Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']Jestem :loveu: :loveu: pokój z wami drogie moje :loveu: :loveu:[/quote]

[quote name='madzia i medor']Weź ze sobie pigułę na przeczyszczenie, to sam wylezie:diabloti:

Jestemmmmmmmmm tłumemmmmmmmmmmmmmmmm:diabloti:[/quote]

[quote name='dealer']robaczywym ale zawsze tlumemmmmmmmmmmmmmmmm:diabloti:[/quote]
[B]:multi: :multi: :multi: HUUUURA NIE BĘDZIE ŹLE, SIOSTRA SZYBKO ZAPOMNI O MOIM WYBRYKU Z FOTAMI. DZIĘKI WAM CZAROWNICE ? WIEDŹMY? CZARODZIEJKI? WROŻKI? JAK KOGOŚ POMINĘŁAM TO SORKI:oops:[/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']Mogę teraz ja, proszę, proszę:razz::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

przemawiaj dziecko drogie....

[quote name='madzia i medor']Dealerowa, ja Cię proszę w mordę jeża, zmień ten podpis:evil_lol:[/quote]

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

[quote name='Vectra']piękne fotki [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20face/BE948.gif[/IMG][/quote]

piorun cie nie strzelil jeszcze na miejscu:razz:

Posted

[quote name='agnes1'][B]:multi: :multi: :multi: HUUUURA NIE BĘDZIE ŹLE, SIOSTRA SZYBKO ZAPOMNI O MOIM WYBRYKU Z FOTAMI. DZIĘKI WAM CZAROWNICE ? WIEDŹMY? CZARODZIEJKI? WROŻKI? JAK KOGOŚ POMINĘŁAM TO SORKI:oops:[/B][/quote]
Jam czarodziejka, wprost z księżyca - tamte to wiedźmy:diabloti:

Posted

[quote name='agnes1'][B]:multi: :multi: :multi: HUUUURA NIE BĘDZIE ŹLE, SIOSTRA SZYBKO ZAPOMNI O MOIM WYBRYKU Z FOTAMI. DZIĘKI WAM CZAROWNICE ? WIEDŹMY? CZARODZIEJKI? WROŻKI? JAK KOGOŚ POMINĘŁAM TO SORKI:oops:[/B][/quote]

mozesz na nas liczyc....a teraz ja ci policze ile ta imprezka z tlumem kosztowala:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Jam czarodziejka, wprost z księżyca - tamte to wiedźmy:diabloti:[/quote]

nie sluchaj jej.......ona jest troszke tego..ekhm...wiesz...noooo....goopia jest i tyle:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']mozesz na nas liczyc....a teraz ja ci policze ile ta imprezka z tlumem kosztowala:diabloti:[/quote]
[B]O MATKO I CÓRKO NIE MAM PRĄDU, NIC NIE WIDZĘ[/B] :eviltong:

Posted

[quote name='agnes1'][B]O MATKO I CÓRKO NIE MAM PRĄDU, NIC NIE WIDZĘ[/B] :eviltong:[/quote]

spoko bejbe..przyslemy Miecia Montera.....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']spoko bejbe..przyslemy Miecia Montera.....:diabloti:[/quote]
[B]ZMIECIEM MIECIA:evil_lol: [/B]
[quote name='Vectra']świeczke se zapal :diabloti:[/quote]
[B]ZAPALIŁAM ALE TO I TAK NIC NIE DAJE:angryy:[/B]

Posted

[quote name='dealer']nie sluchaj jej.......ona jest troszke tego..ekhm...wiesz...noooo....goopia jest i tyle:diabloti:[/quote]
Tak ona ma rację - ale o kim Ty mła mówisz:diabloti::diabloti:

Super fotki, boshhh, nie mogę się napatrzeć, co wyjdę to wracam:Cool!::Cool!:

Posted

[quote name='dealer']eeee czy ja tu dzis bylam??? chyba nie bo z pewnoscia nie przeoczylabym tego cudnego psa na fotach:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
BOSSSZE O JAKICH FOTACH TU MOWA ?:hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='agnes1']BOSSSZE O JAKICH FOTACH TU MOWA ?:hmmmm: :niewiem:[/quote]
To Dijejowa za dużo rzeżuszki wpierdziela, a potym pitoli goopoty:diabloti:Cóż, trzeba przywyknąć:shake::diabloti:

Cudneee foteczki, ach mój zachwyt nie ma granic:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']To Dijejowa za dużo rzeżuszki wpierdziela, a potym pitoli goopoty:diabloti:Cóż, trzeba przywyknąć:shake::diabloti:

Cudneee foteczki, ach mój zachwyt nie ma granic:loveu:[/quote]

FON !!!! SPAC!!!!:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Wychodzę:diabloti:[/quote]

i ja takze....a ty siostro Klockowej dostaniesz ode mnie nieco rzezuszki gratis...przyzwyczajaj siem:loveu:

Posted

[quote name='dealer']i ja takze....a ty siostro Klockowej dostaniesz ode mnie nieco rzezuszki gratis...przyzwyczajaj siem:loveu:[/quote]
Wyszłaś już:razz::razz::razz::diabloti: