Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Widziałam fotki :razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:to masz szczęście ze tu przytuptałaś ....bo coś dzis lista obecności niepełna:diabloti:...a ja tu pilnuję ...póki właścicielka na urlopie:evil_lol:..potem się cichutko wycofam:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:mła mozgowa wspólniczko ....spójrz:razz: [/B][/I][/FONT][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10290&page=795[/URL] Quote
Paula Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d86700b545a59a95.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/392/d86700b545a59a95.jpg[/IMG][/URL] Klocuszek, miziu miziu :loveu: Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]a podobno już nie miałaś dziś być przy kompku:razz: .....potem by się Klocka wyciągnęło z otchłani;):eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no nie wiem ...jakieś dziwne obyczaje :razz:...zamiast kwiaty :razz:...bomboniera z:razz:a pilnowanko to kijami okłada ........:diabloti: Dobra niech ci bedzie podnoszę;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:no nie wiem ...jakieś dziwne obyczaje :razz:...zamiast kwiaty :razz:...bomboniera z:razz:a pilnowanko to kijami okłada ........:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Dobra niech ci bedzie podnoszę;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:taaaaa już uwierzyłam ....................[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] robisz mu masaze chcialas powiedziec:diabloti: Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]narazicho- jutro skontroluje :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]narazicho- jutro skontroluje :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] bedziemy sie pilnowac i blozka tyz:loveu: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]narazicho- jutro skontroluje :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:....kogo..............................................:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:....kogo..............................................:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]tego................. zwanego blogasem :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]tego................. zwanego blogasem :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:juz jest jutro ........:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:sprawdzam stan inwentarza na blozku .....wsio na swoim miejscu.....:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:wyciągam Naszego Blożka ....Dilerka oć już bo ja ide pracować:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uprzejmie informuję... że... mam zastępczego kompa!!!!!! :multi: muli jak job twoju mać, ale jest :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]uprzejmie informuję... że... mam zastępczego kompa!!!!!! :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]muli jak job twoju mać, ale jest :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]czesc...Magdaleno.....[/B] [B]miło Cie tu widziec......:loveu: [/B] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:wyciągam Naszego Blożka ....Dilerka oć już bo ja ide pracować:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] melduje siem:diabloti: Klockowa halooooooooo tesknilam okrutnie.....a ty nie wiesz co ja obiecalam Pawciowi:diabloti: Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc...Magdaleno.....[/B] [B]miło Cie tu widziec......:loveu: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześc Agunia!! tak...miło MNIE tu widzieć :diabloti: dzięki za esemesiki w czasie mojego niebycia na DGM :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dealer']melduje siem:diabloti: Klockowa halooooooooo tesknilam okrutnie.....a ty nie wiesz co ja obiecalam Pawciowi:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pokaż jak bardzo tęskniłaś.... :cool1: nie wiem o czym z nim pisałaś... UWAGA!! wchodze na archiwum giegie :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]cześc Agunia!! [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]tak...miło MNIE tu widzieć :diabloti: dzięki za esemesiki w czasie mojego niebycia na DGM :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]pokaż jak bardzo tęskniłaś.... :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie wiem o czym z nim pisałaś... UWAGA!! wchodze na archiwum giegie :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] bardzo, bardzo tesknilam ..wylam z tesknoty razem z Dilskim....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']bardzo, bardzo tesknilam ..wylam z tesknoty razem z Dilskim....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jakoś ci nie wierze... udowodnij :cool1: nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jakoś ci nie wierze... udowodnij :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] kkkurde bo jak kija wezme i ci plecki wymasuje z uczuciem to uwierzysz:diabloti: Quote
Recommended Posts