Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok ja spadam spać bo zmęczona jestem:evil_lol:
jesli ktoś lubi muzyke dyskotekową to polecam piosenke :[B]discofreakz-brother_louie_2006_(club_mix):cool3: [/B]
nie dawno ją odkryłam i strasznie mi sie spodoba:siara: :Cool!: :Cool!:
a teraz spadam spać:buzi::sleep2:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DJ grał pare piosenek w kólko... No, było kilka ni powtarzanych np. "majteczki w kropeczki" wersja disco w polu, "rasputin". trzy razy póściła "już za rok matura" :/ PO za tym było świetnie. Dekoracje wytrzymały :D

Posted

[quote name='puchu']DJ grał pare piosenek w kólko... No, było kilka ni powtarzanych np. "majteczki w kropeczki" wersja disco w polu, "rasputin". trzy razy póściła "już za rok matura" :/ PO za tym było świetnie. Dekoracje wytrzymały :D[/quote]
u nas dekoracje tez o dziwo wytrzymały...:roll: a nie wyglądały na takie...ehhh jak bym chciała miec takie studniówki częsciej...:evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']ale ja cem jeszcze :bigcry:[/quote]
jak odszukam jakieś stare to coś wkleje ale nie teraz bo zmykam na masto:Dmoże se coś Qpie:evil_lol: a poza tym Mickey skończyły sie ciasteczka i trzeba nadrobić zapas:D:D

Posted

[quote name='Paulina_mickey']qpiłam mikuśi jego ulbione ciasteczka i ucho świńskie :/
ale nawet on tego nie chce jeść...:roll:[/quote]A mi nic nie kupiłaś? :mad:
Może go jeszcze najdzie :razz: Najlepiej zacznij się nim z nim bawić to sam go b chętnie rozszarpie :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A mi nic nie kupiłaś? :mad:
Może go jeszcze najdzie :razz: Najlepiej zacznij się nim z nim bawić to sam go b chętnie rozszarpie :razz: :evil_lol:[/quote]
Mickey to pies nie reformowalny...:cool3:
on z psich jedzonek jada tylko te ciasteczka...poza tym to kompletnie nic...ani karm ani smakolyków....:roll:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Mickey to pies nie reformowalny...:cool3:
on z psich jedzonek jada tylko te ciasteczka...poza tym to kompletnie nic...ani karm ani smakolyków....:roll:[/quote]
Mięsko :grins::grins:

Posted

[quote name='goldenka245']aaaaa..... kolejny kłamca na dgm...:eviltong: TAk w tajemnicy powiem, że to Paulina ma świńskie uchole i jedno dała psu :D[/quote]

No właśnie p[rzed chwilą pisałam, że ona ma świńskie ucho:razz::p
Jeszcze 1 ma, więc kto chce?? :cool3: