Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnes1'][B]ja stresuje:crazyeye: to jakieś pomówienia:shake: ja do niej nie dwonie bo i po co:cool1: żeby mi Klocusia zabrała:shake:[/B]
[B]Klockowa gadaj tu naten tychmiast kto do cię dzwonił:mad: [/B]
[B]Powiedz lepiej że Pawcio stał za tobą i tak se palnełaś że to JA:evil_lol: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak nie jak tak ....demonstrowałam po 17 swój sznaps baryton:diabloti: poprzez TP S.A. a niejaka sistersja dzwoniła:p....sces posłuchać jak ładnie mowie:evil_lol:....nie zaspiewam ..nie proście:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak nie jak tak ....demonstrowałam po 17 swój sznaps baryton:diabloti: poprzez TP S.A. a niejaka sistersja dzwoniła:p....sces posłuchać jak ładnie mowie:evil_lol:....nie zaspiewam ..nie proście:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
sce :multi: sce:multi:
[B]:hmmmm: myśle myśle:hmmmm: jak sie z tobą skontaktować coby ten słowicy trel usłyseć :evil_lol:[/B]

Posted

[IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i460427.jpg[/IMG]

[COLOR=DarkRed][B]jakie fajowe gziczki!!!:-o:cool3::multi:

muszem dodać, ze Klockowy ten to ma rwanie:razz::diabloti: u panienek...........jedna blondyna:razz:.................druga brunete:razz:
no
no
no
pozdrowienia pokojowe.............:ylsuper::ylsuper::ylsuper:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agnes1']sce :multi: sce:multi:
[B]:hmmmm: myśle myśle:hmmmm: jak sie z tobą skontaktować coby ten słowicy trel usłyseć :evil_lol:[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nagram się na dyktafon:diabloti:

Helloł CLOCKWORKOWE:multi::multi::multi:
Dzionek paskudny ...spiący ....3 kawa nic nie dała , chyba mnie się wątroba z ciała wyprowadzi.....wyczuwam jakby się pakowała:diabloti:...
aha jem wafelka ...sces:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='agnes1'][B]A ja tak przi okaziji chciałam spytać czy masz już te fotki ognistej rządowej[/B] [B]Tyle razy jechałam a jakoś mi z głowy wypadło coby pooglądać :evil_lol: [/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahahhaha... fotek już nie bedzie... moje płomienie przysypał piach i sierść :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]
Ale wiatr uchi Klocusiowi rozwiewa:razz:
[IMG]http://images22.fotosik.pl/121/a9632c4f4495a097.jpg[/IMG]
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='agnes1'][B]Uchi Klockowi rozwiewa wiatr....:loveu: [/B][/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[COLOR=Red]wiatr rozwiewa uchi Klocusiowi:p[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]

[quote name='dealer']o! uchi Klocusiowi wiatr rozwiewa....:razz:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:Klocusiowi uchi rozwiewa wiatr:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='Hugo-Kochaś']Halny,Halny zerwał się i uszy rwie:lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:stupid::stupid: dlaczego mi to robicie :mdleje: zasmarkałam monitor :tard:
a czy zauważyłyście że Klockowi uchi rozwiał wiatr?? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='madzia i medor']Ryknęłam śmiechem:evil_lol:
Ja te cem kawałecek uska, ewentualnie mozze bycc cosik innego:razz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dlaczego ćwiartujecie mi Klocka??? są jeszcze jajka do podziału- sztuk 2[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agnes1'][B]ja stresuje:crazyeye: to jakieś pomówienia:shake: ja do niej nie dwonie bo i po co:cool1: żeby mi Klocusia zabrała:shake:[/B]
[B]Klockowa gadaj tu naten tychmiast kto do cię dzwonił:mad: [/B]
[B]Powiedz lepiej że Pawcio stał za tobą i tak se palnełaś że to JA:evil_lol: [/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kłamca kłamca... "przyjedź po Klocka bo ja wychodze a on wyje" że niby kto mi to powiedział :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahahhaha... fotek już nie bedzie... moje płomienie przysypał piach i sierść :angryy:[/B][COLOR=Red][I]....[B]........jaki piach ...mnie pod doopą az te płomienie parzyły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:stupid::stupid: dlaczego mi to robicie :mdleje: zasmarkałam monitor :tard:
a czy zauważyłyście że Klockowi uchi rozwiał wiatr?? :diabloti:[COLOR=Red][I].....:crazyeye:o masz ...seri serio:eviltong:[/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dlaczego ćwiartujecie mi Klocka??? są jeszcze jajka do podziału- sztuk 2[COLOR=Red][I]....dobra biere i jajca:eviltong:[/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kłamca kłamca... "przyjedź po Klocka bo ja wychodze a on wyje" że niby kto mi to powiedział :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad::mad::mad:tak tak słyszalam na własne UCHI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad::mad::mad:tak tak słyszalam na własne UCHI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]które rozwiał wiater :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kto to widział dzielic kompa z TZtem :angryy: :angryy: :angryy: ani popracowac człowiekowi nie da :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]które rozwiał wiater :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kto to widział dzielic kompa z TZtem :angryy: :angryy: :angryy: ani popracowac człowiekowi nie da :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]][/I][/B][/COLOR][B][COLOR=Red][I]:diabloti:taaa zawierucha:eviltong:
Precz z TZtami przy kompie:diabloti:[/I][/COLOR]
[/B][/FONT]

Posted

[quote name='dealer']pst..pst...to ja Twoja Dilerka.....pssstttt:diabloti:
tesknilam:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co to za pst... bąk??? [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]co to za pst... bąk??? [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

pssstttt.....podslucha sie boje....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']pssstttt.....podslucha sie boje....:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie ma podsłucha... wyciepałam do hasioka :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie ma podsłucha... wyciepałam do hasioka :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tak wiec jestem...to ja TWOJA DILERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie ma podsłucha... wyciepałam do hasioka :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]uffff jaka ulga:cool3::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']tak wiec jestem...to ja TWOJA DILERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie krzycz!! bo usłyszą na komisariacie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]uffff jaka ulga:cool3::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co ci tak ulżyło?? [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie krzycz!! bo usłyszą na komisariacie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]co ci tak ulżyło?? [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a to ty na komisariacie jestes???? mam wplacic kaucje??:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co ci tak ulżyło?? [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:że nikt NAS nie słyszy:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']a to ty na komisariacie jestes???? mam wplacic kaucje??:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak masz za dużo ojro to poprosze [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak masz za dużo ojro to poprosze [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no na kaucje starczy..najwyzej se zrobie potem glodowke:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']no na kaucje starczy..najwyzej se zrobie potem glodowke:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)przyjedziesz do Polski to cie podkarmimy:p[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']no na kaucje starczy..najwyzej se zrobie potem glodowke:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]moge zostać twoją najlepszą psijaciulką??? ty najwyżej bedziesz głodować[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]moge zostać twoją najlepszą psijaciulką??? ty najwyżej bedziesz głodować[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

jupiiii......bedziesz moim psyjaciulem....:loveu:

Posted

[quote name='dealer']jupiiii......bedziesz moim psyjaciulem....:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bede bede... tylko ja i ty i ALA!!!!!! .[/B][/COLOR][/FONT]:loveu:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B].. przyjaciulstwo do deski grobowej :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bede bede... tylko ja i ty... przyjaciulstwo do deski grobowej :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

kkkurde nie mam deski....:razz: