agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 okreznica? u mnie sie to nazywa salaterka:diabloti: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']okreznica? u mnie sie to nazywa salaterka:diabloti:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...Aguniu......gdzie ty jadasz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]...Aguniu......gdzie ty jadasz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] a roznie ...czasem w kuchni, czasem w pokoju a bywa ze i na dworze:diabloti: Quote
agnes1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:no tak ....to już wiem kto zbierał te truskaweczki:p[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red][IMG]http://images22.fotosik.pl/153/126c6151b16dc19b.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [B]no przeca pisałam że Klocuś zbierał truskaweczki:diabloti:[/B] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....................no i wpadłam na chwiluńke do klocusia............... witam Cię i twego pięknego psa:eviltong:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]myślałam że już tu nie zajrzysz... witam cię i twoją piękną sucz :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dealer']okreznica? u mnie sie to nazywa salaterka:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]powaga?? :crazyeye::crazyeye: noo... niemiecka byc trudna języka [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...Aguniu......gdzie ty jadasz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w FakDonald spotkajmy sie .... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]myślałam że już tu nie zajrzysz... [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]witam cię i twoją piękną sucz :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]powaga?? :crazyeye::crazyeye: noo... niemiecka byc trudna języka [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]w FakDonald spotkajmy sie .... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] w FakDonald zatrujmy sie.....:razz: Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='agnes1'][B]no przeca pisałam że Klocuś zbierał truskaweczki:diabloti:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]łooo siostro moja... ściągłyśie moje pranie z waszego balkonu?? qrde!!!!! pewnie zalało!!! i w czym ja pojade!!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnes1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]łooo siostro moja... ściągłyśie moje pranie z waszego balkonu?? qrde!!!!! pewnie zalało!!! [B][COLOR=black]ściągłyście :diabloti: na nas zawsze możesz liczyć:diabloti:nie zapomnij o aparacie;) [/COLOR][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B] i w czym ja pojade!!!![/B][/COLOR][/FONT] [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][COLOR=#ff00ff][B]W różowiutkim samolociku:diabloti: [/B][/COLOR][/I] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='agnes1'][I][COLOR=#ff00ff][B]W różowiutkim samolociku:diabloti: [/B][/COLOR][/I][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szkoda że nie będzie fot wsiadających Klocków do różowego samolociku:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szkoda że nie będzie fot wsiadających Klocków do różowego samolociku:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]możesz nas odwieść to pocykasz foty ... o 5:50 :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]możesz nas odwieść to pocykasz foty ... o 5:50 :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]dobra już pojade ...byle tylko mieć piękny widok wsiadających do [COLOR=Magenta]Różowego samolociku:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]możesz nas odwieść to pocykasz foty ... o 5:50 :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]dobra już pojade .:diabloti:..byle tylko mieć piękny widok wsiadających do [COLOR=Magenta]Różowego samolociku:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']ja cie odwioze:diabloti:[/quote] :multi:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi::multi: i weź swój prezencik... niewspółmierny do kary jaką ma być wizyta teściowej [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/21.gif[/IMG] Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork']:multi:[FONT=Arial][COLOR=blue][B]:multi::multi::multi: i weź swój prezencik... niewspółmierny do kary jaką ma być wizyta teściowej [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/21.gif[/IMG][/quote] naturlis ze wezme:diabloti: Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']naturlis ze wezme:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to gut, że naturliś że owszem.... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi::multi: i weź swój prezencik... niewspółmierny do kary jaką ma być wizyta teściowej [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/happy/21.gif[/IMG][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:-(no tak ....ja mam za ańfachowy aparat :shake:co by Damie foty cykać:diabloti:.....tipsów by nie było widać:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial Black][COLOR=purple][I]piasek pod tipsami najlepiej wybrać obengami[/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=purple][I]tak słyszałam ale ja się tam nie znam :evil_lol: [/I][/COLOR][/FONT] [I][FONT=Arial Black][COLOR=#800080][/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][COLOR=#800080]a w ogóle to cześć podróżniczko :p [/COLOR][/FONT][/I] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:Ja już przeżyje , że podróżniczce się mój ańfachowy aparat nie podoba :diabloti:i niegodny ci on foty robić tipsom:evil_lol: i samolocikowi:evil_lol:....ale licze ,że dostęp do netu pozwoli na systematyczne odwiedzanie blogasków na Dogo:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bądź pod dobrymi skrzydłami:loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='dbsst'][FONT=Arial Black][COLOR=purple][I]piasek pod tipsami najlepiej wybrać obengami[/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=purple][I]tak słyszałam ale ja się tam nie znam :evil_lol: [/I][/COLOR][/FONT] [I][FONT=Arial Black][COLOR=#800080]a w ogóle to cześć podróżniczko :p [/COLOR][/FONT][/I][/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:Ja już przeżyje , że podróżniczce się mój ańfachowy aparat nie podoba :diabloti:i niegodny ci on foty robić tipsom:evil_lol: i samolocikowi:evil_lol:....ale licze ,że dostęp do netu pozwoli na systematyczne odwiedzanie blogasków na Dogo:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bądź pod dobrymi skrzydłami:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
agnes1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork']:multi: :multi: :multi: :diabloti:[/quote] [B]A tobie co:crazyeye: miałaś was pakować:diabloti:[/B] Quote
dbsst Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 hehehhe ale fajnie pisze goopote i moge ble ble ble :eviltong: Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='agnes1'][B]A tobie co:crazyeye: miałaś was pakować:diabloti:[/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]sie miałaś sie miałaś :shake: :shake: jakoś mi sie odechciało... znaczy mam lenia... jutro zrobi sie wszystko- byle tylko wydłużyli dobe o jakieś 20 godzin :oops:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='dbsst']hehehhe ale fajnie pisze goopote i moge ble ble ble :eviltong:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]myślisz że możesz?? :mad: w moim poważnym blogasie ŻADNYCH GŁUPOT!!!! :angryy: :angryy:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork']:multi: :multi: :multi: :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:dla mła te chopki czy ten diabełek;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts