Fiks Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Koleżanka wracała samochodem do domu, do Rumi i po drodze zgarnęła dwa psy z ulicy. Psiaki mieszkają w garażu, bo nie ma dla nich innego miejsca. Szczeniak Pinio i kilkumiesięczna Liwia. Pinio pewnie szybko znajdzie dom (mam nadzieję), a Liwia?.......... Pinio: Pinio, 2 miesięczny samiec, koloru czarnego został znaleziony przy ruchliwej ulicy na trasie Tarnobrzeg-Warszawa. Piesek wychodził prosto pod koła pędzących aut. Po krótkim przeprowadzeniu śledztwa okazało się, że matka malucha wciąż się szczeni a jej potomstwo ginie ciągle pod kołami samochodów. Trudno zaradzić sytuacji na wsi, trudno również pouczać ludzi tam mieszkających by wysterylizowali sukę. Dlatego zabrałam pieska z tego miejsca i przywiozłam aż do Rumi. Maleństwo przez całą drogę grzecznie siedziało w kocim transporterku i bało się nawet z niego wychodzić na sioo. Jest bardzo wesołym i ułożonym psem. SZUKAMY MU KOCHAJĄCEGO DOMU. PILNE, ponieważ nie mamy dla niego nawet domu tymczasowego. Liwia: Liwia zaledwie kilkumiesięczna suczka została znaleziona w lesie przy ruchliwej trasie Tarnobrzeg-Warszawa. Z pewnością została tam wyrzucona, ponieważ widać na niej każde żebro, każdą kosteczkę, po prostu szkielet. Nie wiadomo ile czasu tam przebywała i ile czasu nie jadła.Na karmę (kocią, bo niestety tylko taką miałam w aucie się po prostu rzuciła i zresztą do tej pory połyka z pośpiechem każdy kęs, jaki otrzyma. Przyjechała wraz z innym małym pieskiem zgarniętym na tej trasie, którą przypadkiem wracałam do Rumi. Szukamy jej bardzo pilnie domu, choćby tymczasowego, bo niestety nie mamy jej gdzie trzymać. Prosimy o pomoc. Dane kontaktowe: Agnieszka 516-184-560 [email protected] Ogłoszenia już im zrobiłam i jeszcze dorobię. Quote
martasekret Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Widziałam ogłoszenia psiaków na trójmiasto.pl Liwia jest śliczna! Quote
Martyna-Gdy Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 śliczne maluchy : a tutaj kolejny dziś odebrany,aktualnie w Ciapkowie: http://www.dogomania.pl/threads/216295-Gdynia-przygarnij-mnie-m%C3%B3j-los-w-twoich-r%C4%99kach!!?p=17831681#post17831681 Quote
Fiks Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Pinio i Liwia mają domki. U Liwii zdiagnozowano zapalenie płuc i wodobrzusze :( , ale nowy dom będzie kontynuował leczenie. Powodzenia psiaczki :loveu: Quote
Recommended Posts