Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia są chyba na Lu_gosiak, do mnie telefonów nie było żadnych.

Dzisiaj znowu memłata pogoda, ALE znalazłam na mojej jamniczce łażącego niemrawego kleszcza! Mam już tylko 2 fiprexy, bardzo proszę o znalezienie sponsora na obrożę KILTIX, wiem ze działa i dobrze zabezpiecza. Nasz pan doktor zaleca ochronę krople+obroża.

Jutro robię zamówienie na allegro, chciałabym kupić też Maksiuli.

Posted

piescofajnyjest:)oby sie tylko nikt na poczcie nie rozkumal co Ty tam wysylasz;)
obrozka by sie zdala koniecznie...ale nie mamy finansow...wiem,ze jedna cioteczka robila bazarek miedzy innymi dla Maxa,wiec moze z tego sie uzbiera cosik.......tak tylko glosno mysle.....

Posted

Na allegro jest tez obroza Preventic...... tylko 6zl drozsza od Kiltix...... naprawde nie wiem ktora lepsza......

[url]http://allegro.pl/obroza-kiltix-35-cm-pchly-kleszcze-pies-bayer-6mcy-i2175526648.html[/url]
[url]http://allegro.pl/preventic-obroza-przeciw-kleszczom-dla-psow-i2187124199.html[/url]

zobaczcie sklady.......zupelnie inne.....

Posted

[quote name='Neris']Preventic jest z amitrazą, o mało nie zabił psa mojej mamy. Boję się tej substancji.[/QUOTE]
Kurcze...a co to jest ta amitraza i jak dziala na psiaki?

Posted

Jakoś się go boję z nimi zapoznać, on nie atakuje psów bez powodu, ale jeszcze chwilę poczekam. Może jutro zrobimy wspólne hasanie :lol:

Maksia trzeba KONIECZNIE zabezpieczyć przeciw kleszczom. Bez tego nie możemy wychodzić na łąki.