agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)[COLOR=red]nooo to mus przyjechać znów do macierzy na zakupy:evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/quote] [B]bede bede niebawem:multi: tylko najsampierw musze kreacje zakupic....czyli worek i sznurek:razz: [/B] Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer'][B]bede bede niebawem:multi: tylko najsampierw musze kreacje zakupic....czyli worek i sznurek:razz: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)dołóż klamerkę:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I];)dołóż klamerkę:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]w sensie taka do wieszania prania??[/B] [B]mam sie tez powiesic czy co...:diabloti: [/B] Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nadrobiłam wszyyyystkie blogaski- chyba :hmmmm: padam na ryjok.... ten poród Zmorki mnie wykończy- dośc że stres to te france nie spały cała noc i gadały gdzie sie da :mdleje: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dealer'][B]w sensie taka do wieszania prania??[/B] [B]mam sie tez powiesic czy co...:diabloti: [/B][/quote][B][I]:mad:[FONT=Arial][COLOR=Red]ozdoba moja droga ...ozdoba[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:mad:[FONT=Arial][COLOR=red]ozdoba moja droga ...ozdoba[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote] [B]:oops: :oops: oj jaka nie kumata[/B] Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nadrobiłam wszyyyystkie blogaski- chyba :hmmmm: padam na ryjok.... ten poród Zmorki mnie wykończy- dośc że stres to te france nie spały cała noc i gadały gdzie sie da :mdleje: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:crazyeye:no co ty....wszędzie było cichutko ....spokojnie .....;)[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer'][B]:oops: :oops: oj jaka nie kumata[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to palenie ci robi spustoszenie w czaszce :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to palenie ci robi spustoszenie w czaszce :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:razz:struło , zdusiło...........unicestwiło na maxa:diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]to palenie ci robi spustoszenie w czaszce :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [B]ke?? we czym??[/B] :diabloti: Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer'][B]ke?? we czym??[/B] :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tam kaj normalni maja mózga... czacha... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tam kaj normalni maja mózga... czacha... [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red]a ja dzis w sklepiku widziałam móżdżek na tacy......może to Dealerkowej był:razz::cool1::diabloti:[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red]a ja dzis w sklepiku widziałam móżdżek na tacy......może to Dealerkowej był:razz::cool1::diabloti:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]skąd by go znaleźli :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]skąd by go znaleźli :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red]może zgubiła:cool3:[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [B]Szanowne Panie , bardzo prosze nie rozmawiac o mnie jakby mnie tu nie bylo.....jestem....widze....obserwuje.....:diabloti: [/B] [B]mozg mam ...nie uzywany..odsprzedam..tanio:eviltong: [/B] Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer'][B]Szanowne Panie , bardzo prosze nie rozmawiac o mnie jakby mnie tu nie bylo.....jestem....widze....obserwuje.....:diabloti: [/B] [B]mozg mam ...nie uzywany..odsprzedam..tanio:eviltong: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]biore, ale tylko po tuningu... mózgi to moje hobby- uwielbiam zbierać to czego nikt nie ma :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]biore, ale tylko po tuningu... mózgi to moje hobby- uwielbiam zbierać to czego nikt nie ma :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]Tuning to moja specjalnosc:loveu: co dzien w lazience robie taki malenki tuning, mam mnostwo chiptuningow i uzywam ile wlezie :diabloti: [/B] Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer'][B]Tuning to moja specjalnosc:loveu: co dzien w lazience robie taki malenki tuning, mam mnostwo chiptuningow i uzywam ile wlezie :diabloti: [/B][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:crazyeye:o masz ...czyli TY to juz nie TY:diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nadrobiłam wszyyyystkie blogaski- chyba :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]padam na ryjok....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ten poród Zmorki mnie wykończy- dośc że stres to te france nie spały cała noc i gadały gdzie sie da :mdleje: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]teraz ja Cie na kłamczuchowaniu złapałam......:diabloti: [/B] [B]nie zajrzałas do mnie...wiec nie wszystkie[/B].....:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer'][B]Tuning to moja specjalnosc:loveu: co dzien w lazience robie taki malenki tuning, mam mnostwo chiptuningow i uzywam ile wlezie :diabloti: [/B][/quote] [B]to nie tak...[/B] [B]to w łazience rodzi sie Jane Fona...:loveu: [/B] [B]tak bardziej poetycko jak Renata Przemyk jednej ze swoich piosenek nadawała:diabloti: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer'][B]Szanowne Panie , bardzo prosze nie rozmawiac o mnie jakby mnie tu nie bylo.....jestem....widze....obserwuje.....:diabloti: [/B] [B]mozg mam ...nie uzywany..odsprzedam..tanio:eviltong: [/B][/quote] [B]jak nie uzywany znaczy sie w zaniku....:diabloti: [/B] [B]Ty wiesz przeciez ze miesien nie uzywany zankia....:diabloti: [/B] Quote
Vogue Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='agnes1'] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3ae81d026bb5ce0c.html"][IMG]http://images22.fotosik.pl/95/3ae81d026bb5ce0c.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Baby, nie gadajcie tyle:evil_lol: Przez 10 stron musiałam się przedrzeć aby Klocka zobaczyć:loveu: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Vogue']Baby, nie gadajcie tyle:evil_lol: Przez 10 stron musiałam się przedrzeć aby Klocka zobaczyć:loveu:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red]odczytałam z podtextem:eviltong: Ale fakt niezaprzeczalny ze cosik mało Clockworkowych fotasków mamy tutaj .....za to dziś bonusik ;) Pawcio Klocusiowy Pańcio zjadany :evil_lol:...........................przez Ozzy'ego:eviltong: [/COLOR][/FONT][/I][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images21.fotosik.pl/173/ce1008ac0cdcc4b2.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/173/ce1008ac0cdcc4b2.jpg[/IMG][/URL][/URL] [B][I][FONT=Arial][COLOR=Red] [/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witam Klocuszki w niedzielę :loveu:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red]wyślę twoje powitanie esemeskiem;)bo Klockowe jutro zajrzą ......a to już będzie nieaktualne:razz:[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
Recommended Posts