Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

Też mam laptoka, HA! Za darmo mi dali z telefonii, a w sumie to za podpisanie cyrografu.

I nie cierpię go, chcę z powrotem mojego kompa :( ale on nie żyje...

Maksio dostał dzisiaj pierwszego ciamkacza od Aimez i go SCHRUPAŁ zamiast żuć. Taki z niego gieroj...

Posted

[quote name='Neris']Też mam laptoka, HA! Za darmo mi dali z telefonii, a w sumie to za podpisanie cyrografu.

I nie cierpię go, chcę z powrotem mojego kompa :( ale on nie żyje...

Maksio dostał dzisiaj pierwszego ciamkacza od Aimez i go SCHRUPAŁ zamiast żuć. Taki z niego gieroj...[/QUOTE]
widze,ze nastal czarny tydzien na pewne sprzety:evil_lol:
Nerisku skoro juz masz laptoka to moze jest taka opcja zeby sie na skypie zdzwonic,przeraza mnie Twoj zasieg,znow bede zgadywac:roll:a bysmy sobie pogadaly:cool3:

co do Maxa-nie mam pytan,jemu trzeba wolowe gryzaki do gryzienia i tyle ,skoro moj bulek pracuje nad tym pare godzin,to i Max powinien troche powalczyc:evil_lol::evil_lol:co za chop .....:lol:

Posted

Do d... z tym lapsem, napisam pelno i zniklo...

Klawisze male jakies, znikly polskie znaki a z i y sie zamienily...

Skype nie uciagnie rozmowy, zbyt slaby mam tu zasieg.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Lolalola.....jak Twoj nowy sprzecik?....dziala?[/QUOTE]

No wlasnie o tego nowego zidiocialego laptoka chodzi:angryy:....on wlasnie nie dziala doslownie w 5 dni od zakupu,to jest niewiarygodne fatum a ja dopiero jutro moge jechac do sklepu I walanac nim jakiegos sprzedawce w leb:angryy:rece mi opadly....rozumiem niegrzecznych gosci itp ale tego sie nie spodziewalam w zyciu...moge tylko z tel nadawac a tu net chodzi okrutnie slabo:( Maksinko psinko jak. Sie miewasz???

Posted

Maksinka Psinka miewa się dobrze, dzisiaj u nas cały dzień lało i psom się trochę taki smętno-deszczowy nastrój udzielił, żadnej zabawy, żadnego szaleństwa.

Maksio jest szczupły i zgrabny, wyczesałam go nieco i nabrał figury :)
nie mam programu do obróbki zdjęć...

Posted

Nie planuję mu dorabiać trzeciego jajeczka ani piątej nózki, ale nie mam jak pozmniejszać zdjęć, pal sześć rozjaśnianie itp.

Laptok mi znowu zeżarł całe napisane, muszę naprawić starego kompa a to ustrojstwo spuszczę do rzeki.

Posted

:multi::multi:jestem,przybylam,mam nowego sprzeta:multi:
mam nadzieje,ze ten sie nie spieprzy za chwile bo chyba sie rzuce przez okno.....
ale wrocmy do Maxa.....:)Nerisku jak juz bedziesz mogla to dorzuc foty naszej wyczesanej laluni:eviltong:

Posted

[quote name='Lolalola']:multi::multi:jestem,przybylam,mam nowego sprzeta:multi:
mam nadzieje,ze ten sie nie spieprzy za chwile bo chyba sie rzuce przez okno.....
ale wrocmy do Maxa.....:)Nerisku jak juz bedziesz mogla to dorzuc foty naszej wyczesanej laluni:eviltong:[/QUOTE]

Lolka no nie nie wypisuj takich herezji. Smutno byłoby bez Ciebie a Maxiu by płakał. Nie rób tego ...

[quote name='Neris']Do d... z tym lapsem, napisam pelno i zniklo...

Klawisze male jakies, znikly polskie znaki a z i y sie zamienily...

[/QUOTE]

Masz już ustawione litery tak jak powinny być ? Jeśli nie to przyciśnij jednocześnie lewy ctrl i shift to zamienia litery

Posted

[quote name='Neris']A co jest źle, bo chyba nie ogarniam?[/QUOTE]
to chyba chodzi o to,ze ciocia wyraza nadzieje iz Maxio wkrotce zagosci w swoim nowym domu;)...no bo u Ciebie,to ma juz all iclusive jak wiemy,ale wczasy nie moga wiecznie trwac:evil_lol:

Po 1 postaram sie wykupic ogloszonka,nie dosc ze masa oplat to jeszcze ten cholerny laptop polecial mi po kieszeni:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Lolalola']to chyba chodzi o to,ze ciocia wyraza nadzieje iz Maxio wkrotce zagosci w swoim nowym domu;)...no bo u Ciebie,to ma juz all iclusive jak wiemy,ale wczasy nie moga wiecznie trwac:evil_lol:

Po 1 postaram sie wykupic ogloszonka,nie dosc ze masa oplat to jeszcze ten cholerny laptop polecial mi po kieszeni:placz::placz::placz:[/QUOTE]

Goście popsuli, goście powinni odkupić!

A kiedyś moja cioteczna babcia pojechała z wizytą do krewnych. Wyjęła na noc sztuczne ząbki, położyła na stoliku a rano NIE MA. Panika, poszukiwania... Okazało się, że pies krewnych je sobie zeżarł...