mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] aaaaa... na Traugutta ... to NIE WIEM gdzie to jest :eviltong: w Jastrzebiu Zdroju?? nie znam tu wszystkich ulic, ale może i jest takowa... [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] no Jastrzębiu Zdroju, jeszcze mam rodzinkę w Zebrzydowicach i Cieszynie, ale sie narozmnażało hehe Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 wszyscy sa u Klockow .... jestem i ja:multi: siemano :cool1: Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='majoka']no Jastrzębiu Zdroju, jeszcze mam rodzinkę w Zebrzydowicach i Cieszynie, ale sie narozmnażało hehe[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ło matko!!!! i bywasz tu u rodzinki????? toż to rzut beretem [/B][/COLOR][/FONT] Quote
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ło matko!!!! i bywasz tu u rodzinki????? toż to rzut beretem [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] W te wakacje mamy się wybrac. Juz dawno nie byłam, czas chrzestna nawiedzic hehe Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']wszyscy sa u Klockow .... jestem i ja:multi: siemano :cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]matulinko... jakaś inwazja bokserów :olympic: na klockowym ... jakoś tu nie pasuję... ale zostanę na chwile WITANKO DLA WSZYSTKICH!!!! dlaczego mi nie zazdrościcie że nie musze szaleć z porządkami świątecznymi?? :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='majoka']W te wakacje mamy się wybrac. Juz dawno nie byłam, czas chrzestna nawiedzic hehe[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no masz.... szykuje sie terapia ... zapraszamy do grona AA :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='majoka']W te wakacje mamy się wybrac. Juz dawno nie byłam, czas chrzestna nawiedzic hehe[/quote][B][I];).......nooo moja droga ....pal licho Klockowa :evil_lol:.....ale Ozzulek też jest blisko;)a ja porywam Kanę:eviltong:[/I][/B] Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];).......nooo moja droga ....pal licho Klockowa :evil_lol:.....ale Ozzulek też jest blisko;)a ja porywam Kanę:eviltong:[/I][/B][/quote] [B] hm..Kana juz zarezerwowana specjalnie lekko zbocze z drogi co by ja zabrac:)[/B] Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]matulinko... jakaś inwazja bokserów :olympic: na klockowym ... jakoś tu nie pasuję... ale zostanę na chwile [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]WITANKO DLA WSZYSTKICH!!!![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dlaczego mi nie zazdrościcie że nie musze szaleć z porządkami świątecznymi?? :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] wiesz..nie bedziemy cie zatrzymywac... jak chcesz to idz:diabloti: :evil_lol: :hmmmm: ja nie zazdroszcze bo tez nie musze:eviltong: majoka pamietaj wszystkie drogi prowadza do ... PABIANIC:diabloti: :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='dealer'][B] hm..Kana juz zarezerwowana specjalnie lekko zbocze z drogi co by ja zabrac:)[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to Wy sie bijcie a Bartek i tak wybierze Klocka :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']wiesz..nie bedziemy cie zatrzymywac... jak chcesz to idz:diabloti: :evil_lol: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ide... żebyście wiedziały że pójde... skad ja sie tu wzięłam na tych bokserach :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to Wy sie bijcie a Bartek i tak wybierze Klocka :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:legwanowego:eviltong:[/I][/B] Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ide... żebyście wiedziały że pójde... [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]skad ja sie tu wzięłam na tych bokserach :hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no bo przeciez masz boxera:hmmmm: Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']no bo przeciez masz boxera:hmmmm:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]boxio??? no patrz... a ja sie zastanawiałam czymże jest mój pies... słyszałam że labrador, rotwailer, nawet doberman,,, a to przeca boxer :wallbash: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]boxio??? no patrz... a ja sie zastanawiałam czymże jest mój pies... słyszałam że labrador, rotwailer, nawet doberman,,, a to przeca boxer :wallbash:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] :shake: :shake: :shake: :shake: przecie widac odrazu wysunieta dolną szczenke, przecpane oczy , oklapniete ucha, boxiowa sylwetke....i do tego ten malusi króciutki ogonek :loveu: Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']:shake: :shake: :shake: :shake: przecie widac odrazu wysunieta dolną szczenke, przecpane oczy , oklapniete ucha, boxiowa sylwetke....i do tego ten malusi króciutki ogonek :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no tak... ale ja to tam sie nie znam na psach... boxery to wiem że duże, a mój taki malenki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no tak... ale ja to tam sie nie znam na psach... boxery to wiem że duże, a mój taki malenki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I];)prawie York:eviltong:[/I][/B] Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)prawie York:eviltong:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Nowy Jork dzieki boku nie :multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Nowy Jork dzieki boku nie :multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:razz:no cio............nie lubisz .....:evil_lol:[/I][/B] Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:no cio............nie lubisz .....:evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wole łesty... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no tak... ale ja to tam sie nie znam na psach... boxery to wiem że duże, a mój taki malenki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bo on jeszcze malusi jest :loveu: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wole łesty... [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:razz:no tak powinnam znać Twoje preferencje:diabloti:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer'][B] hm..Kana juz zarezerwowana specjalnie lekko zbocze z drogi co by ja zabrac:)[/B][/quote][B][I]:oops:o masz a ja przeczytałam ze Kana zboczona........:oops:.........nie ma tak lekko ...albo Klocek albo Kana :eviltong:....a poza tym nie wiem czy Magda pamięta ze mi w testamencie Klocka zapisała :diabloti:...to na wypadek jakby ją Dealer chciał skonsumować:evil_lol:[/I][/B] Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:oops:o masz a ja przeczytałam ze Kana zboczona........:oops:.........nie ma tak lekko ...albo Klocek albo Kana :eviltong:....a poza tym nie wiem czy Magda pamięta ze mi w testamencie Klocka zapisała :diabloti:...to na wypadek jakby ją Dealer chciał skonsumować:evil_lol:[/I][/B][/quote] Kana dla mnie Klocus dla Barta:) Dealer jest wegetarianinem....spozywa tylko ...ziolo:diabloti: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']Kana dla mnie Klocus dla Barta:) Dealer jest wegetarianinem....spozywa tylko ...ziolo:diabloti:[/quote]:mad:[COLOR=Red][B][I]chwila ...spokój w rodzinie bo jeden zginie:eviltong:.....jak to Kana , Klocuś ...i Dealer......:diabloti:zapomnij ...Klocka to se mozesz pomiziać <hahaha ale to ładnie zabrzmialo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:lepiej niż czekolada obok myszki:eviltong:>....bo mój ci on jest i cioteczkę koffa ...... o masz a jako te Dealery go porwią przeca on ma cipa:diabloti: [/I][/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts