Paulina_mickey Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 ok ja spadam spać bo zmęczona jestem:evil_lol: jesli ktoś lubi muzyke dyskotekową to polecam piosenke :[B]discofreakz-brother_louie_2006_(club_mix):cool3: [/B] nie dawno ją odkryłam i strasznie mi sie spodoba:siara: :Cool!: :Cool!: a teraz spadam spać:buzi::sleep2: Quote
DiDDlina85 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 noo i przybyłam:) i widze nowe fotencje:) Mickey jak zawsze cudny:) Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='puchu']dzień doberek :)[/quote] czeeeeeeść:multi: :multi: :multi: ale Cie dawno nie było:buzi: jak po studniówce:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='DiDDlina85']noo i przybyłam:) i widze nowe fotencje:) Mickey jak zawsze cudny:)[/quote] dziekuje za miłe słowa:lol: Quote
puchu Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 po za muzyką i DJem świetnie :) Jak tylko będę miała zdjęcia wrzuce do galerii :) Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='puchu']po za muzyką i DJem świetnie :) Jak tylko będę miała zdjęcia wrzuce do galerii :)[/quote] mieliście dj'a?my orkiestre...w sumie też dennie grali ale dobre towarzystwo załatwiło wszystko:cool3: Quote
puchu Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 DJ grał pare piosenek w kólko... No, było kilka ni powtarzanych np. "majteczki w kropeczki" wersja disco w polu, "rasputin". trzy razy póściła "już za rok matura" :/ PO za tym było świetnie. Dekoracje wytrzymały :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Gaduły gaduły i jeszcze raz gaduły :P Dawaj fotki gaduło :D Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='puchu']DJ grał pare piosenek w kólko... No, było kilka ni powtarzanych np. "majteczki w kropeczki" wersja disco w polu, "rasputin". trzy razy póściła "już za rok matura" :/ PO za tym było świetnie. Dekoracje wytrzymały :D[/quote] u nas dekoracje tez o dziwo wytrzymały...:roll: a nie wyglądały na takie...ehhh jak bym chciała miec takie studniówki częsciej...:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Gaduły gaduły i jeszcze raz gaduły :P Dawaj fotki gaduło :D[/quote] fotki były kilka stron wcześniej:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ale ja cem jeszcze :bigcry:[/quote] jak odszukam jakieś stare to coś wkleje ale nie teraz bo zmykam na masto:Dmoże se coś Qpie:evil_lol: a poza tym Mickey skończyły sie ciasteczka i trzeba nadrobić zapas:D:D Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nam tez cos przynieś :cool3:[/quote] qpiłam mikuśi jego ulbione ciasteczka i ucho świńskie :/ ale nawet on tego nie chce jeść...:roll: Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Paulina_mickey']qpiłam mikuśi jego ulbione ciasteczka i ucho świńskie :/ ale nawet on tego nie chce jeść...:roll:[/quote]A mi nic nie kupiłaś? :mad: Może go jeszcze najdzie :razz: Najlepiej zacznij się nim z nim bawić to sam go b chętnie rozszarpie :razz: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A mi nic nie kupiłaś? :mad: Może go jeszcze najdzie :razz: Najlepiej zacznij się nim z nim bawić to sam go b chętnie rozszarpie :razz: :evil_lol:[/quote] Mickey to pies nie reformowalny...:cool3: on z psich jedzonek jada tylko te ciasteczka...poza tym to kompletnie nic...ani karm ani smakolyków....:roll: Quote
goldenka245 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Mickey to pies nie reformowalny...:cool3: on z psich jedzonek jada tylko te ciasteczka...poza tym to kompletnie nic...ani karm ani smakolyków....:roll:[/quote] Mięsko :grins::grins: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='goldenka245']Mięsko :grins::grins:[/quote] zjadł ucho:multi: ufff to jeszcze nie jest z nim tak źle:cool3: Quote
goldenka245 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Paulina_mickey']zjadł ucho:multi: ufff to jeszcze nie jest z nim tak źle:cool3:[/quote] Twoje? :> :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='goldenka245']Twoje? :> :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] świńskie:multi: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ty masz świńskie ucho?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='ß@$!@']Ty masz świńskie ucho?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Qpilam mu w zoologicznym:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Qpilam mu w zoologicznym:evil_lol:[/quote] aaaaa..... kolejny kłamca na dgm...:eviltong: TAk w tajemnicy powiem, że to Paulina ma świńskie uchole i jedno dała psu :D Quote
basia bonnie Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='goldenka245']aaaaa..... kolejny kłamca na dgm...:eviltong: TAk w tajemnicy powiem, że to Paulina ma świńskie uchole i jedno dała psu :D[/quote] No właśnie p[rzed chwilą pisałam, że ona ma świńskie ucho:razz::p Jeszcze 1 ma, więc kto chce?? :cool3: Quote
Recommended Posts