Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']Maksio cos spadamy....obiecuje przysiasc ,znalesc bazarek ogloszeniowy i wyprodukowac cos dla Ciebie:)[/QUOTE]

Ja nie moge sie juz doczekac na ten bazarek Kochana....:):)

Posted

Lu_Gosiak jest nieobecna, usprawiedliwiona, sprowadza na świat małe Lugosiątko.

A dzisiaj... dzisiaj zadzwonił po Pana Maksiowatego telefon!
Nie wiadomo, jak to się skończy, Anett miała państwa dokładnie wypytać co i jak.

Niestety Maksio chwilowo jeszcze ma jajka, ale to sprawa dni. Muszę osobiście pojechać do lecznicy go umawiać, bo dodzwonić się nie sposób a chwilowo byłam unieruchomiona w domu.

Posted

[quote name='Neris']Lu_Gosiak jest nieobecna, usprawiedliwiona, sprowadza na świat małe Lugosiątko.

Nie wiadomo, jak to się skończy, Anett miała państwa dokładnie wypytać co i jak.

Niestety Maksio chwilowo jeszcze ma jajka, ale to sprawa dni. Muszę osobiście pojechać do lecznicy go umawiać, bo dodzwonić się nie sposób a chwilowo byłam unieruchomiona w domu.[/QUOTE]

niech chociaz tu zabrzmia jakies dobre wiadomosci,tak strasznie bym chciala!!!!!!!!!....bo generalnie to jestem zdruzgotana,u mnie jak zwykle jest swietnie...:placz:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Lolcia kochana jak tylko Maxiula pójdzie do domku to się spotykamy i pijemy ;) Tyle już chłopak czeka że najwyższa pora do swojego wymarzonego domku :)[/QUOTE]

Martus ja zawsze z mila checia na jednego;)ale moja Lolcia jedyna i najdrozsza jest chora i umieram z niepokoju i wyc mi sie cche...juz dzis dalam popis u weta:(
za Maksiule trzymam mocno kciuki,tak bym chciala zeby w koncu mial swoj kwadracik...

Posted

[quote name='Lolalola']Martus ja zawsze z mila checia na jednego;)ale moja Lolcia jedyna i najdrozsza jest chora i umieram z niepokoju i wyc mi sie cche...juz dzis dalam popis u weta:(
za Maksiule trzymam mocno kciuki,tak bym chciala zeby w koncu mial swoj kwadracik...[/QUOTE]

No to masz Ci los no!!!!!!!!! :( Ciocia pisz szybciutko co się dzieje z Lolcią ??? :( Mam nadzieję że to nic poważnego ???

Posted

[quote name='Lolalola']Martus ja zawsze z mila checia na jednego;)ale moja Lolcia jedyna i najdrozsza jest chora i umieram z niepokoju i wyc mi sie cche...juz dzis dalam popis u weta:(
za Maksiule trzymam mocno kciuki,tak bym chciala zeby w koncu mial swoj kwadracik...[/QUOTE]

Agula pisz co z Bulinka......

Posted

[quote name='Lolalola']kochane jutro bede wiedziec wiecej wiec napisze..........teraz trzymajcie mocno kciuki za moja coreczke!!!!!![/QUOTE]

No przeciez......:):) bardzo mocno!

Posted

[quote name='Neris']Lu_Gosiak jest nieobecna, usprawiedliwiona, sprowadza na świat małe Lugosiątko.

Niestety Maksio chwilowo jeszcze ma jajka, ale to sprawa dni. Muszę osobiście pojechać do lecznicy go umawiać, bo dodzwonić się nie sposób a chwilowo byłam unieruchomiona w domu.[/QUOTE]

Ja w zastępstwie Lu_Gosiaka:lol: znalazłam w końcu Maxiowy wątek;
Jak już Neris pisała miałam telefon ws Maxia - dom z ogrodem, niedawno odszedł 18letni staruszek; wczoraj nasza wolontariuszka była na wizycie p/adopcyjnej i wszystko jak najbardziej OK - duży, porządnie ogrodzony teren, fajni ludzie, w ogrodzie wolnostojąca buda lub legowisko w budynku gospodarczym.
Jeżeli Max miałby jechać kastrację zrobilibyśmy już na miejscu, dom jest w Lublińcu, więc Lu_Gosiak miałaby Maxa na oku:lol:
I co myślicie? załatwiamy transport?:lol:

Lolalola trzymam kciuki za małą!!:)