Rinuś Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='basia bonnie']:crazyeye:to Ty mocne kości masz;) jesz danonki?:evil_lol::evil_lol: [URL]http://images31.fotosik.pl/35/404f5d9f8b92a57e.jpg[/URL] mooorze:loveu::loveu:[/quote] [quote name='Dorkaa']Chyba zrzutek przeszkód :evil_lol:[/quote] [I][B]haha tak zrzutek przeszkód :evil_lol: nie spadłam ani razu jeśli o to chodzi :razz:[/B][/I] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek z samego raniolka :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]dzień dobry :loveu:[/B][/I] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witanko z ranka ;) :multi:[/B][/COLOR][/quote] [I][B]witamy :) ale Wy szybko wstajecie :shake: a u nas pada deszcz i ogólnie pogoda do kitu :shake:[/B][/I] Quote
ewelinabuck Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [B]swietne letnie foteczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
ewelinabuck Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [B]a tak wogole W(ITAAAAAAAMMM:))))))))))))[/B] Quote
Rinuś Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [I][B]noo również witam :loveu:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Vectra']cześć myszko :diabloti:[/quote] [I][B]uuu jak słodko :diabloti: cześć kotku :loveu:[/B][/I] Quote
Dobcia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Witajcie zwierzaczki:cool3: Ale tu wakacyjnie... śliczne zdjęcia znad morza:loveu: Quote
Rinuś Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [I][B]doberek wszystkim :multi: nie mam dzisiaj na nic czasu :shake: siedze cały dzień na kompie i albo piszę pracę kontrolną albo szukam pracy :shake::shake: a oto filmik z mojego treningu :evil_lol: [url]http://pl.youtube.com/watch?v=sJe6I3lHt0k[/url] później już bateria padła :mad:[/B][/I] Quote
Gonitwa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ale mi ochoty na jazdy narobiłaś, a idź! Quote
basia bonnie Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 co tam, że taki krótki :loveu: brawo Rinuś! podziwiam :loveu: Quote
Dorkaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Rinuś ja też chcę skakać :( :( Ale wysokie mnie nie pociągają. Takie jak twoje :) Ehh... Quote
Gonitwa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 A ja jeszcze nie skakałam- boję się... W ogóle 4 lata nie jeździłam..:( Quote
Dorkaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Gonitwa to zacznij :) Pomalutku, pomalutku :) Nie, ja tam bym wolała takie mniejsze jak te dwie pierwsze :) Quote
Gonitwa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Kasy brak a u nas dobra stadnina 25 km ode mnie...:( Quote
Rinuś Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [I][B]eh dziewczyny to zaczynajcie skakać :multi: chociaż nie każdy ma do tego talent :evil_lol::evil_lol: musie zaufać swojemu koniowi...bez zaufania nie ma skakania :evil_lol: te największy skakałam na końcu ale że padły baterie to nie nagrane :placz: ale właśnie zaraz wychodzę na trening więc może coś uda się nagrać :loveu: miłego dnia wszystkim życzę:loveu:[/B][/I] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko :multi::multi::multi: a ja nie siedzialam w życiu na koniu :oops::oops::oops:ale głaskalam , karmiłam , czesałam ale posadzić się nie dałam .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam lek wysokości :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 też chciałabym skakać, ale w mojej stajni nie skaczą..:( ale za to czekam z niecierpliwością na filmik :multi: Quote
Rinuś Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [I][B]dzisiaj trening był straszny :shake: nic mi nie wychodziło :shake: chyba jednak nie pojadę na te zawody...nie chcę zrobić siary :shake: a tutaj Wist uśmiecha się do aparatu :evil_lol:[/B][/I] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/36/878c6813430e0373.jpg[/IMG][/URL] Quote
Rinuś Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']A gdzie na te zawody jedziesz??[/quote] [I][B]a zawody mają być w GRabowcu ;)[/B][/I] Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 obejrzałam filmik dwie strony temu z Rinusiem na koniu :evil_lol::loveu: zazdraszczam! Quote
Rinuś Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='eria']obejrzałam filmik dwie strony temu z Rinusiem na koniu :evil_lol::loveu: zazdraszczam![/quote] [I][B]chyba nie ma czego :shake::eviltong:[/B][/I] Quote
Recommended Posts