Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro zadzwonię do Pana Adama i spytam, czy wszystko układa się pomyślnie. Prosiłam go także, by wspomniał tym Państwu, iż ktoś (czyli ja) chciałby przybyć z wizytą do nich, sprawdzić, co dzieję się u suni, a przy okazji zrobić jakieś zdjęcia. Trzymajcie kciuki...

Posted

Jestem... Bardzo przepraszam, ale nie mogę wyjść z osobistego dołka... Ale już do tego, co najważniejsze przechodzę - rozmawiałam z Panem Adamem i wszystko jest w najlepszym porządku :) Państwo są w Niuli zakochani, a ona z pewnością także obdarzyła ich uczuciem i jest nawet na to pewien dowód... choć krew z żyłach mrożący... Niula uciekła Państwu (a Pan Adam wspominał, że ma skłonności do ucieczek), ale sama wróciła! Po pewnym czasie przyszła pod furtkę swojego nowego domu! :) Wzięłam od Pana Adama namiary na tych Państwa i na dniach skontaktuję się z nimi, by umówić się na wizytę. Tak jak pisałam wcześniej, mają oni jeszcze jednego psiaka, ale z dogadaniem się probemu nie ma.

I tak na przyszłość... jeśli się nie odzywam, to nie myślcie proszę o czymś złym... ani źle o mnie... Gdy mam problemy, to zamykam się i uciekam przed wszystkim... Zawsze jednak wracam... Tak, jak i teraz... Lecz jeszcze raz przepraszam.

Gdy umówię się z nowymi właścicielami Niuli, odezwę się.

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Jestem... Bardzo przepraszam, ale nie mogę wyjść z osobistego dołka... Ale już do tego, co najważniejsze przechodzę - rozmawiałam z Panem Adamem i wszystko jest w najlepszym porządku :) Państwo są w Niuli zakochani, a ona z pewnością także obdarzyła ich uczuciem i jest nawet na to pewien dowód... choć krew z żyłach mrożący... Niula uciekła Państwu (a Pan Adam wspominał, że ma skłonności do ucieczek), ale sama wróciła! Po pewnym czasie przyszła pod furtkę swojego nowego domu! :) Wzięłam od Pana Adama namiary na tych Państwa i na dniach skontaktuję się z nimi, by umówić się na wizytę. Tak jak pisałam wcześniej, mają oni jeszcze jednego psiaka, ale z dogadaniem się probemu nie ma.

I tak na przyszłość... jeśli się nie odzywam, to nie myślcie proszę o czymś złym... ani źle o mnie... Gdy mam problemy, to zamykam się i uciekam przed wszystkim... Zawsze jednak wracam... Tak, jak i teraz... Lecz jeszcze raz przepraszam.

Gdy umówię się z nowymi właścicielami Niuli, odezwę się.[/QUOTE]
Nikt sie tu nie gniewa kochana!!!!Czasem tak jest,ze trzeba zniknac i tyle!!!Mam nadzieje,ze wkrotce Ci sie poprawi nastroj:)
Wspaniale wiesci o Niuli,wspaniale:)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Jestem... Bardzo przepraszam, ale nie mogę wyjść z osobistego dołka... Ale już do tego, co najważniejsze przechodzę - rozmawiałam z Panem Adamem i wszystko jest w najlepszym porządku :) Państwo są w Niuli zakochani, a ona z pewnością także obdarzyła ich uczuciem i jest nawet na to pewien dowód... choć krew z żyłach mrożący... Niula uciekła Państwu (a Pan Adam wspominał, że ma skłonności do ucieczek), ale sama wróciła! Po pewnym czasie przyszła pod furtkę swojego nowego domu! :) Wzięłam od Pana Adama namiary na tych Państwa i na dniach skontaktuję się z nimi, by umówić się na wizytę. Tak jak pisałam wcześniej, mają oni jeszcze jednego psiaka, ale z dogadaniem się probemu nie ma.

Gdy umówię się z nowymi właścicielami Niuli, odezwę się.[/QUOTE]

super wieści

a tobie skarbie powodzenia i samych kolorowych dni !!!