Iljova Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Cześć Maxiu :) Nie dobrze że Maxiu nie ma kasy :( Quote
Lolalola Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 [quote name='Aimez_moi']Nadszedl czas wplaty za Maxa.....niestety na Jego koncie nie ma nawet zlotowki......:([/QUOTE] jasna cholera...... wysle jutro przypominajki do osob deklarujacych..............blagam nie dobijajcie mnie......Maxiu co z twymi oczkami,zmartwilo mnie to strasznie:(:( Quote
Lolalola Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 oja Maxiu i co to bedzie?:roll:.................moze KTOS MA COS NA BAZAREK DLA MAXIA????POMOCY!!!!!! Quote
Neris Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Raczej przez te kilka dni nic się z oczkami nie zmieniło, kiedy się przypatruję z bliska widzę że są jakby ciut nieprzejrzyste. Ale Maksio ma dobry humor, bawi się, podskubuje ręce jak zawsze Quote
Lolalola Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Maksio ty nie strasz nas lepiej.....baw sie, brykaj ile wlezie i nikogo nie zaczepiaj;) Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Ciocia Lola wróciła :multi::loveu: Cioteczki ja jestem zawalona i na razie nie mogę wspomóc Maxia bazarkiem bo obiecałam wystawić na Perełkę bez kasy zupełnie i ostatnio znalezionego kociaka :( obie sieroty bez grosza :( Ale będę o Maxiu pamiętała i jak tylko zdobędę jakieś fanty wystawię na chłopaka! Przepraszam Maxiu :( Quote
Neris Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Dziewczyny, ja proszę o pozwolenie nieodchudzania Maksiunia. On już dostaje takie malusie porcje i ciągle jest głodny, po kolacji jeszcze ciągle płacze że za małoooo... Chyba on ma taką budowę i ju! A w ten upał leży plackiem na środkowej części kojca gdzie jest piach, ciut tam pokopał i zrobił sobie chłodny dołek. Kojec otwarty a biedny Maksio sam chce w nim siedzieć... na spacery się nie odważam ich zabierać, szczególnie że większość towarzystwa jest czarna, słońce pali koszmarnie, jak się idzie nad rzekę piasek parzy nawet przez tenisówki. Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Te upały dają się nam wszystkim we znaki .......udusić się można !!!!!!! Quote
Lolalola Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Maksio niech sobie papusia ile chce:)...............u was upaly a u mnie leje i leje,zyc mi sie odechciewa ...... Quote
Iljova Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Lolka Tobie z powodu deszczu a mnie z powodu tych upałów .duchoty i nic nie dających gigantycznych burz odechciewa się wszystkiego....mam totalnie dość....umieram... roztopię sie na tej patelni ;-) Quote
Lolalola Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Iljova']Lolka Tobie z powodu deszczu a mnie z powodu tych upałów .duchoty i nic nie dających gigantycznych burz odechciewa się wszystkiego....mam totalnie dość....umieram... roztopię sie na tej patelni ;-)[/QUOTE] ja tez jak piescofajnyjest Wam zazdroszcze:razz:Iljova dostalas moje pw wiesz o czym:) Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Iljova']Lolka Tobie z powodu deszczu a mnie z powodu tych upałów .duchoty i nic nie dających gigantycznych burz odechciewa się wszystkiego....mam totalnie dość....umieram... roztopię sie na tej patelni ;-)[/QUOTE] Ciocia Iljova .....dzwoniłaś a ja wczoraj cały dzień w biegu. Czekam na telefon jeśli jeszcze się NIE roztopiłaś :diabloti: A upały MASAKRYCZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UDUSIĆ SIĘ MOŻNA !!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Maksio kochany...zostalismy sami,nie da sie ukryc.........PROSZE O POMOC W OGLASZANIU MAKSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLACE WIEKSZOSC ZA HOTEL I NIE STAC MNIE NA WYKUPYWANIE OGLOSZEN,NIE ZGARNIALAM PSA Z ULICY SAMA,CIOTECZKI KTORE ZAPROSILY MNIE NA WATEK JUZ RACZEJ NAWET NIE ZAGLADAJA..................:razz: moze ma ktos cos na bazarek co moglby podarowac??? pomoc rozeslac zaproszenia na watek,cokolwiek.....................mam powazny kryzys dogomaniacki............. Quote
Lolalola Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Czesc Maks.......mam n adzieje,ze przynajmniej dobrze sie bawisz i upal Wam troszke odpuscil..................u nas leje i leje i leje.... Quote
Aimez_moi Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Czesc Max.....:) Czesc Agus.....:) poprosze Dage aby zmajstrowala szybki bazarek dla tluscioszka i wysle Jej jakas flaszke zapachu...... moze choc pare grosikow wpadnie.... Jak Twoje samopoczucie? Quote
Lolalola Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Aimez_moi']Czesc Max.....:) Czesc Agus.....:) poprosze Dage aby zmajstrowala szybki bazarek dla tluscioszka i wysle Jej jakas flaszke zapachu...... moze choc pare grosikow wpadnie.... Jak Twoje samopoczucie?[/QUOTE] Dziekuje Ci moj Aniele:):loveu:Bazarek bardzooooo sie przyda,wszystko kazda pomoc,bo coraz mniej sie tu dzieje jak widac....:placz: Oj Aga, jestem zalamana pogoda,tak wyglada nasze lato w szkocji ,ze ogloszono alarm powodziowy,ulicami plyna rzeki i leje i leje....a co gorsze ma tak byc przez 3-4 tygodnie:placz:......... Quote
daga31081980 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 jestem na zaproszenie Aimez konstruuję bazarunio dla Maxia i oferuję 20 zł stałej:) Quote
Recommended Posts