Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka znaleziona w Józefosławiu dziś (29.X), wiek 6 lat, wielkość 24kg, czarny kolor, z lekko siwym pyszczkiem, kundelek wilczasty, urodzony w 2005 roku. Suczka jest niezwykle łagodna, spokojna, cierpliwa, nie wykazuje agresji w stosunku do innych psów. lgnie do człowieka i ogromnie pragnie ciepła i domu. Obecnie przebywa w lecznicy, zostanie tam przebadana i wykąpana. Poszukuję domu stałego lub choćby tymczasowego na już! Właścicielka z danych czipa nie przyznaje się do adopcji psa. Sama suczka wedle danych z czipa została zaczipowana w schronisku na Pluchu. Pilne! Muszę szybko znaleźć dom choćby tymczasowy, ale godny zaufania i odpowiedzialny. Do schroniska jej nie oddam.

Posted

Przedstaw sytuację na Paluchu - niech właścicielka, która się nie przyznaje do psa poniesie konsekwencje (skoro sunia ma chipa na tą kobietę - to musi tak być). Właścicielka po interwencji z Palucha musi zrzec się praw na sunię - inaczej nie możesz wydać Jej do kolejnej adopcji ;)

Na jakich stronach ogłaszałaś sunię?

Trzymam kciuki i zapisuję Ślicznotkę ;)

Posted

Suczka nadal czeka na dom tymczasowy lub stały. Ja podpiszę umowę adopcyjną tymczasową, ale wciąż potrzebuję domu. Sama nie mogę jej wziąć, błagam o pomoc inaczej choć z ciężkim sercem będę musiała ją jednak oddać do schroniska czego chcę uniknąć.

• 2 weeks later...