clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool1:no....widać ma konszachty z TYM niemcem ...[/I][/B] [I][B]jak wrócisz wcześniej to zdążysz na sernik:eviltong:[/B][/I] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]to ja juz uzywam ta wazele... sama... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]doopa.. i tak nie przyjade bo nie moge jezdzic bryka po tych lekach.. tak mi jakos fajnie, milo... :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]to ja juz uzywam ta wazele... sama... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]doopa.. i tak nie przyjade bo nie moge jezdzic bryka po tych lekach.. tak mi jakos fajnie, milo... :cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:razz:to te p/bólowe tak działają;)....no widzisz a takie dobre ciastko:razz:[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:to te p/bólowe tak działają;)....no widzisz a takie dobre ciastko:razz:[/I][/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]tjaa.. i jeszcze...[/COLOR][/FONT][/B] dzialania niepozadane : nudności, wymioty, brak łaknienia, biegunka, suchość błony śluzowej jamy ustnej), zaburzenia ze strony o.u.n. (m.in. [B][COLOR=red][U]ból i zawroty głowy, oszołomienie[/U],[/COLOR][/B] nerwowość, [U][COLOR=red][B]pobudzenie[/B][/COLOR][/U], drżenia, senność lub bezsenność, [B][COLOR=red][U]omamy[/U],[/COLOR][/B] depresja), wysypka, świąd, pokrzywka, fotonadwrażliwość, obrzęk naczynioruchowy, niedokrwistość, zmiany liczby krwinek białych i płytek krwi, zaburzenia rytmu, kołatanie, uderzenia gorąca, nadciśnienie tętnicze, ból w klatce piersiowej, bóle stawów, zapalenie i pęknięcie ścięgien , zaburzenia smaku, parestezje, niewyraźne widzenie, szumy uszne, ból uszu, głuchota, zaćma, duszność, obrzęk krtani, zapalenia płuc, kaszel. Ponadto obserwowano osłabienie, gorączkę, zwiększenie aktywności aminotransferaz, fosfatazy alkalicznej, LDH oraz stężenia bilirubiny, kreatyniny, kwasu moczowego i cholesterolu w surowicy, żółtaczkę, zapalenie wąroby. [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:diabloti: :diabloti: nie wykonczyla mnie choroba wykoncza mnie tablety :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]tjaa.. i jeszcze...[/COLOR][/FONT][/B] dzialania niepozadane : nudności, wymioty, brak łaknienia, biegunka, suchość błony śluzowej jamy ustnej), zaburzenia ze strony o.u.n. (m.in. [B][COLOR=red][U]ból i zawroty głowy, oszołomienie[/U],[/COLOR][/B] nerwowość, [U][COLOR=red][B]pobudzenie[/B][/COLOR][/U], drżenia, senność lub bezsenność, [B][COLOR=red][U]omamy[/U],[/COLOR][/B] depresja), wysypka, świąd, pokrzywka, fotonadwrażliwość, obrzęk naczynioruchowy, niedokrwistość, zmiany liczby krwinek białych i płytek krwi, zaburzenia rytmu, kołatanie, uderzenia gorąca, nadciśnienie tętnicze, ból w klatce piersiowej, bóle stawów, zapalenie i pęknięcie ścięgien , zaburzenia smaku, parestezje, niewyraźne widzenie, szumy uszne, ból uszu, głuchota, zaćma, duszność, obrzęk krtani, zapalenia płuc, kaszel. Ponadto obserwowano osłabienie, gorączkę, zwiększenie aktywności aminotransferaz, fosfatazy alkalicznej, LDH oraz stężenia bilirubiny, kreatyniny, kwasu moczowego i cholesterolu w surowicy, żółtaczkę, zapalenie wąroby. [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:diabloti: :diabloti: nie wykonczyla mnie choroba wykoncza mnie tablety :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:najbardziej to mi sie podobają te omamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ty masz zamiar mieć to wszystko:razz:......zostaw dla innych;)[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:najbardziej to mi sie podobają te omamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ty masz zamiar mieć to wszystko:razz:......zostaw dla innych;)[/I][/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a wiesz ze wczoraj wygladam przez okno a tam,za oknem :crazyeye: sklep ALBERT... :crazyeye: nigdy wczesniej go tam nie bylo, nic nie slyszalam o otwarciu, no ale mysle oki...:PROXY5: nie siedze jak stara dewota w oknie wiec mam prawo nie wiedziec...:cool3: przyszedl pawcio z pracy- pytam go- "widziales?? mamy za oknem ALBERTA", o on... "nie.. nie widzialem... " :shake: nie drazylam tematu, ale dzis sie zastanawiam :hmmmm: ... jest ten ALBERT czy go nie ma[/COLOR][/FONT][/B] :oops: :oops: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]a wiesz ze wczoraj wygladam przez okno a tam,za oknem :crazyeye: sklep ALBERT... :crazyeye: nigdy wczesniej go tam nie bylo, nic nie slyszalam o otwarciu, no ale mysle oki...:PROXY5: nie siedze jak stara dewota w oknie wiec mam prawo nie wiedziec...:cool3: przyszedl pawcio z pracy- pytam go- "widziales?? mamy za oknem ALBERTA", o on... "nie.. nie widzialem... " :shake: nie drazylam tematu, ale dzis sie zastanawiam :hmmmm: ... jest ten ALBERT czy go nie ma[/COLOR][/FONT][/B] :oops: :oops:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...koniecznie sprawdź jak wrocicie do domu:razz:...bo to conajmniej niepokojace jest:eviltong:[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...koniecznie sprawdź jak wrocicie do domu:razz:...bo to conajmniej niepokojace jest:eviltong:[/I][/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]to dopiero jutro :placz: nie doczekam... ALBERCIE!!! JESTES TAM CZY MIALAM OMAMY!? :p[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]to dopiero jutro :placz: nie doczekam... ALBERCIE!!! JESTES TAM CZY MIALAM OMAMY!? :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślij sis niech sprawdzi:razz:.....bo cię deprecha dopadnie z tego powodu ... a jutro też ci pozwolą przy kompiku posiedzieć:roll:...bo ja zaraz stąd odlecę ...chłopaki wróciły ze spaceru:placz: [/I][/B] Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poślij sis niech sprawdzi:razz:.....bo cię deprecha dopadnie z tego powodu ...[/I][/B] [I][B]a jutro też ci pozwolą przy kompiku posiedzieć:roll:...bo ja zaraz stąd odlecę ...chłopaki wróciły ze spaceru:placz:[/B][/I] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]sis dzis swietuje urodzinki malego, deprecha tez skutek uboczny tych tabletek, [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]w razie jak znikniesz- Ty czy ja- to ja jutro bede mysle od 10 on-line ;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]sis dzis swietuje urodzinki malego, deprecha tez skutek uboczny tych tabletek, [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]w razie jak znikniesz- Ty czy ja- to ja jutro bede mysle od 10 on-line ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I];)o to ja już po psacerku bedę i śmigać będę po dogo:p[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)o to ja już po psacerku bedę i śmigać będę po dogo:p[/I][/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]oby mnie dopuscili po dzisiejszym "momenciku" :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]oby mnie dopuscili po dzisiejszym "momenciku" :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:loveu:powiesz im KKKocham cię misiu i cię dopuszczą:eviltong:[/I][/B] Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Za duzo paplania za mało zdjęć.:diabloti: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Za duzo paplania za mało zdjęć.:diabloti: [/COLOR][/B][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pani se policzy ile my fot wstawiłyśmy ...weź popatrz jak są foty to jest cisza nikt nie pisze jak nie ma fot to się towarzystwo rozbuja.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja się u Klockowej tłumaczę:oops: [/I][/B] Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Trzy strony wstecz jedno zdjęcie sernika.:shake: [/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Za duzo paplania za mało zdjęć.:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]NO WLASNIE ALICJA...:turn-l: dawaj Ozziego :mad: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=black]:ices_bla: to Klockowa galeria.... :oops: jesiem w Czechach,:siara: zobacz na czcionke-brak polskich :eviltong: wroce, nadrobie,:siara: mam cala sesje zdjeciowa... cale 9 sztuk,:siara: z czego 50% pewnie odpadnie z powodu jakosci :evil_lol:[/COLOR][/FONT] :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]NO WLASNIE ALICJA...:turn-l: dawaj Ozziego :mad: [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=black]:ices_bla: to Klockowa galeria.... :oops: jesiem w Czechach,:siara: zobacz na czcionke-brak polskich :eviltong: wroce, nadrobie,:siara: mam cala sesje zdjeciowa... cale 9 sztuk,:siara: z czego 50% pewnie odpadnie z powodu jakosci :evil_lol:[/COLOR][/FONT] :evil_lol:[/quote] [B][I]:razz:może dorzucić jeszcze 1 serniczek A z sesji z Dulka juz sie skończyły:crazyeye:.... Ozzy śpi ...nie dam chłopaka , sama se po niego przyjedź:eviltong: [/I][/B] Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a! i jeszcze jedno pani moderator... od srody mialam L4 wiec brak dostepu do kompa... a te co gadaly nie wrzucily fotek :mad: wybaczasz?? :modla: :modla:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]a! i jeszcze jedno pani moderator... od srody mialam L4 wiec brak dostepu do kompa... a te co gadaly nie wrzucily fotek :mad: wybaczasz?? :modla: :modla:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I];)to dobra pani Mod jest ...ona nie msciwa;)[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)to dobra pani Mod jest ...ona nie msciwa;)[/I][/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Alicjo... przeca wiem.. :diabloti: tlumacze sie sama przed soba, czemu tak malo fotek mojego toffaanego, cudownego, pieknego, KLOKŁORKA -zamiast szpanowac to ja tu pieprze jakies bzdury.... a wiesz ze chyba wet Budzik tu byl :oops:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Wyjaśnienia zostały przyjęte. Dzięki Alicjo za dobre słowa. A teraz zdjęcia poproszę, żeby inni modzi nie marudzili.;) [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]Alicjo... przeca wiem.. :diabloti: tlumacze sie sama przed soba, czemu tak malo fotek mojego toffaanego, cudownego, pieknego, KLOKŁORKA -zamiast szpanowac to ja tu pieprze jakies bzdury.... a wiesz ze chyba wet Budzik tu byl :oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:gdzie ty weta widziałaś ....o rany on cię śledzi:razz:....albo masz omamy ....[/I][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [I][B]:pKlocuś i Dulka [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i377607.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]No nie ma jak komuś na głowe wejść.;) [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]No nie ma jak komuś na głowe wejść.;) [/COLOR][/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]wiesz coś o tym;)[/I][/B] Quote
Recommended Posts