Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jest bardzo wygodne.......:) myslalam, ze bedzie akurat a jak On spi w roznych pozycjach to wydaje sie za duze....:):)[/QUOTE]

lozeczko jest w deche,kazdy pies powinien miec takie wyrko;)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Odwiedzam chlopaczka.....:)
Lolcia w tym tygodniu przesle kase za Maxa do Neris......stan konta na dzien dzisiejszy to 80zl.....[/QUOTE]

Aimez możesz sobie wpisać wpłaty jakie mam od Lolki?

Od ostatniego razu, kiedy podawałam:
05.07.2012- 155zł

Posted (edited)

Wydaje mi sie, ze mam wszystkie wplaty.....
Lolalola.....
14.03.2012..........159zl
08.05.2012..........120zl
25.05.2012..........182zl
05.07.2012..........155zl.
31.08.2012...........48zl
Aimez_moi...
06.03.2012...........90zl
10.04.2012..........131zl
02.05.2012...........50zl
10.06.2012..........110zl
22.07.2012..........157zl
21.08.2012...........80zl.

Wyslano do Neris 21.08.2012....80zl.
Stan konta na dzien 21.08.2012......0zl.

Edited by Aimez_moi
Posted

czy ktoras cioteczka pomoglaby nam z ogloszeniami?????:oops:
aktualnie moja finansowa syt.,jest dosc beznadziejna i nie stac mnie na wykupienie ogloszen:oops:...........w ogole mam dosc:roll:

Posted

[quote name='Lolalola']czy ktoras cioteczka pomoglaby nam z ogloszeniami?????:oops:
aktualnie moja finansowa syt.,jest dosc beznadziejna i nie stac mnie na wykupienie ogloszen:oops:...........w ogole mam dosc:roll:[/QUOTE]

sama sie przypomne......................
Maksio cos jestesmy w nieciekawej sytuacji:(

Posted

[quote name='Aimez_moi']Lolcia.....:) zamow gdzies te ogloszenia.....ja zaplace....[/QUOTE]

kochana,zawsze niezawodna:).......jestem w pracy...dalej.....jutro tez pracuje od rana ale postaram sie znalesc jakas chwile i znajde bazareczek i zamowie:)dziekuje nawet nie wiesz jak bardzo!!!!!!!!

Posted

[quote name='Aimez_moi']Spoko Lolcia...... kiedys Ty mi pomoszesz......:)
Agus a nie wiesz gdzie w Polsce robia tatuaze transparentne?[/QUOTE]

oj Agus,ales wymyslila;)....a pewna jestes ,ze sa;)moze ja do Ciebie zadzwonie na dniach i pogadamy o tym:)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Wiem, ze na pewno we Wroclawiu......
moje dziecko moze sobie zrobic tylko transparentny i bardzo....bardzo....chce go miec....
a ja jestem juz w UK.[/QUOTE]

to jestes w UK i teraz to piszesz.......................:mad:cyce opadaja........dawaj numer natychmiast!!!!!!!
Jutro pogadamy o tym wynalazku o ktorym mowisz,a mam na ten temat duzoooooooo do powiedzenia:razz::eviltong:

Posted

Maks chyba spadlo na mnie jakies fatum....................
...............................
kochana Aimez zadzwonie dzis wieczorem,wczoraj mialam dzien PSYCHICZNY, uwazam ,ze ktos rzucil na mnie zly urok:(

Posted

[quote name='Lolalola']Maks chyba spadlo na mnie jakies fatum....................
...............................
kochana Aimez zadzwonie dzis wieczorem,wczoraj mialam dzien PSYCHICZNY, uwazam ,ze ktos rzucil na mnie zly urok:([/QUOTE]

Nieprawda....nawet tak nie mysl.....