mateusz099 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Witam, na wystawie w Chojnicach zauroczyłem się Pomeranianami. Od tego czasu poszukuję psa lub suki tej rasy dla siebie :) niestety póki co moje poszukiwania są bezowocne ... na portalach ogłoszeniowych są same psy w "typie" lub bez rodowodu ... jeśli ktoś ma informacje o jakimś ciekawym miocie to proszę o napisanie do mnie, zaznaczę dodatkowo ,że mieszkam w Poznaniu, więc preferuję region wielkopolski oraz ,że interesuje mnie głównie rudy/złoty/miodowy szczeniak ;) Quote
arci Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Może powinieneś szukać przez Związek Kynologiczny.. lub wybrać się dalej od domu.. Quote
kayli Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Skontaktuj sie z hodowlami pomeranianow-z pewnoscia otrzymasz potrzebne Ci informacje o miotach.Na stronach hodowli sa zdjecia suk i reproduktorow,wiec bedzie ci latwo wybrac szczeniaki w interesujacych Cie kolorach. Quote
mateusz099 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Poszukiwania zakończone :) wczoraj odebraliśmy w Warszawie piękną morelową suczkę Kontrapunkt Galadriela :) Quote
kayli Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Fajnie-gratuluje suczki.-Rozumiem,ze kupiles ja od Pani Staniszewskiej.Pozdrawiam serdecznie.:)) Quote
mateusz099 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Dziękuje :) Tak od Pani Staniszewskiej :) Quote
Recommended Posts