Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
Alu znowu sie załatwiasz za kanapą??:roll:
[FONT=Arial]:shake::shake::shake:....chowam się prze taka jedną Effcią :eviltong:[/FONT]

:diabloti:

świety mikołaj....
[FONT=Arial]:placz::placz::placz:kłamiesz ....święty mikołaj nie istnieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

...glupie pytania zadajecie dziewczyny :evil_lol:

[FONT=Arial]MY ............:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
ktos tu smie watpic w nadprzyrodzona siłe Swietego mikołaja....

....ktos tu prezentow pod choinka nie znajdzie w tym roku :diabloti:
:multi::multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]
wiem kto wiem .......
[/FONT]
[FONT=Arial]Effa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]
wiem kto wiem .......
[/FONT]
[FONT=Arial]Effa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

zle wiesz:diabloti:
to bedzie

Ala:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
Alu znowu sie załatwiasz za kanapą??:roll:

[FONT=Arial]BUUUUHAHAHAHA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

świety mikołaj....

[FONT=Arial]oooooooooooooo!!!! Satan Klaus!!!!! :multi::multi:[/FONT]

BeaC napisał(a):
HA

to JA
widziaam foty .....................zorgazmowanego smoka:razz:

[FONT=Arial]no dzień dobry dzień dobry... a ja właśnie otwieram od 5 min Luśkową.... telepatia?? :cool3::cool3:[/FONT]

Posted

:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]NASZ Klocuś .....ale się zawstydził ....:oops:
http://images13.fotosik.pl/88/e5a45bfbc57d761f.jpg

ciężkie jest życie Gwiazdy ;)
[/FONT]

łoojjjjjj ciężkie.... wiem po sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: usiadł jak TWÓJ JEŁOPEK... a mówiłam że tak nie siada :roll::roll::roll:
[FONT=Arial]bawiłam sie aparacikiem od elR... :loveu::loveu::loveu: napstrykałam duuuużo fotek... ale wszystkie jednakowe ;) [/FONT]
evaxon napisał(a):
http://images26.fotosik.pl/81/8eecc9c2b0a6621e.jpg
:evil_lol:Madzialena ale przynudzasz:evil_lol:

[FONT=Arial]taaa... zawsze ziewa jak sie od niego coś chce... wtedy było... zostaw już tą butelke :mad: strasznie nudne komendy :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Cześć clokworkowa :p Nie udaję, że przeczytałam całą galerię, to przekracza moje możliwości :shake: Ale Klocka widziałam, słodki jest :) (taki czarny dog de bordeaux :evil_lol:)

Ale ja po prośbie przyszłam. Bo wyczytałam, że zajmujesz się tatuażem? :cool3: Masz może jakieś opracowania/teksty/lektury o praktykach modyfikowania ciała w różnych kulturach? :modla: :modla: :modla: Byłabym strasznie wdzięczna, choćby za bibliografię... :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
łoojjjjjj ciężkie.... wiem po sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: usiadł jak TWÓJ JEŁOPEK... a mówiłam że tak nie siada :roll::roll::roll:
[FONT=Arial]bawiłam sie aparacikiem od elR... :loveu::loveu::loveu: napstrykałam duuuużo fotek... ale wszystkie jednakowe ;) [/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]...chciałaś powiedzieć jak NASZ Jołpek :diabloti::diabloti::diabloti:......a to Ozzy naumiał się od klocka bo Klocek starszy :eviltong::eviltong::eviltong:

Aparacik elR ...fajne fotki robi ...:grins:
[/FONT]

Posted

asher napisał(a):
Cześć clokworkowa :p Nie udaję, że przeczytałam całą galerię, to przekracza moje możliwości :shake: Ale Klocka widziałam, słodki jest :) (taki czarny dog de bordeaux :evil_lol:)

Ale ja po prośbie przyszłam. Bo wyczytałam, że zajmujesz się tatuażem? :cool3: Masz może jakieś opracowania/teksty/lektury o praktykach modyfikowania ciała w różnych kulturach? :modla: :modla: :modla: Byłabym strasznie wdzięczna, choćby za bibliografię... :loveu:

[FONT=Arial]hahaha... cześć Asherowa !!!!! witamy w piekle :diabloti:
dzięki w imiu Clockworka :loveu::loveu::loveu: słodkiego Clockworka ;)

jasne że mam.... bo kultura (różna czasem) to moja mocna strona
tak na poważnie mam... Pawcia brat wydaje gazete o tatuażach i tam jest dział przedstawiający tatuaże w różnych kulturach .... mamy tez różne książki, i jakieś pierdy o modyfikacjach ciała.... na kiedy potrzebujesz??? bo to troche potrwa zanim wyszukam, poskanuje... etc etc..... praca dyplomowa?? :razz::razz::razz:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

[FONT=Arial]taaa... zawsze ziewa jak sie od niego coś chce... wtedy było... zostaw już tą butelke :mad: strasznie nudne komendy :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

haha

co do komend to wczoraj uczylam Tigre komendy " na boczek" ( chodzi mi o lezenie na boku a nie wskakiwanie na boczek do jedzenia) i musze stwierdzic ze zaczaila o co mi chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]...chciałaś powiedzieć jak NASZ Jołpek :diabloti::diabloti::diabloti:......a to Ozzy naumiał się od klocka bo Klocek starszy :eviltong::eviltong::eviltong:

Aparacik elR ...fajne fotki robi ...:grins:
[/FONT]

[FONT=Arial]to JA robiłam fotki... nie aparacik :razz::razz: :grins:

nooooooooooo fajne... nie to co mój haszpel :angryy:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]to JA robiłam fotki... nie aparacik :razz::razz: :grins:

nooooooooooo fajne... nie to co mój haszpel :angryy:
[/FONT]

[FONT=Arial]:grins: no przeca wiem że TY robiłaś fotecki ....wiem :loveu:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]jasne że mam.... bo kultura (różna czasem) to moja mocna strona[/FONT]
[FONT=Arial]tak na poważnie mam... Pawcia brat wydaje gazete o tatuażach i tam jest dział przedstawiający tatuaże w różnych kulturach .... mamy tez różne książki, i jakieś pierdy o modyfikacjach ciała.... na kiedy potrzebujesz??? bo to troche potrwa zanim wyszukam, poskanuje... etc etc..... praca dyplomowa?? :razz::razz::razz:[/FONT]

Nieee, nie praca, zwykla ciekawośc :lol: Dlatego nie ośmielam się prosić o skany ;) Tylko o autorów, tytuły, linki, itp. ;)
A Klocek jest naprawdę słodki :loveu: Ma spojrzenie byczka Fernando! Ja się spodziewałam jakiegoś zakapiora :diabloti: a tu proszę... :loveu:

ps. co to jest haszpel? :oops:

Posted

asher napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial].......i siem byłabym zlała.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

evaxon napisał(a):
haha

co do komend to wczoraj uczylam Tigre komendy " na boczek" ( chodzi mi o lezenie na boku a nie wskakiwanie na boczek do jedzenia) i musze stwierdzic ze zaczaila o co mi chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial] mundra bestia :loveu::loveu::loveu: [/FONT]

asher napisał(a):
Nieee, nie praca, zwykla ciekawośc :lol: Dlatego nie ośmielam się prosić o skany ;) Tylko o autorów, tytuły, linki, itp. ;)
A Klocek jest naprawdę słodki :loveu: Ma spojrzenie byczka Fernando! Ja się spodziewałam jakiegoś zakapiora :diabloti: a tu proszę... :loveu:

[FONT=Arial]aaaa... ciekawość...
no to dziś Ci powiem "TATUAŻ-Ciało i Sztuka" ... to czasopismo, książka którą wydał teraz Pawcia brat "TATUAŻ" autor Jelski (reedycja) powinna już być na rynku, :hmmmm: co jeszcze..... qrde- po niedzieli poszukam ale polskojęzycznych opracowań jest maleńko- prawie wogóle... do tej pory była TYLKO TA gazeta... teraz sie pojawiła: TATTOO FEST... ale nie wiem czy mają taki dział :oops:
no i polecam grzebanie raczej w necie "MODYFIKACJA CIAŁA" ale nie bierz wszystkiego do siebie bo czasem piszą takie brednie- szczegółnie na forach :mdleje:

HASZPEL= badziew, grat, goowno....
[/FONT]

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial].......i siem byłabym zlała.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

I siem ze mnie śmiejom, wieśniaki :obrazic:Tak sobie zresztą pomyslałam, "pytać, czy samej wysznupać?" :diabloti:

Clokworku, dzięki! :multi: Już zanotowane! Jeśli kiedykolwiek będę z tej wiedzy korzystać, to masz jak a banku zawracanie dupy :evil_lol: ;)

Posted

asher napisał(a):
I siem ze mnie śmiejom, wieśniaki :obrazic:Tak sobie zresztą pomyslałam, "pytać, czy samej wysznupać?" :diabloti:

Clokworku, dzięki! :multi: Już zanotowane! Jeśli kiedykolwiek będę z tej wiedzy korzystać, to masz jak a banku zawracanie dupy :evil_lol: ;)

[FONT=Arial];)siem nie śmiejom .....no już ...:glaszcze:[/FONT]

Posted

asher napisał(a):

"pytać, czy samej wysznupać?"
[FONT=Arial]O które sznupanie Ci chodzi??:diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]sznupać=[/FONT] [FONT=Arial]zażywać tabaki[/FONT] [FONT=Arial]sznupać=[/FONT] [FONT=Arial]szukać[/FONT]

[FONT=Arial]jasne... a ja popytam może Pawcia brata.. choć nie dażymy sie uczyciem na "M" ale może coś podpowie.... :razz::razz: bo ja to nie wiem zbyt wiele... tatuażami zajmuje sie mój PAWCIO... ja nie... ja sie brzydze tatuażami, kolczykami.... :oops::oops::oops: ja tu robie za xięgową tylko :roll::roll:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
"pytać, czy samej wysznupać?"
[FONT=Arial]O które sznupanie Ci chodzi??:diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]sznupać=[/FONT] [FONT=Arial]zażywać tabaki[/FONT] [FONT=Arial]sznupać=[/FONT] [FONT=Arial]szukać
[/FONT]
[FONT=Arial]W sumie na jedno wychodzi bo i tu i tu używa się sznupki :diabloti: :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]
clokwork napisał(a):
jasne... a ja popytam może Pawcia brata.. choć nie dażymy sie uczyciem na "M" ale może coś podpowie.... :razz::razz: [/FONT]

Zawsze to miło przyczyniać sie do zaciesniania rodzinnych więzów :loveu: :loveu: :loveu: