Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']to najwyzej zabierajcie z mojej wkladki:))) a ja wysle ponownie za dwa miechy:)[/QUOTE]
piescofajnyjest!!wielkie dzieki ,dzieki Tobie Maxio bedzie mogl swobodnie brykac po lakach!!!super:)

Posted

Lola, Twój lew dzisiaj brykał z Żuczkiem i Tedim i było ok. Obwąchał ich, Żuczkowi dość dokładnie obejrzał siusiaka, po czym uznał ich za małe, niekłopotliwe robactwo.

Razem grabiliśmy dolny wybieg, 2 stosy suchych badyli zostały od razu obsikane żeby było jasne, do kogo należą.

Posted

Dzisiaj od 10 do 15 hasaliśmy po ogrodzie, narobiłam pełno zdjęć a Maksio się na żadne nie załapał
Może spokojnie z wszystkimi grzecznymi psami biegać, nie wdaje się w żadne awantury.

Posted

Witam wszystkich serdecznie :-)
dzisiaj jestem ale kiedy znowu nie wiem chyba tylko w soboty dam radę ewentualnie trochę w niedzielę bo w tygodniu jest masakra :( przemęczenie, brak czasu ..... 3 tygodnie muszę jeszcze wytrzymać to wszystko ..... Dlatego rzadko teraz będę pisać.
Maxiu cieszę się że jesteś taki towarzyski :-)
To niech w końcu dzwonią te telefony !!!!

Posted

Lolkę nawiedzi delegacja z kraju :) więc się dziewczyna przygotowuje.

Maksio się odchudził i prosił, żeby zaprzestać tej wrogiej tłustoszkowej propagandy!