Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uciekłaś z gie :mad: zgadzam sie na wszystko ;):evil_lol: tu ci odpowiem a co :eviltong: [COLOR=Red][I]:razz:mam to na piśmie jakby cóś ............i nie uciokłam tylko pojszłam do pracy:placz:[/I][/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak kotecki... dyndu dyndu [I][COLOR=Red]jak cudne są wspomnienie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/I] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]boberek, didzejko nasza ;) Klocek się pyta kiedy w końcu będzie miał przyjemnośc Cię wyślimtać... i Pawcio się pyta kiedy w końcu bedzie miał przyjemność cie... wyślimtać :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][I]alem się uśmiała[/I][/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol: wiecie.. weźcie se ten moja część mózga.. i tak z niego nie korzystam [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]oddasz w niedziele jak Ci niepotrzebny:razz: A tak wogóle to już dotarłam ...posłałam Ci esesmanka:razz:....i gdzie ta lista:mad:bo zara jade:diabloti: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Mla i tła Klocusiowej się spsuło coś w kompiku i odcięło ją od neciku :razz:....buuuu[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Mla i tła Klocusiowej się spsuło coś w kompiku i odcięło ją od neciku :razz:....buuuu[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] tak myslalam bo cos nagle bez slowa snikla.... Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='dealer']tak myslalam bo cos nagle bez slowa snikla....[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:odtło ją na maxa .....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:odtło ją na maxa .....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] dobrze ze jej nie przetlo....:razz: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='dealer']dobrze ze jej nie przetlo....:razz:[/QUOTE] jestes pewna????:placz: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']jestes pewna????:placz:[/quote] odczulbysmy w mozgu....:razz: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='dealer']odczulbysmy w mozgu....:razz:[/QUOTE] EEE!!!!A co Wy z Klocusiową to klony??????:crazyeye: :crazyeye: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']EEE!!!!A co Wy z Klocusiową to klony??????:crazyeye: :crazyeye:[/quote] plus Alicja do tego...ty wiesz jak sie ciezko z jednym mozgiem na trzy glowy zyje....:diabloti: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='dealer']plus Alicja do tego...ty wiesz jak sie ciezko z jednym mozgiem na trzy glowy zyje....:diabloti:[/QUOTE] no tak- to sie musicie nieżle nagłówkować:roll: :evil_lol: ps,Kto w tym trio jest od pomyślunku:evil_lol: :evil_lol: ????? Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']no tak- to sie musicie nieżle nagłówkować:roll: :evil_lol: ps,Kto w tym trio jest od pomyślunku:evil_lol: :evil_lol: ?????[/quote] aaa to zalezy kto akurat ma musk:diabloti: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='dealer']aaa to zalezy kto akurat ma musk:diabloti:[/QUOTE] dziś padło na Ciebie???:evil_lol: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']dziś padło na Ciebie???:evil_lol:[/quote] najwyrazniej chwilowo tak.....bo reszty NAS ni ma:diabloti: Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='dealer']najwyrazniej chwilowo tak.....bo reszty NAS ni ma:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: oj biedna Dilerowa;) -ktoś musi pilnować porządku jak Klockową odrżło,a Ala sie kajś smyko:lol: Quote
Paula Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Mla i tła Klocusiowej się spsuło coś w kompiku i odcięło ją od neciku :razz:....buuuu[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Buuuuuu :placz: To trza doktora do kompika szybko zawezwać :razz: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pdochtór wezwany.....jutro bedom kompka leczyć ..........nasze 1/3 muska cierpi:placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:pdochtór wezwany.....jutro bedom kompka leczyć ..........nasze 1/3 muska cierpi:placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] czujeeee mnie tyz boooliii:-( Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='dealer']czujeeee mnie tyz boooliii:-([/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I].....no mnie tysz.........:placz::placz::placz: A wiesz ze jest 200 stronka:multi::multi::multi::multi::multi: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I].....no mnie tysz.........:placz::placz::placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]A wiesz ze jest 200 stronka:multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] no u mnie jest lepiej bo 400:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='dealer']no u mnie jest lepiej bo 400:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no przerabiał ilość postów bo twoje 2/3 muska mają 200:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]no przerabiał ilość postów bo twoje 2/3 muska mają 200:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] lece przerabiac.....nie bij:diabloti: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='dealer']lece przerabiac.....nie bij:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:przeca cie nie bije ....NASZA Dilerko:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:przeca cie nie bije ....NASZA Dilerko:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] taaa to od czego ten nos taki mam:diabloti: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='dealer']taaa to od czego ten nos taki mam:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:pewno Bart ci w nocy naciąga:evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:pewno Bart ci w nocy naciąga:evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] no nos to na pewno nie:diabloti: Quote
Recommended Posts