Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']Ty chyba szukasz guza na glowine......

Aimez to bedzie naprawde szybko;)[/QUOTE]

Pewnie w grudniu :evil_lol:

[quote name='daga31081980']zapraszam cioteczki do mnie:)
Sauna,siłownia,solarium-wszystko za darmo.
A praca uszlachetnia,pamiętajcie:)[/QUOTE]
A gdzie zapraszasz ??? tzn gdzie te ogóry i tomaty ???

[quote name='daga31081980']ciocia dawaj też do mnie na kawcie,ogóreczki i pomidorki:)
ale by było fajnie tak się spotkać,nie?[/QUOTE]

Bardzo byłoby fajnie :-)

Posted

Lolka miała napisać, że tym razem popsułam klawiaturę Mam w sobie jakąś tajemną moc, wszystko elektryczne albo elektroniczne psuje się w moich rękach w sposób tajemniczy. Strasznie dzisiaj wyły psy u sąsiadów, którzy mają kilkanaście berneńczyków, no to Maksio też! I zaraz za nim Żunio, który nie wie, co grają ale jak grają on też się dołącza. Maksio ma niestety trochę niemęski głos

Posted

Teraz mam znowu swój komputer, a on nie wiem dlaczego nie widzi aparatu. Wczoraj widział, dzisiaj nic.

Odbiorę z naprawy laptopa i chyba zacznę działać na dwa komputery, dopóki któregoś znowu nie zepsuję:shake:

Ale żebym ja jeszcze rzucała tymi komputerami albo zalewała je wrzątkiem, NIE! Normalnie są a potem nie żyją.

Mam trochę zdjęć w aparacie, bo na co któryś spacer go zabieram, postaram się jakoś zgrać i zaprezentować stado.

Posted

[quote name='Neris']Teraz mam znowu swój komputer, a on nie wiem dlaczego nie widzi aparatu. Wczoraj widział, dzisiaj nic.

Odbiorę z naprawy laptopa i chyba zacznę działać na dwa komputery, dopóki któregoś znowu nie zepsuję:shake:

Ale żebym ja jeszcze rzucała tymi komputerami albo zalewała je wrzątkiem, NIE! Normalnie są a potem nie żyją.

Mam trochę zdjęć w aparacie, bo na co któryś spacer go zabieram, postaram się jakoś zgrać i zaprezentować stado.[/QUOTE]

ja nie wiem co z Toba kobito??:evil_lol:.....nic nie dotykac,na zaden sprzet nie patrzec!!!!!

taaaakkkkkk,my chcemy foty Basi i ferajny;)