Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.. tam od razu nawaliła... :diabloti: i jakie zaś. :mad: :mad: :mad:

żyje, jestem w gosciach... .... ... .... żyje... :diabloti:

napastuje mnie pies.. rasy Owczarek niebieski :diabloti: któremu powiedziałam"co? chcesz piwo??" natychmiast przytargał miske... taka do moczenia nóg :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nooooo co za śpiewy po 22.....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]upsss... przepraszam... cisza nocna :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.. tam od razu nawaliła... :diabloti: i jakie zaś. :mad: :mad: :mad:

żyje, jestem w gosciach... .... ... .... żyje... :diabloti:

napastuje mnie pies.. rasy Owczarek niebieski :diabloti: któremu powiedziałam"co? chcesz piwo??" natychmiast przytargał miske... taka do moczenia nóg :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)dobrze że nie wanne:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]upsss... przepraszam... cisza nocna :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A ty czego jeszcze nie śpisz? nie łądnie tak... dajesz zły przykład dzieciom :mad:
[COLOR=Yellow]w tym mi:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)dobrze że nie wanne:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wanny u nich brak... bo to biedaki :diabloti: mają tylko brodzik :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Samturia']A ty czego jeszcze nie śpisz? nie łądnie tak... dajesz zły przykład dzieciom :mad:
[COLOR=Yellow]w tym mi:evil_lol:[/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]śpie :diabloti: nie przeszkadzać :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wanny u nich brak... bo to biedaki :diabloti: mają tylko brodzik :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][I][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:bo już pomyślałąm żeś do Dilerki trafiła.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko psies nie ten:eviltong:[/B][/FONT][/COLOR][/I]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a kto z nami nie wypije.............. niech go piorun trzaśnie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:....zależy co ...bo mam tylko Tyskie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:....zależy co ...bo mam tylko Tyskie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti: :diabloti: :diabloti: co to jest tyskie?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti: :diabloti: :diabloti: co to jest tyskie?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:zupa chmielowa:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:zupa chmielowa:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem o co chodzi :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][COLOR=red][FONT=Arial][B]:razz:bo już pomyślałąm żeś do Dilerki trafiła.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko psies nie ten:eviltong:[/B][/FONT][/COLOR][/I][/quote]

tak mi sie wlasnie wydawalo ze pomyslisz o mnie...zupelnie nie wiem dlaczego?:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem o co chodzi :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to ci to jutro organoleptycznie wytłumacze:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='dealer']tak mi sie wlasnie wydawalo ze pomyslisz o mnie...zupelnie nie wiem dlaczego?:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no sama nie wiem jak mogłaś mi się skojarzyć:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to ci to jutro organoleptycznie wytłumacze:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
a kto mnie do domciu odwiezie ????????????????????????????????????????

Posted

[quote name='clockwork']a kto mnie do domciu odwiezie ????????????????????????????????????????[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:na piechote pójdziesz:evil_lol:....no chyba że ja:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork']a kto mnie do domciu odwiezie ????????????????????????????????????????[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ooo..nie dałam niebieskiego kolora... już po mnie :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ooo..nie dałam niebieskiego kolora... już po mnie :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:kredki ci któś zakosił:angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:kredki ci któś zakosił:angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak.. ONE!!!!! [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak.. ONE!!!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:posłać psa mordulca na pomoc:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:no kkkurde byłam tu ....koffam cie misiu:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
.......................................................................................................

Posted

[quote name='clockwork'].......................................................................................................[/quote]

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no ta ....niedowiarek:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']szukam takiej jednej co to jej nikt nie kocha i nie odwiedza...chcialam popelnic dobry uczynek:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]popełnić to se możesz sepuku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]