Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']czesc Maksio....ech...jak bym ci chlopaku zaczela opowiadac...to mysle, ze jedna flaszka by nie wystarczyla;)[/QUOTE]

A ja bym chetnie posluchala....:):)

Posted

nie jest zle;) jutro wraca maz, wiec juz zupelnie nie ma sprawy....nie bylo duzych starc-ja jestem furiat, wiec teraz jak sie wkurze, to musze wyjsc na chwilke, ale nie wybucham;)
w zasadzie, to nie bylo w ogole starc;)
ech...w poniedzialek moi Rodzice przylatuja-byle do poniedzialku;)

Posted

Wiedziałam że dasz radę :-)
Teraz będzie już tylko lepiej :-)
Ja już po śniadanku i ćwiczeniach zaraz idę przygotować sobie wstępnie do obiadu a później na spacerek :-)
Dla Maxia ślę mizianka poranne :-) a dwunożnym życzę wspaniałego dnia :-)

Posted

Dziewczyny znowu mi się skończył przesył, to jakaś zupełna katastrofa z moim internetem.
Muszę koniecznie dowiedzieć się o jakieś inne możliwości, w taki sposób nie da się żyć.
Jedna strona dogo ładowała się od 9,30 rano.

Maksio zdrowy, masywny, wszystko u nas ok.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Odwiedzam chlopaczka.....:)
Lolcia w tym tygodniu przesle kase za Maxa do Neris......stan konta na dzien dzisiejszy to 80zl.....[/QUOTE]

Wspaniale kochana:)dziekuje:)

.......................
Musze dodac,ze strasznie rozkosznie wyglada Dago w tym swoim ukochanym lozeczku,ktore mu sprezentowalas,to lozeczko jest boskie,ja tez kupie takie mojej Busi;)