toz-police Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dostałyśmy kolejne zgłoszenie 26 września,na szczęście prośba o znalezienie domków dla szczeniaków,jak miały 2 tygodnie,więc do oddania najwcześniej po 20 października: 4 suczki: 2 pieski: Quote
toz-police Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Matka szczeniąt niewielka,więc szczeniaki też będą nieduże: Chętnych do adopcji szczeniaków prosimy o telefon 502-350-461 Aktualne zdjęcia zrobiłam niedawno: https://picasaweb.google.com/107394588461937410460/Szczeciaczkowo Quote
toz-police Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Dostałyśmy dziś wiadomość od właścicielki psiaków,że dłużej nie może ich trzymać.Ona mieszka na 1 pokoju,całymi dniami pracuje.Szukała innych możliwości w znalezieniu im domków,tak jak my,niestety na próżno.Mimo ogłoszeń nikt nie dzwonił.Dziś właścicielka w dobrej wierze znalazła u siostry na internecie telefon do ANIMALS,myślała,że może stamtąd jej pomogą.I zaoferowali jej pomoc.Powiedzieli,że jak zapłaci im 200zł to zabiorą psiaki i umieszczą w hotelu w Sierakowie.Umówili się na godzinę 15.00 dziś na przekazanie psiaków.Na szczęście pani coś nie pasowało i zadzwoniła do nas z tą wiadomością.Poprosiłam panią o podanie numeru,pod który dzwoniła i okazało się,że to numer do naszego zachodniopomorskiego hycla. Czy hycel może prowadzić taką praktykę,czy rzeczywiście szczeniaki by trafiły do Sierakowa,czy zaginęłyby gdzieś po drodze w lesie????A może trafiłyby od razu do schroniska-nie szczepione,nie wiadomo czy udałoby im się w ogóle tam przeżyć. Odwiodłyśmy właścicielkę od tego pomysłu,ale na zabój szukamy im domków stałych lub tymczasowych!!! Quote
tatankas Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jak o tym usłyszałam,to myślałam,że mnie krew zaleje.Szczeniaczki mają już swoje ogłoszenia na allegratka OLX tablica kafeanimalia Quote
ageralion Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Mnie tez scielo, jak uslyszalam o tym cudownym handlu!! Nie ma to jak latwe pieniadze!!! Quote
kamilqax95x Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Tata musiał być najwidoczniej czarny :eviltong: Quote
mama blanki Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 brak mi słów:angryy::angryy::angryy: Quote
sylwia637 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Biedne szczeniaki:) jak trafia w nieodpowiednie rece to nie wiadomo co sie z nimi stanie.... albo wiadomo.:((( Quote
tatankas Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Pani nie oddała mu szczeniaków,dzięki ogłoszeniom 2 pieski i jedna suczka już mają nowe domki,zostały jeszcze 3 suczki :) Quote
ksenka1 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ale słodziaki :) pewnie szybko reszta znajdzie dom :) Quote
tatankas Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Niestety jeden piesek został oddany,niby pani ,która go wzięła musiała wyjechać do pracy za granicę,fajnie,że dzień wcześniej o tym nic nie mówiła :( Dobrze,że została spisana umowa,bo pewnie w schronisku by wylądował.Ale za to dwie suczki znalazły też już domek,więc pani została jedna suczka(ta puszysta kulka) i jeden psiak(ten mniejszy).Jeszcze tylko dwa szczyle szukają domków. Quote
tatankas Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Wszystkie szczeniaczki mają swoje domki :) Quote
Recommended Posts