Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Widziałam fotki :razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:to masz szczęście ze tu przytuptałaś ....bo coś dzis lista obecności niepełna:diabloti:...a ja tu pilnuję ...póki właścicielka na urlopie:evil_lol:..potem się cichutko wycofam:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:mła mozgowa wspólniczko ....spójrz:razz:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10290&page=795[/URL]

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d86700b545a59a95.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/392/d86700b545a59a95.jpg[/IMG][/URL]
Klocuszek, miziu miziu :loveu:

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]a podobno już nie miałaś dziś być przy kompku:razz: .....potem by się Klocka wyciągnęło z otchłani;):eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no nie wiem ...jakieś dziwne obyczaje :razz:...zamiast kwiaty :razz:...bomboniera z:razz:a pilnowanko to kijami okłada ........:diabloti:
Dobra niech ci bedzie podnoszę;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:no nie wiem ...jakieś dziwne obyczaje :razz:...zamiast kwiaty :razz:...bomboniera z:razz:a pilnowanko to kijami okłada ........:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Dobra niech ci bedzie podnoszę;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:taaaaa już uwierzyłam ....................[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

robisz mu masaze chcialas powiedziec:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]narazicho- jutro skontroluje :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

bedziemy sie pilnowac i blozka tyz:loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]narazicho- jutro skontroluje :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:....kogo..............................................:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:....kogo..............................................:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tego................. zwanego blogasem :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]tego................. zwanego blogasem :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:juz jest jutro ........:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]uprzejmie informuję... że... mam zastępczego kompa!!!!!! :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]muli jak job twoju mać, ale jest :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[B]czesc...Magdaleno.....[/B]
[B]miło Cie tu widziec......:loveu: [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:wyciągam Naszego Blożka ....Dilerka oć już bo ja ide pracować:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

melduje siem:diabloti:

Klockowa halooooooooo tesknilam okrutnie.....a ty nie wiesz co ja obiecalam Pawciowi:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc...Magdaleno.....[/B]
[B]miło Cie tu widziec......:loveu: [/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześc Agunia!!
tak...miło MNIE tu widzieć :diabloti: dzięki za esemesiki w czasie mojego niebycia na DGM :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dealer']melduje siem:diabloti:

Klockowa halooooooooo tesknilam okrutnie.....a ty nie wiesz co ja obiecalam Pawciowi:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pokaż jak bardzo tęskniłaś.... :cool1:
nie wiem o czym z nim pisałaś... UWAGA!! wchodze na archiwum giegie :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]cześc Agunia!! [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tak...miło MNIE tu widzieć :diabloti: dzięki za esemesiki w czasie mojego niebycia na DGM :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]pokaż jak bardzo tęskniłaś.... :cool1: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie wiem o czym z nim pisałaś... UWAGA!! wchodze na archiwum giegie :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

bardzo, bardzo tesknilam ..wylam z tesknoty razem z Dilskim....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dealer']bardzo, bardzo tesknilam ..wylam z tesknoty razem z Dilskim....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jakoś ci nie wierze... udowodnij :cool1:
nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jakoś ci nie wierze... udowodnij :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

kkkurde bo jak kija wezme i ci plecki wymasuje z uczuciem to uwierzysz:diabloti: