Lu_Gosiak Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 noo z dotychczasowych ogłoszen zero odezwu:( Quote
Neris Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Też mam laptoka, HA! Za darmo mi dali z telefonii, a w sumie to za podpisanie cyrografu. I nie cierpię go, chcę z powrotem mojego kompa :( ale on nie żyje... Maksio dostał dzisiaj pierwszego ciamkacza od Aimez i go SCHRUPAŁ zamiast żuć. Taki z niego gieroj... Quote
Lolalola Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Neris']Też mam laptoka, HA! Za darmo mi dali z telefonii, a w sumie to za podpisanie cyrografu. I nie cierpię go, chcę z powrotem mojego kompa :( ale on nie żyje... Maksio dostał dzisiaj pierwszego ciamkacza od Aimez i go SCHRUPAŁ zamiast żuć. Taki z niego gieroj...[/QUOTE] widze,ze nastal czarny tydzien na pewne sprzety:evil_lol: Nerisku skoro juz masz laptoka to moze jest taka opcja zeby sie na skypie zdzwonic,przeraza mnie Twoj zasieg,znow bede zgadywac:roll:a bysmy sobie pogadaly:cool3: co do Maxa-nie mam pytan,jemu trzeba wolowe gryzaki do gryzienia i tyle ,skoro moj bulek pracuje nad tym pare godzin,to i Max powinien troche powalczyc:evil_lol::evil_lol:co za chop .....:lol: Quote
piescofajnyjest Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Max nie ma czasu.....bo to, co ma w dupie, tego mu nikt nie wylupie!!!!!! Quote
Lolalola Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 nie no Max co ta ciotka wypisuje:evil_lol: Quote
Livka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='piescofajnyjest']Max nie ma czasu.....bo to, co ma w dupie, tego mu nikt nie wylupie!!!!!![/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Aimez_moi Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Bo to ciamkanie widocznie za dlugo czekalo na Maxa i bylo juz do schrupania.....:) Zuch chlopaczek.....:) Quote
Lolalola Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ide w poszukiwaniu leku na narwy badz mlotka !!moj nowy sprzet nie dziala I zostaje mi tylko telefon:angryy: Quote
Neris Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Do d... z tym lapsem, napisam pelno i zniklo... Klawisze male jakies, znikly polskie znaki a z i y sie zamienily... Skype nie uciagnie rozmowy, zbyt slaby mam tu zasieg. Quote
danavas Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='piescofajnyjest']Max nie ma czasu.....bo to, co ma w dupie, tego mu nikt nie wylupie!!!!!![/QUOTE] hehehe...ciotka wierszem zapodała;) Quote
Aimez_moi Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Lolalola.....jak Twoj nowy sprzecik?....dziala? Quote
Lolalola Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Aimez_moi']Lolalola.....jak Twoj nowy sprzecik?....dziala?[/QUOTE] No wlasnie o tego nowego zidiocialego laptoka chodzi:angryy:....on wlasnie nie dziala doslownie w 5 dni od zakupu,to jest niewiarygodne fatum a ja dopiero jutro moge jechac do sklepu I walanac nim jakiegos sprzedawce w leb:angryy:rece mi opadly....rozumiem niegrzecznych gosci itp ale tego sie nie spodziewalam w zyciu...moge tylko z tel nadawac a tu net chodzi okrutnie slabo:( Maksinko psinko jak. Sie miewasz??? Quote
Neris Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Maksinka Psinka miewa się dobrze, dzisiaj u nas cały dzień lało i psom się trochę taki smętno-deszczowy nastrój udzielił, żadnej zabawy, żadnego szaleństwa. Maksio jest szczupły i zgrabny, wyczesałam go nieco i nabrał figury :) nie mam programu do obróbki zdjęć... Quote
Lu_Gosiak Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 to nie obrabiaj tylko wrzucaj Nam Maxa bez upiekszania;):D:D: Quote
piescofajnyjest Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 tak....kochamy go takim, jakim jest;) Quote
Neris Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nie planuję mu dorabiać trzeciego jajeczka ani piątej nózki, ale nie mam jak pozmniejszać zdjęć, pal sześć rozjaśnianie itp. Laptok mi znowu zeżarł całe napisane, muszę naprawić starego kompa a to ustrojstwo spuszczę do rzeki. Quote
Lolalola Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 :multi::multi:jestem,przybylam,mam nowego sprzeta:multi: mam nadzieje,ze ten sie nie spieprzy za chwile bo chyba sie rzuce przez okno..... ale wrocmy do Maxa.....:)Nerisku jak juz bedziesz mogla to dorzuc foty naszej wyczesanej laluni:eviltong: Quote
Iljova Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Lolalola']:multi::multi:jestem,przybylam,mam nowego sprzeta:multi: mam nadzieje,ze ten sie nie spieprzy za chwile bo chyba sie rzuce przez okno..... ale wrocmy do Maxa.....:)Nerisku jak juz bedziesz mogla to dorzuc foty naszej wyczesanej laluni:eviltong:[/QUOTE] Lolka no nie nie wypisuj takich herezji. Smutno byłoby bez Ciebie a Maxiu by płakał. Nie rób tego ... [quote name='Neris']Do d... z tym lapsem, napisam pelno i zniklo... Klawisze male jakies, znikly polskie znaki a z i y sie zamienily... [/QUOTE] Masz już ustawione litery tak jak powinny być ? Jeśli nie to przyciśnij jednocześnie lewy ctrl i shift to zamienia litery Quote
Neris Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Agula99']Maksiu, bedzie dobrze!! Oby!!!:)[/QUOTE] A co jest źle, bo chyba nie ogarniam? Quote
Lolalola Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Neris']A co jest źle, bo chyba nie ogarniam?[/QUOTE] to chyba chodzi o to,ze ciocia wyraza nadzieje iz Maxio wkrotce zagosci w swoim nowym domu;)...no bo u Ciebie,to ma juz all iclusive jak wiemy,ale wczasy nie moga wiecznie trwac:evil_lol: Po 1 postaram sie wykupic ogloszonka,nie dosc ze masa oplat to jeszcze ten cholerny laptop polecial mi po kieszeni:placz::placz::placz: Quote
Aimez_moi Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Lolalola......:):) popatrz na to tak: to tylko pieniadze....:):) Quote
Lolalola Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Aimez_moi']Lolalola......:):) popatrz na to tak: to tylko pieniadze....:):)[/QUOTE] tak ja wiem kochana,ale ja nie lubie ich nie miec:);) Quote
Neris Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Lolalola']to chyba chodzi o to,ze ciocia wyraza nadzieje iz Maxio wkrotce zagosci w swoim nowym domu;)...no bo u Ciebie,to ma juz all iclusive jak wiemy,ale wczasy nie moga wiecznie trwac:evil_lol: Po 1 postaram sie wykupic ogloszonka,nie dosc ze masa oplat to jeszcze ten cholerny laptop polecial mi po kieszeni:placz::placz::placz:[/QUOTE] Goście popsuli, goście powinni odkupić! A kiedyś moja cioteczna babcia pojechała z wizytą do krewnych. Wyjęła na noc sztuczne ząbki, położyła na stoliku a rano NIE MA. Panika, poszukiwania... Okazało się, że pies krewnych je sobie zeżarł... Quote
Recommended Posts