Morska Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Suczka znaleziona w Józefosławiu dziś (29.X), wiek 6 lat, wielkość 24kg, czarny kolor, z lekko siwym pyszczkiem, kundelek wilczasty, urodzony w 2005 roku. Suczka jest niezwykle łagodna, spokojna, cierpliwa, nie wykazuje agresji w stosunku do innych psów. lgnie do człowieka i ogromnie pragnie ciepła i domu. Obecnie przebywa w lecznicy, zostanie tam przebadana i wykąpana. Poszukuję domu stałego lub choćby tymczasowego na już! Właścicielka z danych czipa nie przyznaje się do adopcji psa. Sama suczka wedle danych z czipa została zaczipowana w schronisku na Pluchu. Pilne! Muszę szybko znaleźć dom choćby tymczasowy, ale godny zaufania i odpowiedzialny. Do schroniska jej nie oddam. Quote
pumka1990 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Przedstaw sytuację na Paluchu - niech właścicielka, która się nie przyznaje do psa poniesie konsekwencje (skoro sunia ma chipa na tą kobietę - to musi tak być). Właścicielka po interwencji z Palucha musi zrzec się praw na sunię - inaczej nie możesz wydać Jej do kolejnej adopcji ;) Na jakich stronach ogłaszałaś sunię? Trzymam kciuki i zapisuję Ślicznotkę ;) Quote
Morska Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Suczka nadal czeka na dom tymczasowy lub stały. Ja podpiszę umowę adopcyjną tymczasową, ale wciąż potrzebuję domu. Sama nie mogę jej wziąć, błagam o pomoc inaczej choć z ciężkim sercem będę musiała ją jednak oddać do schroniska czego chcę uniknąć. Quote
pumka1990 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 To cudowne wiadomości! Powodzenia! :) Quote
Recommended Posts