Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']noo tak samo było ze mną :D że fociłam wszystko co miałam w zasięgu obiektywu a teraz.... hehe u mnie w galerii pustki :D[/quote] u mnie też jakoś było pusto, bo skupiłam sie w szczegulności na PWP... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No ja właściwie tez. No i jeszcze na moderowaniu tego co muszę... Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No ja właściwie tez. No i jeszcze na moderowaniu tego co muszę...[/quote] hehe to o tym to ja nie mam pojęcia już:shake: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja pojęcia też nie miałam, ale wciąż się ucze :) Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ja pojęcia też nie miałam, ale wciąż się ucze :)[/quote] hehe to dobrze:cool3: mam małe patyczki:loveu: :cool3: :multi: może chcesz jak podrosną kilka?:D:diabloti: Quote
a_ga.isk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] mam małe patyczki:loveu: :cool3: :multi: [/quote] Łooo:crazyeye: To ile ich masz? :cool3: Apropos jak długo te stworki żyją? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey']hehe to dobrze:cool3: mam małe patyczki:loveu: :cool3: :multi: może chcesz jak podrosną kilka?:D:diabloti:[/quote] Nie wiem, czy będę potrafiła się nimi opiekować :roll: Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='a_ga.isk']Łooo:crazyeye: To ile ich masz? :cool3: Apropos jak długo te stworki żyją?[/quote] jak na razie mam 11 ale one dopiero zaczeły sie kluć 3 dni temu:diabloti: wiec to dopiero początek:evil_lol: a żyja mniej wiecej rok, no może wiecej:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Nie wiem, czy będę potrafiła się nimi opiekować :roll:[/quote] to baaaardzo proste...trzeba im tylko spryskać czasem woda akwarium i dać świerzego jedzonka:cool3: Quote
a_ga.isk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey']jak na razie mam 11 ale one dopiero zaczeły sie kluć 3 dni temu:diabloti: wiec to dopiero początek:evil_lol: a żyja mniej wiecej rok, no może wiecej:cool3:[/quote] Łoooosz :crazyeye: To powiedz jak się powykuwają do końca :eviltong: Mi się kiedyś świerszcze w akwarium zaczeły rozmnażać:cool1: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey']to baaaardzo proste...trzeba im tylko spryskać czasem woda akwarium i dać świerzego jedzonka:cool3:[/quote] Hmm... no może by się i udało, ale ja nie mam akwarium :( Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='a_ga.isk']Łoooosz :crazyeye: To powiedz jak się powykuwają do końca :eviltong: Mi się kiedyś świerszcze w akwarium zaczeły rozmnażać:cool1:[/quote] na pocieszenie dodam że jedna samica składa ok 200 jajek:razz: a ja mam 6 samic:diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_']Hmm... no może by się i udało, ale ja nie mam akwarium :-([/QUOTE]to wiesz na razie masz jeszcze czas bo one maja ok 1 cm a przydało by sie żeby podrosły troszke...a Kaśka ma te swoje? Quote
a_ga.isk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey']na pocieszenie dodam że jedna samica składa ok 200 jajek:razz: a ja mam 6 samic:diabloti: [/quote] To ja już nic nie mówię [size=1]Tylko leże pod biurkiem[/size] Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='a_ga.isk']To ja już nic nie mówię [SIZE=1]Tylko leże pod biurkiem[/SIZE][/quote] to dopiero początek wykluwania sie malutkich i tak pewnie będzie do zimy...:diabloti: ale tak serio to sie wszystkie jajka na pewno nie uchowają, bo albo sie moga zniszczyć albo po prostu nic z nich nie wyjdzie...różnie bywa...a może jak ja nie bede miała ich gdzie trzymać to pozbęde sie jajek i tyle:evil_lol: albo moge porozdawać cioteczkom na DGM:diabloti: chcecie?tak po 10 i jeszcze ze 30 gratis:diabloti: :evil_lol: [IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_PIC_6116.jpg[/IMG] [IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_PIC_6117.jpg[/IMG] [IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_PIC_6118.jpg[/IMG] a tak właśnie spi mój kochany Mickey :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Hehehe nio spoko może ktoś sie skusi :D Kaśka swoich nie ma bo ona to się niczym nie umie opiekować :( Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hehehe nio spoko może ktoś sie skusi :D Kaśka swoich nie ma bo ona to się niczym nie umie opiekować :([/quote] eh szkoda...:-( a co do tych patyczków to dodam że każdy rośnie do 20 cm przy dobrym karmieniu:cool3: a nie dawno pomyslałam sobie nad kupnem straszyka:cool3: ale jeszcze nie wiem...([SIZE=1]chociaz pewnie go kupie:diabloti: )[/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] a nie dawno pomyslałam sobie nad kupnem straszyka:cool3: ale jeszcze nie wiem...([SIZE=1]chociaz pewnie go kupie:diabloti: )[/SIZE][/quote] a co to jest ? :roll: [url]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_PIC_6117.jpg[/url] ale pozycja :p:p Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a co to jest ? :roll: [URL]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_PIC_6117.jpg[/URL] ale pozycja :p:p[/quote] są rózne jedne śliczne inne wstrętne ale genaralnie wyglądają straszniej niż patyczki [URL]http://www.terrarystyka.pl/album/thumbnails.php?album=32[/URL] Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [url]http://www.terrarystyka.pl/album/albums/userpics/17494/normal_Obraz_025%7E0.jpg[/url] Paulina nie przerażaj mnie !!!! łeee one są ochydne... !!! okropne nigdy bym do ręki ich nie wzieła... bleee Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][URL]http://www.terrarystyka.pl/album/albums/userpics/17494/normal_Obraz_025%7E0.jpg[/URL] Paulina nie przerażaj mnie !!!! łeee one są ochydne... !!! okropne nigdy bym do ręki ich nie wzieła... bleee[/quote] hmm w sumie ja tez sie ich troche boje ale to samo było z patykami...:roll: a teraz co?od 5 lat mam ciągle swoje patyczki:loveu: myślałam też nad kupnem nowego gatunku patyczaka, bo ten który ja mam nazywa sie patyczak rogaty...a sa jeszcze inne i niektóre takie fajne:loveu: :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ja to planuje żółwia lądowego :)[/quote] ooo to tez jest super sprawa:loveu: też chciałam ale kosztuje ok 100zł:shake: a poza tym mam dwa swoje ozdobne... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Nio jak nie 200 ;/ ja miałam dostać Kubusia mojego wujka, ale zginął bo pszczoła go użądliła :( Jak się dorobię swojego to nazwę go na cześć Kuby. Bo był wyjątkowym żółwikiem.... [*] Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Nio jak nie 200 ;/ ja miałam dostać Kubusia mojego wujka, ale zginął bo pszczoła go użądliła :( Jak się dorobię swojego to nazwę go na cześć Kuby. Bo był wyjątkowym żółwikiem.... [*][/quote] ja wiem że jak bede mieszkac sama tzn bede miała swój dom to bede miała duuużo zwierząt:loveu: :diabloti: przede wszystkim psy, żółwie, rybki jakiegoś gada, fredki i koze[SIZE=1](moje największe marzenie od dziecka) [/SIZE][SIZE=2]no i mogła bym tak jeszcze wymienieć dlatego mam nadzieje że mój TZ mnie troszke ograniczy:diabloti: [/SIZE] chociaz z drugiej strony on tez taki fan zwierząt jak ja:roflt: :iloveyou: :hmmmm: a teraz zmykam spać papa :sleeping: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To ja Cię będę często odwiedzać :D Ja też mam swój mały wymarzony zwierzyniec. A mój TZ zwierzątka też lubi chociaż pewnie w domu 3mac mi ich nie pozwoli. Ale ja pragnę domku na uboczu :) z gadów to mi sie legwan marzy :D Dobranoc :*:*:* Quote
Recommended Posts