Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

Ano widzisz...
Czekam na aparat, wysłany do naprawy 10 dni temu, ciągle zero odpowiedzi ani aparatu, zaczynam się denerwować czy ktoś po po drodze nie zeżarł. Już się należą nowe zdjęcia...

Posted

dzis moja bulinka dostala wpierdziel od kury:evil_lol:nie widzialam nic smieszniejszego;);)oczywiscie kazala sie pozniej nosic na rekach ,no bo taki malutki ratlerek jeste hehehhehehhehe;)nie wychodzi na ogrod,boi sie:evil_lol:ehhhh.....

Posted

[quote name='Lolalola']dzis moja bulinka dostala wpierdziel od kury:evil_lol:nie widzialam nic smieszniejszego;);)oczywiscie kazala sie pozniej nosic na rekach ,no bo taki malutki ratlerek jeste hehehhehehhehe;)nie wychodzi na ogrod,boi sie:evil_lol:ehhhh.....[/QUOTE]
Agus......Ona nie byla przygotowana na spotkanie kury......
kura to dziwny twor.....widziala kiedys kure?

Posted

[quote name='Aimez_moi']Agus......Ona nie byla przygotowana na spotkanie kury......
kura to dziwny twor.....widziala kiedys kure?[/QUOTE]
tak widziala Agulko:)
Lola jest po prostu tak bardzo odwazna....:eviltong:

Posted

[quote name='Neris']Wstawię wpłaty jakie mam od początku marca (do końca lutego jest na czysto):

Mam jeszcze na koncie 140zł na kastrację, ale z tego był kupiony Kiltix za 49zł, więc zostaje 91zł.[/QUOTE]

To było w czerwcu, jeśli Aimez wysyłała coś jeszcze na kastrację ma to w rozliczeniach, ja nie mam możliwości ryć po całym wątku, mam za powolny net.
Jak wcześniej gdzieś pisałam, jestem chora, do końca tygodnia nie mam możliwości pojechania z Maksiem a pan doktor nie odbiera telefonu.

Posted

[quote name='Neris']To było w czerwcu, jeśli Aimez wysyłała coś jeszcze na kastrację ma to w rozliczeniach, ja nie mam możliwości ryć po całym wątku, mam za powolny net.
Jak wcześniej gdzieś pisałam, jestem chora, do końca tygodnia nie mam możliwości pojechania z Maksiem a pan doktor nie odbiera telefonu.[/QUOTE]

tak tak jest w rozliczeniach:) tylko niewiemy ile u was by to kosztowalo
kuruj sie:):) i duzo zdrowka:)

Posted

Muszę pojechać do lecznicy bo mam kilka jajocięć do zrobienia, ale naprawdę jak wychodzę na zimne powietrze potem przez kilka godzin zanoszę się kaszlem. Kazali to dobrze wygrzać. Psy niestety muszą się na razie zadowolić bieganiem po ogrodzie.

Posted

[quote name='piescofajnyjest']Neris zdrowiej!!! majtki cieple trzeba nosic...;)[/QUOTE]

Majtek właśnie nie cierpię nosić, ale myślisz, że jak zamotam wokół klatki piersiowej to pomogą na kaszel? Może spróbuję?

Dzisiaj Olympus odesłał mój aparat z notatką, że NIE JEST ZEPSUTY. Ciekawe, dlaczego się resetował skoro nie jest zepsuty?

Wpłata od Lolalola na paypal- 95,75zł

Posted

[quote name='Neris']Majtek właśnie nie cierpię nosić, ale myślisz, że jak zamotam wokół klatki piersiowej to pomogą na kaszel? Może spróbuję?

Dzisiaj Olympus odesłał mój aparat z notatką, że NIE JEST ZEPSUTY. Ciekawe, dlaczego się resetował skoro nie jest zepsuty?

Wpłata od Lolalola na paypal- 95,75zł[/QUOTE]

Zapisane........