aleb Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 U mnie też było grubo [b]Rinuś[/b], ale u ciebie chyba jeszcze grubiej :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='aleb']U mnie też było grubo [B]Rinuś[/B], ale u ciebie chyba jeszcze grubiej :evil_lol:[/quote] [I][B]Czekam na foty u Ciebie i ocenię gdzie było grubiej :evil_lol: ja połowy fot nie mogę dodać bo nie nadają się aby ujrzeć światło dzienne :evil_lol:[/B][/I] [quote name='Bullila.nl'][B]Czesc Niunia:diabloti:[/B][/quote] [I][B]cześć malutka :loveu:[/B][/I] Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 no wróciłaś :-x :bigok::bigok: :diabloti: Quote
Estera Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Nie wiem czy to o to Ci chodziło, ale takie coś znalazłam :evil_lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118110&highlight=historia+ludzi&page=129[/url] Quote
Rinuś Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Estera']Nie wiem czy to o to Ci chodziło, ale takie coś znalazłam :evil_lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118110&highlight=historia+ludzi&page=129[/URL][/quote] [B][I]taaak o to :loveu: ale myślałam że tam będzie więcej fotek :evil_lol:[/I][/B] [B][I]dziękiuję mała :loveu:[/I][/B] [B][I]Jessso Brutus się rozbestwił...tak jak wcześniej nie ruszył do żadnego psa na osiedlu bez mojej zgody tak w poniedziałek jak wróciłamj i wyszłam z nim na spacer to pobiegł do 2 psów...na szczęscie psy znane nam i nic się nie stało...[/I][/B] [B][I]ale muszę go znowu do porządku doprowadzić bo znajomi go rozpieścili :shake:[/I][/B]:eviltong: Quote
apple Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [FONT=Century Gothic][B]Cześć Rinusiowa:loveu:........nie ładnie zwalac na znajomych:evil_lol:[/B][/FONT] Quote
Rinuś Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [B][I]Nie zwalam,ale taka prawda :evil_lol:[/I][/B] [B][I]kurde dzisiaj się dopwiedziasłam, że zamiast 10 dni urlopu mam tylko 7 :shake: jakieś głąby źle mi policzyły...:shake:[/I][/B] [B][I]na dodatek plany urlopowe się posypały...i nie mam teraz co robić w urlop :shake: mam siedzieć w domu? :shake: może się wkręcę do kumpeli nad morze z Brutusem na kilka dni...sama bym w sumie pojechała z psem,ale samej to tak dziwnie...[/I][/B] [B][I]nie chce ktoś jechać nad morze od poniedziałku?[/I][/B] Quote
apple Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Nie zwalam,ale taka prawda :evil_lol:[/I][/B] [B][I]kurde dzisiaj się dopwiedziasłam, że zamiast 10 dni urlopu mam tylko 7 :shake: jakieś głąby źle mi policzyły...:shake:[/I][/B] [B][I]na dodatek plany urlopowe się posypały...i nie mam teraz co robić w urlop :shake: mam siedzieć w domu? :shake: może się wkręcę do kumpeli nad morze z Brutusem na kilka dni...sama bym w sumie pojechała z psem,ale samej to tak dziwnie...[/I][/B] [B][I]nie chce ktoś jechać nad morze od poniedziałku?[/I][/B][/quote] [FONT=Century Gothic][B]Ja chcę:multi: Ja chcę:multi:..................ale nie mogę:placz:[/B][/FONT] Quote
Estera Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]taaak o to :loveu: ale myślałam że tam będzie więcej fotek :evil_lol:[/I][/B] [B][I]dziękiuję mała :loveu:[/I][/B] [/quote]spokojnie KaRa w końcu nadrobi zaległości :eviltong: a proszę bardzo. Nie myśl, żem taka dobra, gdybym sobie nie szukała to bym nie podała Tobie :evil_lol: Ja, ja mogę jechać nad morze! Quote
Rinuś Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Estera']spokojnie KaRa w końcu nadrobi zaległości :eviltong: a proszę bardzo. Nie myśl, żem taka dobra, gdybym sobie nie szukała to bym nie podała Tobie :evil_lol: Ja, ja mogę jechać nad morze![/quote] [I][B]oj wiem , że dla mnie byś znalazła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ejj szukam ludzi chętnych nad morze na przyszły tydzień...oczywiście można z psami... założę az zaraz temacik :evil_lol:[/B][/I] Quote
Bullila.nl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Czesc Czarna........zaraz oszaleje od tego czekania:evil_lol: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Rinusiowa , ja cem na urlop JA JA JA :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='AlKil']Witam się w przelocie.......:cool3:[/quote] [B][I]siemano :evil_lol: na kawę byś wpadła :eviltong:[/I][/B] [quote name='Vectra']Rinusiowa , ja cem na urlop JA JA JA :diabloti:[/quote] [B][I]tooo choooooooo :loveu: weźmiesz swoją sforkę i będzie gitesss :evil_lol: cała plaża nasza :multi:[/I][/B] Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 To po której plaży będziecie grasowały??????:evil_lol: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 każda nasza będzie :multi: bo ja nie cierpię tłumów :evilbat: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Vectra']każda nasza będzie :multi: bo ja nie cierpię tłumów :evilbat:[/quote] faktycznie każda, nawet taka na Stogach by opustoszała, gdybyś wkroczyła na nią ze swoją ferajną...:evil_lol: Ale nasze plaże są głupie, w sezonie nie lubią psów...:p Quote
eria Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Vectra nie musi zabierać sforki, wystarczy ze jednego zabierze i cała plaża Wasza :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ajde wezmę , ona lubi wodę i piasek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [B][I]boshh rozpisałam się i wywaliło mi internet w pracy :angryy::angryy:[/I][/B] [B][I]chciałam napisać że...w kadrach babeczki się rąbnęły i wprowadziły mnie w błąd ponieważ...miałam podobno 16 dni urlopu...zaplanowanego urlopu miałam 10 dni od 8 września do 19 września...a wczoraj się okazało, że mam tylko 7dni...no więc trochę mi sie posypały plany wyjzdu...:shake: w dodatku nie dostanę kasy za wakacje pod grusza...:roll: urlop przełozyłam na od 15 września...[/I][/B] [B][I]i dupa...bo nagle znajomi nie mają kasy na wyjazd..to chyba tylko zostaje mi wyjazd z kumeplą nad morze i z psami...zobaczymy co z tego będzie...ale odechciało mij się aż urlopowania...:shake:[/I][/B] Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 weź se dziecko zrób , skończą się Twoje dylematy :diabloti: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to dlaczemu Ci ukradli urlopa :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Vectra']weź se dziecko zrób , skończą się Twoje dylematy :diabloti:[/quote] [I][B]nie chcę :diabloti::diabloti: a poza tym wtedy będę miała wieksze dylematy bo będę musiała zostawić z kimś dziecko na wakacje :evil_lol: postaram się wrzucić filmik z poprawin na jutuba...ale nie wiem czy dam radę[/B][/I] :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Vectra']weź se dziecko zrób , skończą się Twoje dylematy :diabloti:[/QUOTE] hahahaha dobre :P Rinusiowa na wakacje poszukasz bachorowi jakiegos DT :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts