Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koleżanka wracała samochodem do domu, do Rumi i po drodze zgarnęła dwa psy z ulicy.
Psiaki mieszkają w garażu, bo nie ma dla nich innego miejsca.
Szczeniak Pinio i kilkumiesięczna Liwia.
Pinio pewnie szybko znajdzie dom (mam nadzieję), a Liwia?..........

Pinio:
Pinio, 2 miesięczny samiec, koloru czarnego został znaleziony przy ruchliwej ulicy na trasie Tarnobrzeg-Warszawa. Piesek wychodził prosto pod koła pędzących aut. Po krótkim przeprowadzeniu śledztwa okazało się, że matka malucha wciąż się szczeni a jej potomstwo ginie ciągle pod kołami samochodów. Trudno zaradzić sytuacji na wsi, trudno również pouczać ludzi tam mieszkających by wysterylizowali sukę.
Dlatego zabrałam pieska z tego miejsca i przywiozłam aż do Rumi. Maleństwo przez całą drogę grzecznie siedziało w kocim transporterku i bało się nawet z niego wychodzić na sioo.
Jest bardzo wesołym i ułożonym psem.
SZUKAMY MU KOCHAJĄCEGO DOMU.
PILNE, ponieważ nie mamy dla niego nawet domu tymczasowego.

Liwia:
Liwia zaledwie kilkumiesięczna suczka została znaleziona w lesie przy ruchliwej trasie Tarnobrzeg-Warszawa. Z pewnością została tam wyrzucona, ponieważ widać na niej każde żebro, każdą kosteczkę, po prostu szkielet. Nie wiadomo ile czasu tam przebywała i ile czasu nie jadła.Na karmę (kocią, bo niestety tylko taką miałam w aucie się po prostu rzuciła i zresztą do tej pory połyka z pośpiechem każdy kęs, jaki otrzyma. Przyjechała wraz z innym małym pieskiem zgarniętym na tej trasie, którą przypadkiem wracałam do Rumi.

Szukamy jej bardzo pilnie domu, choćby tymczasowego, bo niestety nie mamy jej gdzie trzymać.
Prosimy o pomoc.

Dane kontaktowe:

Agnieszka 516-184-560 [email protected]

Ogłoszenia już im zrobiłam i jeszcze dorobię.

Posted

Pinio i Liwia mają domki. U Liwii zdiagnozowano zapalenie płuc i wodobrzusze :( , ale nowy dom będzie kontynuował leczenie.
Powodzenia psiaczki :loveu: