Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ciocia no i się norymalnie zawstydziłam :oops::oops::oops::oops:
Dobranoc Maxiula :*[/QUOTE]

Jak przeczytałam to normalnie usłyszałam jak to mówisz.
Przyjmij prawdę i się nie zawstydzaj

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczki prześlijcie mi proszę dane do wpłat Maxiowatych ;)
Prześle chłopakowi z bazarku 68,50.
Jak dolecą proszę o potwierdzenie na tym bazarku :) Dziękuję :)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/222521-Rozliczamy...-Wielkanocny-...%C5%9Awi%C4%85teczny-...bajeczny-bazarek-jajeczny-%29-20.02"]http://www.dogomania.pl/threads/222521-Rozliczamy...-Wielkanocny-...Świąteczny-...bajeczny-bazarek-jajeczny-)-20.02[/URL].[/QUOTE]
JEJEUUUUUU JAKI MILY POWROT MAM:):)
kochana Martiko bardzo dziekujemy:):iloveyou::iloveyou:
......................................................................................
............musze maxiowi jakies ogloszonka pstryknac..cisza i cisza:(

Posted

Maksio jest tak "napalony" na jedzenie, że wczoraj jak tylko usłyszał, że szykuję kolację zaczął szaleć po kojcu i trochę odrapał sobie nos o pręty kojca :( Ale nic poważnego, tylko dzisiaj rano ma strupka.

Posted

No raczej nie zabraknie, ale jak się drze japę przypomina się człowiekowi, bo przecież nie ma żadnej pewności, że dadzą! Mogą dać komuś innemu albo WCALE :roll::roll:

Posted

[quote name='Iljova']Maxiu zmieniłeś imię ? Od kiedy zmieniłeś je na Parówczak Żarłoczny[/QUOTE]

Parówczak się nie zgadza, ale Żarłoczny TAK!

On się na widok miski tak drze, że naprawdę wszyscy mogliby uznać, że ten pies nie jada.

Dzisiaj znowu jesteśmy uwięzieni na posesji, sąsiadom zwiały 3 wielkie psy i gdzieś hasają, sąsiadka lata i usiłuje je znaleźć, a ja się trochę boję wyjść z moimi. W końcu latają gdzieś koło nas 3 wielkie, nieznane psy...

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Zaglądam do naszego cudnego Maxiula :*
Mam nadzieję że psiaki sąsiadki się szybko znajdą i tym razem będą porządnie pilnowane. Dla bezpieczeństwa ich samych i innych.[/QUOTE]

Dobrze byłoby aby te 3 psy były złapane ...
To znaczy że nasz wrzaskliwiec zwie się Max Żarloczny ;-)

Posted

Obeszliśmy łąki, nie było żadnego psa więc zdecydowaliśmy się pójść.

Psy po wypuszczeniu z kojców lecą pod furtkę, nie da się ich oszukać, około południa ma być spacer i kropka.

Niestety mój aparat zmarł, ale ja go przez noc ożywię, call me dr Frankenstein :cool3:, zadam mu prądu i wstanie.

Maksia czeka znowu kąpiel w tym leczniczym szamponie, szczęśliwie mamy jeszcze ponad pół butelki. Nie ma co prawda łupieżu, ale sierść wzdłuż kręgosłupa wydaje się tłustawa.