piescofajnyjest Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Cioteczka Martika to jest Gosciowa;)))) Quote
Martika&Aischa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='piescofajnyjest']Cioteczka Martika to jest Gosciowa;))))[/QUOTE] Ciocia no i się norymalnie zawstydziłam :oops::oops::oops::oops: Dobranoc Maxiula :* Quote
Iljova Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia no i się norymalnie zawstydziłam :oops::oops::oops::oops: Dobranoc Maxiula :*[/QUOTE] Jak przeczytałam to normalnie usłyszałam jak to mówisz. Przyjmij prawdę i się nie zawstydzaj Quote
Lolalola Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczki prześlijcie mi proszę dane do wpłat Maxiowatych ;) Prześle chłopakowi z bazarku 68,50. Jak dolecą proszę o potwierdzenie na tym bazarku :) Dziękuję :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/222521-Rozliczamy...-Wielkanocny-...%C5%9Awi%C4%85teczny-...bajeczny-bazarek-jajeczny-%29-20.02"]http://www.dogomania.pl/threads/222521-Rozliczamy...-Wielkanocny-...Świąteczny-...bajeczny-bazarek-jajeczny-)-20.02[/URL].[/QUOTE] JEJEUUUUUU JAKI MILY POWROT MAM:):) kochana Martiko bardzo dziekujemy:):iloveyou::iloveyou: ...................................................................................... ............musze maxiowi jakies ogloszonka pstryknac..cisza i cisza:( Quote
Neris Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Maksio jest tak "napalony" na jedzenie, że wczoraj jak tylko usłyszał, że szykuję kolację zaczął szaleć po kojcu i trochę odrapał sobie nos o pręty kojca :( Ale nic poważnego, tylko dzisiaj rano ma strupka. Quote
Lolalola Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 oj Maxiu......Ty sieroto,przeciez wiesz,ze papu Ci nie braknie.....glaskam cie po tym scharatanym pysiu!!! Quote
Neris Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 No raczej nie zabraknie, ale jak się drze japę przypomina się człowiekowi, bo przecież nie ma żadnej pewności, że dadzą! Mogą dać komuś innemu albo WCALE :roll::roll: Quote
Lolalola Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Maxiu zarloczku czesc:)ciocia spada znow na momencik,wybacz,ale Ty wiesz,ze ja zawsze pamietam:) Quote
Aimez_moi Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Wplyw na konta Maxa........:) [email protected] 50gr. Stan konta na dzien 29.03.2012............98zl 50gr. Serdecznie dziekujemy.......:):) Quote
Iljova Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Maxiu zmieniłeś imię ? Od kiedy zmieniłeś je na Parówczak Żarłoczny Quote
Neris Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Iljova']Maxiu zmieniłeś imię ? Od kiedy zmieniłeś je na Parówczak Żarłoczny[/QUOTE] Parówczak się nie zgadza, ale Żarłoczny TAK! On się na widok miski tak drze, że naprawdę wszyscy mogliby uznać, że ten pies nie jada. Dzisiaj znowu jesteśmy uwięzieni na posesji, sąsiadom zwiały 3 wielkie psy i gdzieś hasają, sąsiadka lata i usiłuje je znaleźć, a ja się trochę boję wyjść z moimi. W końcu latają gdzieś koło nas 3 wielkie, nieznane psy... Quote
Martika&Aischa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Zaglądam do naszego cudnego Maxiula :* Mam nadzieję że psiaki sąsiadki się szybko znajdą i tym razem będą porządnie pilnowane. Dla bezpieczeństwa ich samych i innych. Quote
Iljova Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Zaglądam do naszego cudnego Maxiula :* Mam nadzieję że psiaki sąsiadki się szybko znajdą i tym razem będą porządnie pilnowane. Dla bezpieczeństwa ich samych i innych.[/QUOTE] Dobrze byłoby aby te 3 psy były złapane ... To znaczy że nasz wrzaskliwiec zwie się Max Żarloczny ;-) Quote
Neris Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Obeszliśmy łąki, nie było żadnego psa więc zdecydowaliśmy się pójść. Psy po wypuszczeniu z kojców lecą pod furtkę, nie da się ich oszukać, około południa ma być spacer i kropka. Niestety mój aparat zmarł, ale ja go przez noc ożywię, call me dr Frankenstein :cool3:, zadam mu prądu i wstanie. Maksia czeka znowu kąpiel w tym leczniczym szamponie, szczęśliwie mamy jeszcze ponad pół butelki. Nie ma co prawda łupieżu, ale sierść wzdłuż kręgosłupa wydaje się tłustawa. Quote
Aimez_moi Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Wplata na konto Maxa........ 30.03.2012.......Piescofajnyjest......20 dolarow kanadyjskich...... 20x3.11zl=62zl20gr. Bardzo....:) bardzo slicznie dziekujemy.....:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 tłustawy Maksio;):evil_lol::evil_lol: Quote
Neris Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 To trafne określenie, chociaż WREDNAWE. Lolka wróci to CI da, zobaczysz... Quote
Recommended Posts