Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pdochtór wezwany.....jutro bedom kompka leczyć ..........nasze 1/3 muska cierpi:placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='dealer']czujeeee mnie tyz boooliii:-([/quote]

[COLOR=DarkRed][B]musk nie boli:razz:
witaj clockowa ............te dwie co się z toba dzielą miskiem.....to ci bloga zagadałyyyyyyy:diabloti:[/B][/COLOR]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]musk nie boli:razz:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]witaj clockowa ............te dwie co się z toba dzielą miskiem.....to ci bloga zagadałyyyyyyy:diabloti:[/COLOR][/B][/quote]

Ty Luskowa nie kabluj od samego rana:diabloti:
dzien dobry odcieta Klockowa....tesknie za tobom:loveu:

Posted

[quote name='dealer']no nos to na pewno nie:diabloti:[/quote][FONT=Arial][B][I]:razz:[COLOR=Red]a za co cię ciagał....[/COLOR][/I][/B][/FONT]

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Kkkurde cisza nic nie wiem co z akcją reanimacyjną:shake:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']Ty Luskowa nie kabluj od samego rana:diabloti:
[COLOR=DarkRed][B]dzień bez wazeliny jest dniem STRACONYM[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska']

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Kkkurde cisza nic nie wiem co z akcją reanimacyjną:shake:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

jak fajny informatyk..............to sie reanimują:eviltong::diabloti:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:-(akcja reanimacyjna odwołana do jutra bądź poniedziałku........doopa.....[U]ADAŚ nie bedzie nalesników:eviltong:[/U]...weź się chłopie w garść .......[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:-(akcja reanimacyjna odwołana do jutra bądź poniedziałku........doopa.....[U]ADAŚ nie bedzie nalesników:eviltong:[/U]...weź się chłopie w garść .......[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]to ja... Klockowa- ze straconym sensem zycia :shake: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]sis mi użyczyła dostęp do kompka i nie moge jej wylogować bo nie wiem czy pamieta hasło.....[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]wiecie jakie zycie jest okrutne??? a wydawałoby sie "to tylko komp" :placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]to ja... Klockowa- ze straconym sensem zycia :shake: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]sis mi użyczyła dostęp do kompka i nie moge jej wylogować bo nie wiem czy pamieta hasło.....[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]wiecie jakie zycie jest okrutne??? a wydawałoby sie "to tylko komp" :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj NASZA Klocusiowa ....przygnało mnie tu z kuchni;)

ha ha ponabijasz Adze pościkow...;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj NASZA Klocusiowa ....przygnało mnie tu z kuchni;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie mam gie, więc może tu se polikamy...:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]życie jest okrutne :-([/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie mam gie, więc może tu se polikamy...:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]życie jest okrutne :-([/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj wiem coś na ten temat:razz:......poznałam to na własnej skórze jak mi za netowe robale odcieli dostępa:diabloti:.....TRAGEDIA:angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj wiem coś na ten temat:razz:......poznałam to na własnej skórze jak mi za netowe robale odcieli dostępa:diabloti:.....TRAGEDIA:angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie no spoko... luzik... mam wkońcu czyściutko w kompiku- takie porządeczki porobiłam wczoraj i dziś... zwlekałam 4 mies :oops: :oops: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale już by mi mogli oddać tego neta... tzn. net siadł, bo komp nie widzi zadnych urządzeń USB w tym. modemu :placz: :placz: kto ukradł moje usb????!!!!! :mad: :angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jutro bedziem reanimować systema.... grrrrr [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie no spoko... luzik... mam wkońcu czyściutko w kompiku- takie porządeczki porobiłam wczoraj i dziś... zwlekałam 4 mies :oops: :oops: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale już by mi mogli oddać tego neta... tzn. net siadł, bo komp nie widzi zadnych urządzeń USB w tym. modemu :placz: :placz: kto ukradł moje usb????!!!!! :mad: :angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jutro bedziem reanimować systema.... grrrrr [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:kkkurde ........klinkaj niech to ładnie zrobi ...to juz się poswięce i usmaże te naleśniki ...noooo;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]o ja durna!!!! wy sie opiekujecie moim klockowym blogasem a ja nawet was nie przywitałam :shake: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]DZIEŃDOBEREK WSZYSTKIM TU OBECNYM I NIEOBECNYM...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]POŚDLAWIAM WAŚ WSIŚTKICH ĆULE :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:kkkurde ........klinkaj niech to ładnie zrobi ...to juz się poswięce i usmaże te naleśniki ...noooo;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]co do klękania to NIC Z TEGO!!!! aż tak mi nie zależy- bez kompa sie da żyć....podobno :p[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]o ja durna!!!! wy sie opiekujecie moim klockowym blogasem a ja nawet was nie przywitałam :shake: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]DZIEŃDOBEREK WSZYSTKIM TU OBECNYM I NIEOBECNYM...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]POŚDLAWIAM WAŚ WSIŚTKICH ĆULE :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]:eviltong::eviltong::eviltong:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]cóż za ćułe pozdrowionka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

poczeka pewwno się NASZA Didżejka tu zjawi zaraz;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]co do klękania to NIC Z TEGO!!!! aż tak mi nie zależy- bez kompa sie da żyć....podobno :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zostałam rozbawiona:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]cóż za ćułe pozdrowionka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]poczeka pewwno się NASZA Didżejka tu zjawi zaraz;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]JESZCZE CHWILKE JESTEM ONLINE... POTEM BUJAM OBIADA GOTOWAĆ..[/COLOR][/FONT][/B]:roll:

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]JESZCZE CHWILKE JESTEM ONLINE... POTEM BUJAM OBIADA GOTOWAĆ..[/COLOR][/FONT][/B]:roll:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dawa do mnie za duzo ugotowałam .....albo one tak mało jedzą:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]cóż za ćułe pozdrowionka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]poczeka pewwno się NASZA Didżejka tu zjawi zaraz;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
a kuku:diabloti: jestem:loveu:

Posted

[quote name='dealer']a kuku:diabloti: jestem:loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I]:evil_lol::evil_lol:[B]:evil_lol:cie wyczułam:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I]:evil_lol::evil_lol:[B]:evil_lol:cie wyczułam:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

przeca sie umylam..:razz:

Posted

[quote name='dealer']a kuku:diabloti: jestem:loveu:[/quote]

:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I]:evil_lol::evil_lol:[B]:evil_lol:cie wyczułam:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no ja też czuje.... ale dajmy jej spokój ona nie ma takich luxusów jak ... WANNA:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='dealer']przeca sie umylam..:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... intuicyjnie ...kochanieńka ...intuicyjnie[/I][/B][/FONT][/COLOR]