Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:mad:oj Klockowa .....spóźnienie wpiszemy .....pewno w WC byłaś zajarać:diabloti:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak niesforny uczeń :diabloti: i nie mam obuwia zmiennego.. i nie przygotowałam sie do lekcji :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................leże...............hiram..................nie mogę............[/B]
[/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]życie Beatko... życie... i twarde charaktery facetów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak niesforny uczeń :diabloti: i nie mam obuwia zmiennego.. i nie przygotowałam sie do lekcji :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:mad:a gdzie masz fartuszek ........i szorciki na WF:evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:mad:a gdzie masz fartuszek ........i szorciki na WF:evil_lol:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:oops::oops: nie przygotowana na zajęcia przybywam :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:oops::oops: nie przygotowana na zajęcia przybywam :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:cool1:wiedziałam .......a na zajecia ,,Wychowanie w Rodzinie '' przygotowana ...też pewno nie:mad:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:cool1:to jak kiedy nowe foty w blogasku:razz:[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeciez były wczoraj.. 7 stron wstecz.. nikt nie zauważył :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeciez były wczoraj.. 7 stron wstecz.. nikt nie zauważył :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:oops:widziałam były 2...........no tak ale ja to nie nikt:eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:oops:widziałam były 2...........no tak ale ja to nie nikt:eviltong:[/I][/B][/quote]
2 fotki to na cała galerie styka... nie wymagaj odemnie rzeczy ponad moje mozliwości...
a mój pies jedyny i super :P

Posted

[quote name='clockwork']2 fotki to na cała galerie styka... nie wymagaj odemnie rzeczy ponad moje mozliwości...
a mój pies jedyny i super :P[/quote][B][I]:pdobrze to już się nie czepiam .....
nie kochana ....to gacuś jest super
[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]to gacuś jest super
[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa. gacuś... tak tak... widziałam ... 2 foty :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa. gacuś... tak tak... widziałam ... 2 foty :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][I][B]:pw 3 postach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

TO JA WKLEJĘ 2 FOTKI URODZINKOWE
[COLOR=red][B][I]TAKIE MAM SMAKI N[/I][/B][/COLOR][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/480e2c95911a663a.html"][/URL][COLOR=red][B][I]A TORCIKA:tort: CO TO PANIUSIA NIE CHCE:eviltong: [/I][/B][/COLOR]
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/480e2c95911a663a.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/86/480e2c95911a663a.jpg[/IMG][/URL]
[COLOR=red][B][I]NO I SIĘ ZAŁAPAŁEM:multi: :multi: :multi: I BYŁ PYSZNY[/I][/B][/COLOR]
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/712063d5f3d13158.html"][IMG]http://images22.fotosik.pl/53/712063d5f3d13158.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[B][I]o Klocuś na urodzinkach u Bartka ....[/I][/B][/quote]
BYŁ KLOCUŚ:multi: :multi: :multi: - NAJWAŻNIEJSZY GOŚĆ - BEZ NAS BY SIĘ OBYŁO:angryy:, ALE BEZ KLOCKA W ŻADNYM WYPADKU:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]matko... gdzie ty mnie z tym ryjokiem... tak do ludzi :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
CZYJŚ TRZA WSTAWIĆ, A PRZECA NIE POKAŻĘ SWOJEGO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']CZYJŚ TRZA WSTAWIĆ, A PRZECA NIE POKAŻĘ SWOJEGO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote][B][I]:multi::multi::multi:a ja jestem ZA .....przedstaw się Klocusiowej cioteczce:p[/I][/B]

Posted

[quote name='agnes1'][COLOR=red][B][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][/B][/COLOR]
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/712063d5f3d13158.html"][IMG]http://images22.fotosik.pl/53/712063d5f3d13158.jpg[/IMG][/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]matkobosko... ja już nie pije.:shake:.. co za wyraz twarzy :angryy:... spadam sie zaszyć i zapisać na AA :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]matkobosko... ja już nie pije.:shake:.. co za wyraz twarzy :angryy:... spadam sie zaszyć i zapisać na AA :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:cool1:no co ty ...nie rób mi tego ...a z kim bedę leżeć pod krzakiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool1:no co ty ...nie rób mi tego ...a z kim bedę leżeć pod krzakiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]poleże z tobą jak chcesz, ale z piciem koniec... to wyniszcza organizm... zobacz na mnie :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]matkobosko... ja już nie pije.:shake:.. co za wyraz twarzy :angryy:... spadam sie zaszyć i zapisać na AA :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
NO SIOSTRA NIE WIEM GDZIEŚ TY PIŁA:PROXY5: :niewiem: , ALE NA PEWNO NIE NA URODZINKCH ;) . CHORERKO- NAWET TORCIKA ALKOHOLOWEGO NIE CHCIAŁAŚ:mad::mad::mad:, ZA TO KLOCUŚ NIE POGARDZIŁ:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]poleże z tobą jak chcesz, ale z piciem koniec... to wyniszcza organizm... zobacz na mnie :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko gdzie my taki krzak znajdziemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[quote name='agnes1']NO SIOSTRA NIE WIEM GDZIEŚ TY PIŁA:PROXY5: :niewiem: , ALE NA PEWNO NIE NA URODZINKCH ;) . CHORERKO- NAWET TORCIKA ALKOHOLOWEGO NIE CHCIAŁAŚ:mad::mad::mad:, ZA TO KLOCUŚ NIE POGARDZIŁ:evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gdzie PIŁA ....u sąsiada ......czemu DAŁA ....bo PIŁA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko gdzie my taki krzak znajdziemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gdzie PIŁA ....u sąsiada ......czemu DAŁA ....bo PIŁA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye: no masz... aż tyle nie piłam żeby nie wiedzieć że dałam.... czy tyle piłam :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT]