Neris Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ano widzisz... Czekam na aparat, wysłany do naprawy 10 dni temu, ciągle zero odpowiedzi ani aparatu, zaczynam się denerwować czy ktoś po po drodze nie zeżarł. Już się należą nowe zdjęcia... Quote
Lolalola Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 witaj Maksio.........wlasnie dostalam zaproszenie na watek dla 4 szczeniaczkow i mamusi ktore sa na ulicy i marzna i sa mokre i przestraszone i placze:placz: Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='piescofajnyjest']czesc Maksiowaty:)[/QUOTE] Ja takze witam sie z chlopaczkiem......:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Neris co z ta kastracja????? idzie zima..zaraz bedzie za zimno by to robic - dowiadywalas sie sie juz o cene?? Quote
Lolalola Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 dzis moja bulinka dostala wpierdziel od kury:evil_lol:nie widzialam nic smieszniejszego;);)oczywiscie kazala sie pozniej nosic na rekach ,no bo taki malutki ratlerek jeste hehehhehehhehe;)nie wychodzi na ogrod,boi sie:evil_lol:ehhhh..... Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Lolalola']dzis moja bulinka dostala wpierdziel od kury:evil_lol:nie widzialam nic smieszniejszego;);)oczywiscie kazala sie pozniej nosic na rekach ,no bo taki malutki ratlerek jeste hehehhehehhehe;)nie wychodzi na ogrod,boi sie:evil_lol:ehhhh.....[/QUOTE] Agus......Ona nie byla przygotowana na spotkanie kury...... kura to dziwny twor.....widziala kiedys kure? Quote
Lolalola Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Aimez_moi']Agus......Ona nie byla przygotowana na spotkanie kury...... kura to dziwny twor.....widziala kiedys kure?[/QUOTE] tak widziala Agulko:) Lola jest po prostu tak bardzo odwazna....:eviltong: Quote
Neris Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Neris']Wstawię wpłaty jakie mam od początku marca (do końca lutego jest na czysto): Mam jeszcze na koncie 140zł na kastrację, ale z tego był kupiony Kiltix za 49zł, więc zostaje 91zł.[/QUOTE] To było w czerwcu, jeśli Aimez wysyłała coś jeszcze na kastrację ma to w rozliczeniach, ja nie mam możliwości ryć po całym wątku, mam za powolny net. Jak wcześniej gdzieś pisałam, jestem chora, do końca tygodnia nie mam możliwości pojechania z Maksiem a pan doktor nie odbiera telefonu. Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Odwiedzam naszego Maksiowatego :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='Neris']To było w czerwcu, jeśli Aimez wysyłała coś jeszcze na kastrację ma to w rozliczeniach, ja nie mam możliwości ryć po całym wątku, mam za powolny net. Jak wcześniej gdzieś pisałam, jestem chora, do końca tygodnia nie mam możliwości pojechania z Maksiem a pan doktor nie odbiera telefonu.[/QUOTE] tak tak jest w rozliczeniach:) tylko niewiemy ile u was by to kosztowalo kuruj sie:):) i duzo zdrowka:) Quote
Aimez_moi Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Wplata na konto Maxa....... 10.10.2012........Livka.....10zl. Bardzo serdecznie dziekuje w imieniu Maxa....:) Stan konta na dzien 11.10.2012................30zl. Quote
Lolalola Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 zakatarzony Nerisie odnotuj moja wplate dla Maksia:eviltong: Quote
Neris Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Muszę pojechać do lecznicy bo mam kilka jajocięć do zrobienia, ale naprawdę jak wychodzę na zimne powietrze potem przez kilka godzin zanoszę się kaszlem. Kazali to dobrze wygrzać. Psy niestety muszą się na razie zadowolić bieganiem po ogrodzie. Quote
piescofajnyjest Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Neris zdrowiej!!! majtki cieple trzeba nosic...;) Quote
Neris Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='piescofajnyjest']Neris zdrowiej!!! majtki cieple trzeba nosic...;)[/QUOTE] Majtek właśnie nie cierpię nosić, ale myślisz, że jak zamotam wokół klatki piersiowej to pomogą na kaszel? Może spróbuję? Dzisiaj Olympus odesłał mój aparat z notatką, że NIE JEST ZEPSUTY. Ciekawe, dlaczego się resetował skoro nie jest zepsuty? Wpłata od Lolalola na paypal- 95,75zł Quote
Aimez_moi Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='Neris']Majtek właśnie nie cierpię nosić, ale myślisz, że jak zamotam wokół klatki piersiowej to pomogą na kaszel? Może spróbuję? Dzisiaj Olympus odesłał mój aparat z notatką, że NIE JEST ZEPSUTY. Ciekawe, dlaczego się resetował skoro nie jest zepsuty? Wpłata od Lolalola na paypal- 95,75zł[/QUOTE] Zapisane........ Quote
Bazyliszek Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232331-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-)?p=19676156#post19676156[/URL] Quote
piescofajnyjest Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 jutro ciocia wysyla karteczke do Maksia;) Quote
Lolalola Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Maksinku czas chyba na nowe ogloszonka....czas na domek..... Quote
Lu_Gosiak Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Max byl w piatek w naszej lokalnej gazecie - nestety ani jednego telefonu:( Quote
Lolalola Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']Max byl w piatek w naszej lokalnej gazecie - nestety ani jednego telefonu:([/QUOTE] jejuuuuuuu....:(....to juz rok minal wlasnie jak Max jest u Neris:( Quote
Recommended Posts