Iljova Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='Lolalola']Ty chyba szukasz guza na glowine...... Aimez to bedzie naprawde szybko;)[/QUOTE] Pewnie w grudniu :evil_lol: [quote name='daga31081980']zapraszam cioteczki do mnie:) Sauna,siłownia,solarium-wszystko za darmo. A praca uszlachetnia,pamiętajcie:)[/QUOTE] A gdzie zapraszasz ??? tzn gdzie te ogóry i tomaty ??? [quote name='daga31081980']ciocia dawaj też do mnie na kawcie,ogóreczki i pomidorki:) ale by było fajnie tak się spotkać,nie?[/QUOTE] Bardzo byłoby fajnie :-) Quote
Aimez_moi Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Iljova...:) a ja wierze, ze kiedys sie spotkamy.....WSZYSTKIE! Quote
Iljova Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 To dobrze że wierzysz jak wszystkie będziemy w to mocno wierzyć to tak się stanie :loveu: Quote
Lolalola Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Maks witaj....troche znow brakuje mi czasu......doooopaaaa,ale wiesz,ze ja zawsze myslami z Toba;) Quote
Lolalola Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Maksiu co slychac?????jak Ci twoi pyskaci kumple Zuniomuffa i Tedi ?????zyc Ci pewnie nie daja co??:eviltong: Quote
piescofajnyjest Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 odwiedzam Maxsiatko:) i wszystkie Ciotki sciskam!!!! Quote
Aimez_moi Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Troszeczke......ale juz sie pokazujemy.....:) Quote
Neris Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Lolka miała napisać, że tym razem popsułam klawiaturę Mam w sobie jakąś tajemną moc, wszystko elektryczne albo elektroniczne psuje się w moich rękach w sposób tajemniczy. Strasznie dzisiaj wyły psy u sąsiadów, którzy mają kilkanaście berneńczyków, no to Maksio też! I zaraz za nim Żunio, który nie wie, co grają ale jak grają on też się dołącza. Maksio ma niestety trochę niemęski głos Quote
Neris Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Coś tu jest nie halo, wszystko mi się układa w jednym ciągu zamiast tak jak piszę, czy to szwankuje html? Quote
Lu_Gosiak Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 ja mam normalny wyglad strony Nerisku a dasz rade jakies nowe foteczki porobic Maksiowi?? tak fajnie sie to oglada Quote
piescofajnyjest Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Maksio ma niemeski glos???? taki kawal chlopa?????:eviltong: Quote
Lolalola Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 jeszcze sie okaze ze Maks to Barbara:diabloti: Quote
Neris Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Teraz mam znowu swój komputer, a on nie wiem dlaczego nie widzi aparatu. Wczoraj widział, dzisiaj nic. Odbiorę z naprawy laptopa i chyba zacznę działać na dwa komputery, dopóki któregoś znowu nie zepsuję:shake: Ale żebym ja jeszcze rzucała tymi komputerami albo zalewała je wrzątkiem, NIE! Normalnie są a potem nie żyją. Mam trochę zdjęć w aparacie, bo na co któryś spacer go zabieram, postaram się jakoś zgrać i zaprezentować stado. Quote
Lolalola Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='Neris']Teraz mam znowu swój komputer, a on nie wiem dlaczego nie widzi aparatu. Wczoraj widział, dzisiaj nic. Odbiorę z naprawy laptopa i chyba zacznę działać na dwa komputery, dopóki któregoś znowu nie zepsuję:shake: Ale żebym ja jeszcze rzucała tymi komputerami albo zalewała je wrzątkiem, NIE! Normalnie są a potem nie żyją. Mam trochę zdjęć w aparacie, bo na co któryś spacer go zabieram, postaram się jakoś zgrać i zaprezentować stado.[/QUOTE] ja nie wiem co z Toba kobito??:evil_lol:.....nic nie dotykac,na zaden sprzet nie patrzec!!!!! taaaakkkkkk,my chcemy foty Basi i ferajny;) Quote
Lolalola Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Piekna Basia a nie zaden tluscioszek;).....moze psuja w koncu cos fotek podrzuci;) Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Moze podrzuci.......ale Maxiowy i tak okraglutki jest....:) Quote
Lolalola Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Aimez_moi']Moze podrzuci.......ale Maxiowy i tak okraglutki jest....:)[/QUOTE] Psuja nic nie podrzuci bo znow cos zrabala:evil_lol::grin: Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 O mamusiu.....a ciekawe czy "Psuje" ktos naprawi?.....:) Quote
Lolalola Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Aimez_moi']O mamusiu.....a ciekawe czy "Psuje" ktos naprawi?.....:)[/QUOTE] Kaszpirowski potrzebny na gwaltu rety sadze:evil_lol: Quote
Recommended Posts