anusia112 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Witam Wszystkich W M1 Czeladz w zoologicznym sklepie oprócz psów , kotów które skupowane sa za grosze z giełdy z łodzi i targu w Będzinie mają w tym sklepie teraz małpy , które wyciągają łapki z klatki /Już powiadamiałam rózne organizacje . Mileli kontrole i kary .Na zapleczu świnki i szczury karmowe po 40 sztuk w małym pudełku z zaropiałymi oczami .Te psy na też w pudełkach i gazetach z giełdy wymieszane z towarem i legowiskami /...Koleżanka która tam pracowała juz nie pracuje bo ja zwolnili co w świetle nowego prawa można zrobic ???:angryy: Quote
anusia112 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Czy w dniu kiedy ustawa wejdzie w życie czyli od 01.01.2012 mogę dzwonic po policję widząc psa i kota w sklepie ???? jakie mamy prawo ??? Quote
Monalisa4 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ta ustawa to pic na wodę ;( Ustawa wspiera szarą strefę? Pseudohodowle psów i kotów będą legalne http://wyborcza.biz/Firma/1,101618,10650503,Ustawa_wspiera_szara_strefe__Pseudohodowle_psow_i.html Quote
Recommended Posts