Klaudia1996 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [B][SIZE=2]Jak zrobić chyba wiem. W tym roku w kojcu dla psa robiłam siatkę na górę ale on kojec ma już kilka lat i na wiosnę przyda się remont, kojec wiecznie pusty bo spaniel może 2/3 razy w tygodniu jest w nim na kilka godzin. Z jednej strony jest ściana od garażu z tyłu, boku i przodu siatka i najgorsze jest to ,że nie ma dachu. Chciała bym go nieco powiększyć bo teraz ma jakieś 6m na 5m a chcę żeby było 6 na 8 m. Bo teraz jest tam tylko trawa a te kolejne 8 był by cement <już wylany>. Chciała bym ,żeby z tyłu była ściana i z boku bo z jednego już jest a z przodu tylko siatka jakaś albo kawałek ogrodzenia metalowego i na górę dach. Myślę też nad murowaną ocieplaną budą. Będę miała nowego psa, nie wiem jakiego ale dużego i długowłosego w miarę aby nie marzł. On będzie mieszkał w kojcu. (oczywiście odpowiednia dawka ruchu) No i muszę myśleć nad kojcem bo młody pies ten rozwali.[/SIZE][/B] [B] [/B] [B][SIZE=2]Ściana 8m i ściana 6 m. Wysokość 180 cm. Może być nieco mniej. Plus blacha na cały kojec. Dwie ściany bo koło jednego budynku no to 6 m z głowy a z przodu siatka i furtka - też doliczyć koszta. [/SIZE][/B] Możecie też podać tanie firmy z pustakami bo z pustaków trzeba będzie, i ta blacha na górę... Quote
spawtech Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Witam,wykonuę kojce b.solidne na długi okres użytkowania.Zapraszam. Quote
roksi425 Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 po co chcesz poszerzac 5x6 metrow spokojnie starczy ;) Quote
Pracowniadrewnostyl Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Witam. Zajmujemy się profesjonalną produkcją kojców dla psów i bud ocieplanych. Nasze kojce sa przemyślane, wygodne dla psa, praktyczne i ładne z wygladu. Pomozemy zaprojektowax odpowoedni kojec dla Twoje psa. Quote
Recommended Posts