Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mogę teraz ja, proszę, proszę:razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dealerowa, ja Cię proszę w mordę jeża, zmień ten podpis:evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']Jestem :loveu: :loveu: pokój z wami drogie moje :loveu: :loveu:[/quote] [quote name='madzia i medor']Weź ze sobie pigułę na przeczyszczenie, to sam wylezie:diabloti: Jestemmmmmmmmm tłumemmmmmmmmmmmmmmmm:diabloti:[/quote] [quote name='dealer']robaczywym ale zawsze tlumemmmmmmmmmmmmmmmm:diabloti:[/quote] [B]:multi: :multi: :multi: HUUUURA NIE BĘDZIE ŹLE, SIOSTRA SZYBKO ZAPOMNI O MOIM WYBRYKU Z FOTAMI. DZIĘKI WAM CZAROWNICE ? WIEDŹMY? CZARODZIEJKI? WROŻKI? JAK KOGOŚ POMINĘŁAM TO SORKI:oops:[/B] Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 piękne fotki [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20face/BE948.gif[/IMG] Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Mogę teraz ja, proszę, proszę:razz::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] przemawiaj dziecko drogie.... [quote name='madzia i medor']Dealerowa, ja Cię proszę w mordę jeża, zmień ten podpis:evil_lol:[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Vectra']piękne fotki [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20face/BE948.gif[/IMG][/quote] piorun cie nie strzelil jeszcze na miejscu:razz: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='agnes1'][B]:multi: :multi: :multi: HUUUURA NIE BĘDZIE ŹLE, SIOSTRA SZYBKO ZAPOMNI O MOIM WYBRYKU Z FOTAMI. DZIĘKI WAM CZAROWNICE ? WIEDŹMY? CZARODZIEJKI? WROŻKI? JAK KOGOŚ POMINĘŁAM TO SORKI:oops:[/B][/quote] Jam czarodziejka, wprost z księżyca - tamte to wiedźmy:diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='agnes1'][B]:multi: :multi: :multi: HUUUURA NIE BĘDZIE ŹLE, SIOSTRA SZYBKO ZAPOMNI O MOIM WYBRYKU Z FOTAMI. DZIĘKI WAM CZAROWNICE ? WIEDŹMY? CZARODZIEJKI? WROŻKI? JAK KOGOŚ POMINĘŁAM TO SORKI:oops:[/B][/quote] mozesz na nas liczyc....a teraz ja ci policze ile ta imprezka z tlumem kosztowala:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']przemawiaj dziecko drogie.... [/quote] Przemówiłam:bigcool: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Jam czarodziejka, wprost z księżyca - tamte to wiedźmy:diabloti:[/quote] nie sluchaj jej.......ona jest troszke tego..ekhm...wiesz...noooo....goopia jest i tyle:diabloti: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Klockowa ładne foty Twoja siostra wstawiła :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']mozesz na nas liczyc....a teraz ja ci policze ile ta imprezka z tlumem kosztowala:diabloti:[/quote] [B]O MATKO I CÓRKO NIE MAM PRĄDU, NIC NIE WIDZĘ[/B] :eviltong: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='agnes1'][B]O MATKO I CÓRKO NIE MAM PRĄDU, NIC NIE WIDZĘ[/B] :eviltong:[/quote] spoko bejbe..przyslemy Miecia Montera.....:diabloti: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='agnes1'][B]O MATKO I CÓRKO NIE MAM PRĄDU, NIC NIE WIDZĘ[/B] :eviltong:[/quote] świeczke se zapal :diabloti: Quote
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']spoko bejbe..przyslemy Miecia Montera.....:diabloti:[/quote] [B]ZMIECIEM MIECIA:evil_lol: [/B] [quote name='Vectra']świeczke se zapal :diabloti:[/quote] [B]ZAPALIŁAM ALE TO I TAK NIC NIE DAJE:angryy:[/B] Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']nie sluchaj jej.......ona jest troszke tego..ekhm...wiesz...noooo....goopia jest i tyle:diabloti:[/quote] Tak ona ma rację - ale o kim Ty mła mówisz:diabloti::diabloti: Super fotki, boshhh, nie mogę się napatrzeć, co wyjdę to wracam:Cool!::Cool!: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 eeee czy ja tu dzis bylam??? chyba nie bo z pewnoscia nie przeoczylabym tego cudnego psa na fotach:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 I znowu wróciłam:hmmmm: Bosshhhh, to uzależnia:mdleje: Quote
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']eeee czy ja tu dzis bylam??? chyba nie bo z pewnoscia nie przeoczylabym tego cudnego psa na fotach:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] BOSSSZE O JAKICH FOTACH TU MOWA ?:hmmmm: :niewiem: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='agnes1']BOSSSZE O JAKICH FOTACH TU MOWA ?:hmmmm: :niewiem:[/quote] To Dijejowa za dużo rzeżuszki wpierdziela, a potym pitoli goopoty:diabloti:Cóż, trzeba przywyknąć:shake::diabloti: Cudneee foteczki, ach mój zachwyt nie ma granic:loveu: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']To Dijejowa za dużo rzeżuszki wpierdziela, a potym pitoli goopoty:diabloti:Cóż, trzeba przywyknąć:shake::diabloti: Cudneee foteczki, ach mój zachwyt nie ma granic:loveu:[/quote] FON !!!! SPAC!!!!:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']FON !!!! SPAC!!!!:diabloti:[/quote] Wychodzę:diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Wychodzę:diabloti:[/quote] i ja takze....a ty siostro Klockowej dostaniesz ode mnie nieco rzezuszki gratis...przyzwyczajaj siem:loveu: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']i ja takze....a ty siostro Klockowej dostaniesz ode mnie nieco rzezuszki gratis...przyzwyczajaj siem:loveu:[/quote] Wyszłaś już:razz::razz::razz::diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Wyszłaś już:razz::razz::razz::diabloti:[/quote] a ty???:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']a ty???:diabloti::diabloti:[/quote] Nie powiem, dopóki Ty nie powiesz:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts