 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='hop!']O Pako w wersji kieszonkowej zapewne byłoby mnóstwo telefonów.[/QUOTE] Już nie wiem sama, o Piaska też coraz mniej a jest malutki, na początku ogłaszania było jakoś lepiej, głupie ale dzwoniły, teraz jakaś cisza :( Quote
Recommended Posts